SkønhedKosmetik

Parfume "Kenzo" for mænd, der ved sit værd

Kenzo Takada blev født på den syvogtyvende februar nitten niogtredivte år i provinsbyen Himeji. Han var den femte barn i familien.

Ønsket om at engagere sig i skabelsen af tøj kom til ham tidligt. En dag kom han på et magasin med farverige mønstre, og fra det øjeblik hans hjerte blev givet til denne guddom - mode. Valg Kenzo ikke godkende nogen slægtninge eller venner. Men han insisterede på sin og gik til Tokyo, hvor med stort besvær, han gik ind i skolen af mode designere Bunka Gakuen. Det var en pigeskole, og Kenzo var de første unge mænd, startede i sin træning.

Det var en meget vanskelig periode i et ungt menneskes liv - det var nødvendigt at lære og at tjene penge til deres studier og bor i Tokyo. Men vedholdenhed og udholdenhed, at den provinsielle Man ville være nok for syv. Han tilstrækkeligt overvinde alle test, som gav ham en skæbne.

I 1965 lykkes det ham at flytte til Paris, hvor hans design arbejde begynder. Den uerfarne modedesigner tog kun fem år at blive berømt i Paris! Hans første indtryk var en sensation. Modeller lavet af farverige bomuldsstoffer med elementer af japansk national kjole, var usædvanligt og spektakulært. I Paris, nye mode for alle japanerne. Kenzo identificeret ganske korrekt deres fremtidige vej i modeverdenen - han gik ikke af europæiske designere, og skabe din egen unikke og originale stil. Om ham sagde om ham begyndte at skrive i populære magasiner.

Den talentfulde designer arbejder som en mand besat. Det producerer en serie af forskellige samlinger, og de har alle en bragende succes.

I 1987 oplevede det første lys parfume - parfume "Kenzo". Succesen var overvældende. Det var en feminin duft baseret på princippet om Ikebana. Kenzo parfume inspireret debut, og han begyndte at udvikle denne linje. De begyndte at dukke flere og flere nye originale kompositioner. Hver nyhed var signifikant forskellig fra den tidligere udvikling af en sjælden kombination af et stort antal komponenter. Mange parfume "Kenzo" gentagne gange genudgivet, deres flasker blev ændret, og i nogle tilfælde endda aroma er noget anderledes, som regel lysere. Men generelt sammensætningen forblev den samme.

Mænds duft "Kenzo" udkom i 1991 og straks havde set meget stærkere køn. Denne aroma er perfekt til brug i dagtimerne og om aftenen en romantisk date.

Mænds duft "Kenzo Tokyo" - en original komposition, der kombinerede vestlige og østlige filosofi. Hun bærer en gåde. Sort hvilende bygninger Night Tokyo inkarnerer guaiac træ, muskatnød, nellike og cedertræ. Forfriskende noter af grøn te grøn dekoration symboliserer storbyen, et levende indtryk af neonlys afspejler de endelige noter af citron og grapefrugt.

I 1992, virksomheden producerer spiritus "af Kenzo Parfum d'ete" - er lyse dufte af sommeren, indsamlet i én flaske. Selv under den kolde årstid duft giver en følelse af eksplosionen, vil det wrap varm. Basesammensætningen - mignonette, hyacint, nellike og rose.

Alt fra Kenzo parfume til mænd kombinerer lov Ikebana, den underliggende og vigtigste regel af brandet - tilbageholdenhed. Disse dufte - kombinationen af helt modsatte begreber, stilarter og smag. Men deres værdi , at denne kombination af harmoni, og i den fordel, at store perfumer.

Aromas, der oprettes Kenzo - en mystisk lugt, enkel ved første øjekast, men ikke indlysende. De er kendetegnet ved friskhed og individualitet. Parfume "Kenzo" fange farveorgie, orientalsk raffinement og kraftfulde energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.