ForretningForretningsmuligheder

Hvordan til at tjene penge ud af den blå luft? virkelige verden eksempler

"Aktiviteter rettet mod at generere indkomst på grund af alle mulige manipulation og bedrag af mennesker" - noget som dette forklare betydningen af "at tjene penge ud af den blå luft," de fleste ordbøger. Men nogle initiativrige person, opfatter udtrykket bogstaveligt absolut og som et resultat får gale overskud uden nogen investering i sin "aerial work".

Idéer er i luften, har man kun at give en hjælpende hånd ...

Husk den legendariske Ostap Bender, hvis hoved var en masse smarte ideer om, hvordan man kan tjene penge ud af den blå luft. Desuden er de fleste af almindelige mennesker sådanne tanker selv ikke kommer til at tænke. Men der er en specifik "tilfælde" til hvilke penge og flyde som vand, selv om ingen specifik indledende investering, er det ikke påkrævet til denne. Det vigtigste, da det viser sig - er en fantasi og evnen til at rentabelt præsentere deres varer.

10-dollar luft cocktail Petersburg

Den franske var ved at blive alt for store fans af en freebie - de er allerede 20 år peddling flasker parisiske luft, som, de hævder, er fyldt med den romantiske ånd "kærlighed kapital".

Men St. Petersburg folk forstår at tjene penge ud af den blå luft for nylig, på tærsklen til 300-året for grundlæggelsen af byen. De besluttede også at spare på luften, men i dåser, der minder om sovjetiske dåse, som hver anslås til $ 10. Brilliant udseende flaske med en blå etiket, der prydede Engel Peter og Paul-fæstningen og importeret italiensk dæksel (eller anden grund de ikke dækker indenlandske nærmede) hurtigt interesserede udenlandske turister.

Derudover besluttede alligevel den geniale opfinder og sammensætningen af St. Petersborg luft til at sætte på etiketten. Hvis tro, hvad den siger, indersiden af dåsen er: 50% luft Summer Garden, 20% Pushkin luft, 15% luft Neva prospekt, 5% af fæstningen af luft og den samme Pavlov, 3% ny-hollandske luft og 2% Peterhof luft. Godtroende turister, ser du, denne idé meget, fordi krukkerne straks begyndte at gå væk fra hylderne.

Sip ren oxygen i 1 dollar

En anden spekulant, der ved, hvordan man tjener penge ud af den blå luft - Chen Guanbyao fra Kina. Hvordan han blev millionær? Meget simpelt. Det viser sig, at flasker af ren ilt - top sælger i Kina, fordi de store industrielle byer, såsom Beijing, er konstant indhyllet i skyer af smog. Dette miljø - resultatet af tusindvis af olieraffinaderier, administrationen af som på ingen beskæftiger sig med miljøregler måde. Derfor vil enhver bosiddende i hovedstaden (og endda selve ejerne af de ovennævnte planter) formentlig drømmer om et glas ren luft. Så dette er Chen Guanbyao lykkedes to uger til at sælge omkring 10 millioner "ilt flasker", for hver af hvilke han spurgte kun 1 dollar. Det er, hvordan det kinesiske Ostap Bender og tjent en enorm formue.

Verdens første Internet afpresning

Som du ved, narre godtroende mennesker er ikke så svært. Hvordan til at tjene penge ud af den blå luft, og kender en af de internetbrugere, der ønskede at være anonym. Nu ved du hvorfor. Så for at gøre gode penge, skal du have: en computer, adgang til internettet ... og nogle søde dyr. Sludder? Ikke rigtig.

For flere år siden blev netværket oprettet en hjemmeside dedikeret til kaninen Toby er ejer af siden, ifølge ham, havde reddet fra døden under hjulene på maskinen. Og alt er godt, men et par dage senere den fyr begyndte at afpresse alle ikke ligeglad med skæbnen for de kanin folk, der siger, at det stakkels dyr ville spise, hvis han ikke liste en pæn sum penge. Hvad han lige gjorde, at lægge pres på medlidenhed fans lidt Toby: og udstillede billeder, hvor kaninen sidder på en pande, og offentliggøre alle former for opskrifter til kanin kød. Som et resultat, repræsentanter for organisationer til beskyttelse af dyr skal opfylde kravene i pengeafpresser.

Hjemmeside Million

Da vi taler om, hvordan man kan tjene penge ud af den blå luft på internettet, du husker eksplosionerne over hele verden Alex Tew, der blev ejer af webstedet til en million dollars. Denne ressource kaldes www.milliondollarhomepage.com havde hjemme side, hvor var netop 1 million pixels til rådighed. Og initiativrig Alex begyndte at tilbyde denne plads som et sted for offentliggørelse af reklamer. Og 100 piskseley ville have kostet at annoncører i hundrede dollars! Først kunden var venner og bekendte af Alex, men et år senere gik under hammeren for tusinde pixel utrolig pose 38 tusind. Dollars.

Tror ikke, at en sådan metode til at producere enorme indtægter - partiet af kun et par snedige mennesker. Hver dag bliver vi konfronteret med lignende svindel. Her for eksempel, vi alle ved udmærket godt, hvordan bankerne tjener penge ud af den blå luft: interesse, tricks, små skrifttyper i låneaftalerne, penny saldi på kort, etc. Og dem, der ønsker at udnytte den offentlige godtroenhed - millioner ... Så det skiller sig ud!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.