SkønhedKosmetik

"La-Kri" (creme): kundeanmeldelser, instruktioner og pris

Læder - dække for at beskytte kroppen mod de skadelige virkninger af miljøet.
De fleste lider af aggressive eksterne faktorer, patogene bakterier, kemikalier, mekaniske skader på sarte og følsomme børns og kvinders hud. Resultatet er rødme, kløe, brændende, inflammation og udslæt. Disse symptomer leverer ikke kun signifikant ubehag, men også ødelægge skønheden i den kvindelige krop.

For at beskytte huden mod disse virkninger og genoprette allerede beskadiget hud Russisk medicinalvirksomhed "JSC Varteks" har udgivet "La-Kri" (creme). Consumer anmeldelser og professionel præsentation af lægemidlet er vist nedenfor.

Beskrivelse af lægemidlet: konsistensen, lugt, farve

creme selv lys og bud, ikke fedtet. Det absorberes godt efter ansøgning, betyder det ikke efterlader huden følelse af filmen. Farve er lysebrun, på grund af indholdet af en høj koncentration af vegetabilske komponenter. Naturlig planteekstrakter creme give specifik krydret-urte lugt.

Aktive ingredienser og deres virkninger på huden

Undersøg nærmere, "La-Kri" (creme). i hans betjeningsvejledning indeholder oplysninger om den kemiske sammensætning af medikamentet, der omfatter:

  • Lakridsekstrakt (1%). Har anti-allergisk virkning, reducerer inflammation. Indhyller den beskadigede område af huden, beskytter den mod de skadelige virkninger af eksterne faktorer.
  • Bisabolol (0,2%). Denne aktive lægemiddelstof er kamille. Nå reducerer inflammation, kløe og brændende. Det er køretøjet til de andre komponenter.
  • Violet ekstrakt (0,2%). Meget godt det fjerner stort set alle typer af allergi. Det beroliger irriteret hud.
  • Ekstrakt hinanden (0,05%). Samtidig heler sår, dræber skadelige mikrober. Lindrer ubehagelige fornemmelser af kløe og brændende. Evnen af ekstraktet for at forbedre absorberbarhed associerede komponenter øger effektiviteten af den samlede formulering.
  • Panthenol (5%). Det fremmer hudens regenerering. Det nærer og fugter.
  • Avocadoolie (3%). Effektivt lokaliserer udslæt og eksem. Genopretter huden. Det blødgør huden.
  • Valnød ekstrakt (0,7%). På grund af sin tilstedeværelse fløde det har antimikrobiel virkning, er både ikke-toksisk for huden og slimhinderne.

Den kemiske sammensætning antyder naturlighed "La-Kri". deres analoger creme har sin medicin, "Gistan", "Desitin", "Pantoderm", "Bepanten", "De-panthenol", "Muster Stelatopiya". Disse midler indeholder ikke hormoner og er tilpasset til den sarte hud af spædbørn. Men før deres primeneneniem omhyggeligt bør undersøge resumé, konsultere en børnelæge og prøve cremen på et lille plaster på huden for at vurdere potentialet for allergiske reaktioner.

De formål, som cremen påføres

Eliminering af allergier, diatese, eksem, diverse hududslæt, dermatitis, ble udslæt, mindre skader healing, fjerne rødme og kløe, herunder ved insektbid - er anvendelsen af en creme med henblik på behandling.

I kosmetologi til fremstillingen påføres fjerne tør hud, sin fugt og ernæring. Den reducerende virkning af komponenterne har en regenererende og foryngende effekt.

Meget godt, hvis i medicinskabet turister vil finde den "La-Kri" (creme). Anmeldelser indikerer, at anlægget klarer med solskoldning.

Du kan bruge "La-Kri" for børnene?

Farmaceuter, producenter hævder, at du kan bruge cremen "La-Kri" for den nyfødte. Ved behandling af ble udslæt, allergi og irritationer sarte babyhud rådes til at smøre 1-2 gange om dagen. Ikke anvende det under bleen, som en uønsket termisk effekt.

Mange mødre siger, at cremen efterlader svage spor på bleer og babytøj. Men forurening nemt vaskes.

Brugen af midler under graviditet og amning

Hormonelle forandringer kvindens krop under graviditeten er ofte forårsaget af afskalning, kløe, rødme og udslæt på kroppen, især i maven, benene, albuer og ansigt. Kan udvikle følsomhed over for forskellige kemiske elementer eller til maden, selv velkendte. Alt dette kan fremkalde allergiske reaktioner, forværring af dermatitis.

Kvinde ved position kræver meget omhyggelig udvælgelse af narkotika. Selvom cremen "La-Kri" under graviditet og amning ikke er forbudt at bruge vejledningen, den endelige dom om sikkerheden og gennemførlighed af lægemidlet lægen skal gøre.

brugeranmeldelser

For de fleste kunder følge af brugen af dette værktøj er indlysende: allergi går hurtigt, forsvinder symptomer som brændende og kløe, lindrer rødme og hævelse. Skader temmelig hurtigt helbrede. Tør din hud bliver glat og elastisk, det ser meget rart. Men der er mennesker, der kritiserer den "La-Kri" (creme).

Anmeldelser selvfølgelig, bør ikke være en væsentlig faktor i beslutningsprocessen, bruge værktøjet eller ej. Især hvis midlet af en række farmakologiske midler. Det er vigtigt at ekspertudtalelser og grundig undersøgelse af resuméet af patienten med henblik på at identificere de komponenter, som der er en individuel intolerance.

Metoder for anvendelse

Det er nødvendigt at presse ud af en tube creme på fingeren i en lille mængde. Tyndt lag påført på problemet område af huden med lette cirkelbevægelser. Det stof har en lys luftig tekstur, ikke-fedtet, så ingen problemer, og absorberes hurtigt.

På grund af den karakteristiske farve kan efterlade subtile spor på tøjet, der let fjernes ved konventionelle vaskemidler.

Påfør "La-Kri" (creme), reelle fagfolk, der er positive, optimalt to gange dagligt indtil fuldstændig forsvinden af ubehagelige symptomer og genoprette huden. Da cremen ikke indeholder hormoner, det er egnet til engangsbrug (fx når myggestik), og til langtidsanvendelse (for eksempel i behandling af solskoldning).

Kontraindikationer til brugen af dette stof ikke er etableret. En undtagelse kan være særhed af enhver af bestanddelene.

Slip formular og priser

Dette stof er tilgængelig i aluminiumsrør, kan hans vægt 30 opbevares ved stuetemperatur i 2 år. Apoteket er tilgængelig uden recept.

"La-Kri" (creme), betjeningsvejledning, er prisen angivet på emballagen, er det nødvendigt allerede til 200 rubler. Pleasure er ikke billigt. Især i betragtning af, at et rør indeholder kun 30 g creme. Denne kostprisen består primært af kostbare naturlige ingredienser. Naturlighed fløde og dens gavnlig effekt på hudens sundhed betaler for de finansielle omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.