SkønhedKosmetik

Tone Cream "Dermacol": historien om brand, anmeldelser og fotos

Tone Cream "Dermacol" adskiller sig fra dets analoger vedvarende virkning, den maksimale skjule hud mangler og allergivenlige egenskaber. Dens unikke formel udviklet af eksperter, er patenteret.

Hvordan gjorde firmaet Dermacol

Dermacol brand bygning er blevet et reelt gennembrud. I 1952, makeup eksperter mødtes med fagfolk, der arbejder på medicinske kosmetik. Denne vigtige for historien om stedet, var filmstudiet "Barrandov". Det vides ikke, eksperter sad på en stor konference bord, eller talte i en afslappet atmosfære, men han var en dagcreme Dermacol fødsel, uden hvilken det ikke repræsenterede sit liv, millioner af kvinder verden over.

Tone Cream "Dermacol" har indarbejdet de tilsyneladende mest modstridende egenskaber, som efter logikken, bør ikke skulle komme sammen sammen. Kosmetiske produkt fjerner hud mangler, skjuler fejl, udjævner tone, men med alt dette bevarer den naturlige farve og tekstur af ansigtshuden. Alle kosmetiske virksomheder ønsker at opnå denne effekt, men deres forsøg var forgæves, og kun i selskab implementeret Dermacol sæt mål.

Navnet kommer fra det engelske ord for Derma, hvilket betyder "hud", og farven - "farve". I første omgang Dermacol kosmetik sælges kun i Europa og Tjekkiet, men til sidst begyndte at dukke op i andre lande.

I 1969, make-up artister og læger, der arbejdede på at skabe en unik formel for Dermacol, solgt licensen til produktet Hollywood. Magic de perfekte aktørers ansigter og selv hudfarve af mennesker i det virkelige liv - det er en fordel, det samme rør. Den eneste forskel er i kvantitet. "Dermacol" (fundament), et foto, som du kan se nedenfor - det er virkelig et effektivt redskab.

Ansøgning Dermacol midler

Tone Cream "Dermacol" bruges af kvinder i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at tilpasse teint og omhyggeligt maskere alle fejlene. Dens effektivitet er flere gange højere end for nogen anden virksomhed produkt.

I nogle tilfælde kan det bruges til at dække over de under øjnene kredse, efter en søvnløs nat.

Tone creme Dermacol komme til undsætning hvis det er nødvendigt at anvende en beskyttende hypoallergen middel efter rengøring eller andre kosmetiske procedurer. Normalt i sådan tilfælde, huden er allerede skadet, så det kan ikke anbefales at anvende cremen på den, men Dermacol anses for at være en undtagelse. På grund af sin unikke formel, det er i stand til at beskytte huden mod de skadelige virkninger af miljøet og forbedre sin stand.

Ud over alt det ovenstående, er cremen tone "Dermacol" bruges, når du ønsker at skjule fregner, acne, modermærker og alder pletter, udslæt, brandsår, en allergisk reaktion, og andre problemer.

fundament egenskaber Dermacol

For at manifestere den maskering evne af cremen, behøver ikke en stor indsats: blot anvende et tyndt lag, og resultatet vil være umiddelbart indlysende. I den sandeste betydning.

Mange kosmetik designet til at maskere ufuldkommenheder klare sin mission til "Cheers", men samtidig ødelægger huden. Dermacol skabere hævder, at deres midler ikke opstå, fordi fundamentet giver huden at ånde og ikke tilstoppe porerne.

Cremen kan bruges med en let dag make-up, og om aftenen.

Producenterne har sørget for, at udvikle en særlig formel, hvori det kosmetiske produkt kan bruges i meget fugtige forhold. Således, cremen er vandtæt. Og ikke bare til havet.

Tone Cream "Dermacol" et hundrede procent beskytter huden mod ultraviolette stråler, lys, begynder han at falme, glider og glider i ansigtet.

Takket være en formel, der ikke indeholder konserveringsmidler, er fundamentet ikke ødelægge huden.

Konsistensen af cremen så perfekt afstemt, at det kosmetiske produkt ikke blot er skjuler skønhedsfejl i huden, maskering fejl, men også bevarer den naturlige hudfarve og tekstur. En meget fælles mål for enhver kosmetisk virksomhed, dog bringe den ønskede formel og patentet var det kun os Dermacol.

I cremer temmelig bred farvepalet, så pigerne med enhver hudfarve vil være i stand til at udvælge den rigtige nuance af kosmetiske produkter. Selv hvis du har en sjælden teint, blot blande nogle farver for at få den ønskede.

Tone Cream Dermacol kan bruges på alle typer af hud, uanset om det er en kombination, tør eller fedtet. Hypoallergen formel gør den velegnet til selv de mest følsomme og kræsne hud.

"Dermacol" (fundament): anmeldelser

Svar af facilitet er normalt positiv. Indimellem er der en pige, blev utilfreds med produktet. Mange kvinder bestikkelse at kosmetik ikke er testet på dyr og dermatologisk testet. holdbarheden af cremen - to år. Mere af det bør ikke opbevares.

Egenskaber egenskaber, men udseendet af produktet skal også være smuk. En rektangulær kasse, lavet i pink-grøn nuance. Tube fundament lavet af guld metal. For dem, der er vant til plast-lignende materiale kan virke usædvanligt i første omgang. Sidekasser fuld længde anbragt beskrivelse og anvendelsesmetode.

Hvor kan du købe?

Om "Dermacol" (fundament), anmeldelser , og fotos, der kan findes i denne artikel, siger de, at det ikke er så nemt at købe. Ja, ja, det er svært at finde en løsning. Men hvis din by er ikke, du kan altid bruge den online butik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.