ComputereNotebooks

Hvordan kan man øge lyden på en bærbar? Et par enkle tips til nybegyndere

I dag laptop erstatter i stigende grad sin forgænger - ganske omfangsrigt og tungt stationære pc. Dette er ikke helt overraskende, da den bærbare computer har en hel masse af ubestridelige fordele i forhold til en konventionel computer. Denne kompakthed, og mobilitet, og evnen til at arbejde fra en uafhængig strømkilde. Men mange bærbare computere der er mangler, ikke særlig mærkbar ved første øjekast. Blandt dem er middelmådig (eller rent ud sagt dårlig) Indbyggede højttalere. Efter at have læst denne artikel, indtil udgangen, vil du lære om, hvordan du øger lyden på en bærbar computer ved hjælp af simple operationer. Du behøver kun at vælge den bedst egnede løsning, og nyde den høje kvalitet og høj lyd af den bærbare computer.

Den nemmeste måde at forstærke lyden på en bærbar computer - er at forbinde den til en mere kraftfuld højttaler eller stereo. Dette gøres ved hjælp af den samme stik som i den stationære pc - der er forbundet til det, ikke kun højttalere, men almindelige hovedtelefoner. Men hvad hvis "indbygget" lyd er ikke godt nok, og til at bære for et stereoanlæg er ikke muligt? I dette tilfælde vender til de andre udførelsesformer.

Åbn først lydindstillinger i "Control Panel". Dette gøres under fanen "Lyde og lydenheder". Måske nogen bare skrue ned EQ indstillingerne for lydstyrke eller udskiftet, hvorefter den bærbare computer og begyndte at få problemer med lyden. Glem ikke, at laptop og lydstyrken er kontrolleret af den såkaldte "mixer". Dette er ikonet som en højttaler er i højre hjørne af skærmen. Prøv at kontrollere, om volumen ikke er fjernet, og vil ikke spille, hvis den bærbare computer er på en ny måde, efter at ændre lydindstillingerne.

Hvis ovenstående metode til et positivt resultat ikke førte og spørgsmålet er stadig åben, så prøv at geninstallere lydkort driver. Hvordan kan man øge lyden på en bærbar computer i dette tilfælde? For at gøre dette, finde driveren disk, du har, når de køber en bærbar computer, eller besøge den officielle hjemmeside for producenten af enheden, og downloade alt hvad du behøver derfra. Normalt disse online ressourcer i detaljer, hvordan at justere lyden på den bærbare computer til en bestemt model.

Nogle gange sker det, at mængden af det "tabte" kun én ansøgning eller visning nogle videoer. Hvordan kan man øge lyden på en bærbar computer i dette tilfælde? Hvis det går tabt, når du ser film (og andre video), bør yderligere undersøge indstillingerne for afspilleren, som du afspille datafilerne. For eksempel er en populær video-codec K-Lite Codec Pack, bruges på mange moderne bærbare computere, har sin egen magt, styres i indstillingerne for videoafspiller. Oftest er lyden "tabt", hvis ikke konfigureret indstilling kaldet «Audio Switcher». Det samme problem kan ligge på lur for uerfarne brugere og i andre applikationer og programmer - i den populære videoafspiller CyberLink PowerDVD, og selv den berømte Winamp.

Men hvordan man kan øge lyden på en bærbar computer, hvis ingen af de ovennævnte metoder ikke hjalp? Prøv at kontakte servicecenteret. Der er en lille sandsynlighed for, at "synke" den svage indbyggede højttalere af den bærbare computer er simpelthen ikke modstod belastningen og blev med tiden og lyd meget roligere end umiddelbart efter købet. I dette tilfælde vil eksperterne diagnosticere og, om nødvendigt, udskift defekte elementer stereoanlæg.

For yderligere at undgå sådanne problemer, er det nødvendigt at operere den nye dynamik på ikke mere end fem og firs procent af den maksimale effekt, og for høj musik ved hjælp af et eksternt stereoanlæg eller en høj kvalitet lukkede hovedtelefoner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.