SkønhedKosmetik

Chanel læbestift - enhver kvindes drøm. Historien om skabelsen

En stilfuld tilfælde, perfekt gennemtænkt formular, afdæmpet, men højlydt erklærer sig logo, fin kvalitet - det er den læbestift, der ønsker at have nogen kvinde. Det vil understrege den fremragende smag og et godt materiale velstand. Alt dette - en læbestift, men ikke simpelt, men Chanel læbestift, fordi det stadig er et symbol på luksus og raffineret elegance.

Det faktum, at Coco vidste en masse om, ikke kun i tøj, men også i kosmetik, ved mere end én generation af kvinder. Faktisk det gav os en sikker måde elegante, selvforsynende kvinde, der konsekvent opnår succes i livet.

Læbestift Chanel flere årtier tager kraftigt sted i de elegante håndtasker fashionistas. Har sin prestigefyldte og moderigtigt, fordi det giver dig mulighed for at anvende en af de nyeste og lukrative makeup hånd.

Coco begyndte at udvikle med oprettelsen af et tilstødende beklædningsgenstand erhvervslivet under navnet dekorative kosmetiske produkter umiddelbart efter Anden Verdenskrig. På grund af naturlige talent, hårdt arbejde og ufejlbarlig intuition endnu en gang gjort hun en mode revolution og blev en legendarisk trendsætter i dekorative kosmetik.

Kvinder efter så mange års krig strabadser igen ønskede at være udsmykkede og fascinerer mænd, og Coco dem i denne store hjælp. I begyndelsen af vejen, fandt hun den rigtige niche i branchen, havde det udviklet en ny læbestift Chanel og støv, som den dag i dag, som om gennemsyret med charmen af sit ophav. Alt sagen i en usædvanlig rød "shanelevskom" skygge, som stadig vækker kvinder.

Når Coco arbejder i Hollywood, opfyldte han ordren. Hun syede kjoler til flere spillefilm og bemærket, at skuespillerinden er for misbrugt makeup. Fra kunstnerens ivrig øje ikke undslippe det faktum, at han ikke pynte kvinder og gør dem kunstigt, skjuler den naturlige skønhed. Hun starter med det samme arbejde på en ny moderne makeup, der ligesom tøj, vil gøre en kvinde sensuel og enestående. Hendes indsats var ikke forgæves, fordi den læbestift Chanel i mange år blevet et symbol på komfort og funktionalitet, og dermed understreger fordelen status for sin ejer.

Favorit i kosmetik Coco - rød, fordi han er indbegrebet af lidenskab og kærlighed, men i hverdagen giver kvinder en følelse af tillid. Flair af kunstneren igen bedt højre og win-win.

Ligesom den berømte eau de toilette Chanel, læbestift blev kendetegnende for Coco. Til hendes talentfulde designer har udviklet en kortfattet og stadig gøre en succesfuld formular. Det er simpelt! Fremragende kvalitet tone til ansigtet, et minimum af dekoration, kun en lille vægt på naturlige data og prikken over i'et - en sensuel rød læbestift Chanel. Med hendes læber bliver særligt attraktive, de fange farvedybde og at vælge den rigtige accent.

Trediverne af XX århundrede - Tidspunktet for produktion i stor palet især fløjlsagtig og blød, smukt pakket, praktiske læbestifter fra Coco. I dag er Chanel læbestift er en af de mest købte på markedet kosmetik. Sort og konsekvent fremragende kvalitet, elegant design - det er de nødvendige og dette bringer glæde til kvinder kosmetisk produkt.

I dag er virksomheden tilbyder også nye elementer af Chanel. Rouge Allure Velvet - en moderne læbestift, som i det væsentlige er en raffineret alternativ til den populære glans. Det udmærker sig ved en ekstraordinær blødhed, det næsten føles ikke på læberne. Mat tekstur på det, men med en dyb, rig farve på læberne, hun producerer en smuk, strålende effekt, og samtidig perfekt fugter huden. Alle dem, der bruger det, siger konsekvent fremragende kvalitet, relevans af farver og smukt design, det er en rigtig Chanel læbestift, lavet i den klassiske stil af Mademoiselle Coco, som altid har søgt at understrege individualitet kvinder.

Meget populær med kvinder og læbestift Rouge Coco - letvægt, smeltning, som straks efter programmet begynder at gnistre på læberne af en mangesidet diamant glans. I sin produktion brugt mange innovative teknologier. Den vellykkede kombination af voks med phytosteroler at fugte læberne så meget som 8 timer. Selv efter fjernelse af velplejede læber se ud efter kvalitet balsam.

Hvorfor vi elsker Chanel læbestifter? Fordi de legemliggør den elegance og harmoni!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.