SkønhedKosmetik

Face Cream - anmeldelser og ekspertrådgivning

Kvinder i alle aldre ønsker at se godt - ung, smuk, spektakulær. Unge piger styre det nemt: Unge smukke i sig selv. Men tiden er ubarmhjertig, og nu optrådt på ansigtet rynker, hængende sine konturer, forværret hudfarve. De tegn på ældning i stigende grad giver den største kvindelige hemmelighed - alder. Men forenes med alderdom ikke ønsker at. Og fordi damerne så villigt købe en bred vifte af kosmetik - cremer, sera, cremer, masker, lover næsten øjeblikkelig foryngelse.

Ja, en god ansigtscreme kvinde har brug for. Men "god" - en løs koncept. Det er derfor nødvendigt at overveje nogle regler og kriterier, hvorefter man skal købe en krukke med en skattet indhold.

Så reglerne:

1. Uanset hjælp af en sådan som ansigtscreme anmeldelser har dine veninder, mødre, søstre og så videre. E., De helt sikkert kan lytte, men det er bedre at gå til en aftale med en kosmetolog. Eller en hudlæge - en god specialist på sit felt, vil han være i stand til at give nogle praktiske råd og dine spørgsmål.

2. Hvis du ikke har en sådan mulighed, skal det i det mindste læse faglitteratur, at have en idé om, hvilken type sit eget skind og se, hvad slags effekt bør have creme. Husk, vores hud er opdelt i tør, fedtet eller blandet type - sidstnævnte mest udbredte. Tør hud - som regel tynd, fedtet glans på det ikke vises, er det underlagt aldring hurtigere end resten. Fedtet hud - en tyk, ofte med udtalt pore skinner ikke kun i varmen, men ved en behagelig temperatur for den aktive drift af talgkirtler; tendens til akne og andre inflammation. Kombineret - fed i "T-zone" (pande, næse vinger, hage) og normal eller tør på kinderne. Og endelig, en normal - ikke tør og ikke fedtet. Hvis du selvstændigt afgøre, hvilken type hud er stadig vanskeligt, er det bedre at købe produktet til normal eller kombinationen af sin art.

3. Cremer til sit formål er opdelt i dag og nat. Dag ansigtscreme har en let konsistens, absorberes godt, efterlader ikke huden fedtet. Nat - en mere tæt konsistens. Det nærer normalt huden, udjævning det. Det absorberes lidt længere. Dens mission - at hjælpe huden til at slappe af, opdatere det, returnere vitalitet og lette processen med at opdatere overhuden. Dag creme er ofte udfører befugtning funktion, forsyner huden med vitaminer og mineraler; kurtiserer hende, udglatte rynker, der giver elasticitet og hjælper med at få et sundt udseende.

4. Vælg allergivenlige kosmetik værd, især hvis du har hud følsom, tendens til rødme, irritation og andre reaktioner. Fordi du omhyggeligt bør læse anmærkningen til produktet af interesse, og på samme tid på fora på internettet spørge: Denne ansigtscreme anmeldelser y handlende i denne henseende medfører en negativ eller mere positiv. For at beskytte dig mod unødvendige og endda skadelige indkøb, bedre at købe første sonde eller en krukke med lille volumen og teste cremen på hånden. Hvis huden ikke afviser produktet, kan de forkæle dit ansigt.

5. Køb ikke en creme, bare fordi det gjorde "afvikles" fast. Selvfølgelig, respekt for sig selv fabrikanter Mount stå inde for kvaliteten af deres egne produkter, og deres ansigt fløde anmeldelser, som regel, er ikke uenig med sandheden - hvis ros, så med god grund! Men svindlere er på vagt, forfalskning deres produkter under de samme store navne, og deres produkter ikke ønskede effekt vil ikke give. Og mere subtilitet - ofte mark-up på varer fremstillet netop ved den populære navn på fabrikanten og cream bevoksninger, for eksempel fra det franske selskab, mange gange dyrere end næsten det samme, men fra de lokale kosmetologer. Og hvorfor har vi brug for at betale?

Erhverve midler til en person for at være lige for hans aldersklasse. Hvis du er over 40, er de produkter beregnet til 25-årige piger, ak, for du ikke vil være effektiv. Selvfølgelig lidt hjælp og en creme, men dens komponenter er forskellige fra dem, der har brug for dig. Og omvendt - til ung hud creme er udviklet til moden, være skadelig. Selv på dit valgte køretøj (ansigtscreme) anmeldelser og imponere dig, hvis det ikke er beregnet til din aldersgruppe, er det bedre ikke at købe det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.