ComputereNotebooks

Hvad skal man kigge efter, når de vælger en bærbar computer til gaming?

Vidste du, at nutidens computerspil fortrylle folk i forskellige kategorier? Ifølge statistikker, den gennemsnitlige alder af spillere er 40 år, kan man forestille sig? Alle kan være let at forklare: en mand har brug for at slappe af efter en hård dags arbejde. 93% af købere af underholdning for computere - voksne mennesker. Vælg en bærbar computer til gaming skal være en ansvarlig. Lad os se på de egenskaber, der skal opfyldes af denne teknik.

Moderne gaming udstyr

Borte er de dage, hvor på en simpel bærbar computer kan være uden nogen problemer med håndtering og visning af billeder til at passere spillet. Moderne programmer er ikke bare en dejlig afgrænsning, og hele verden, som ser meget naturligt, og derfor kræver høj ydeevne. Konstant er der nye bærbare computere med muligheder. For at købe en bærbar computer til spil, du kan have et overfladisk kendskab til den hardware komponenter i computeren eller kontakte en kvalificeret leverandør. Udstyr, der er købt for at arbejde eller studere, er ikke stærk nok. Selve begrebet "notebook" indebærer begrænsninger, som det kommer til lys og kompakt computer. Mange tror, at det er bedre at købe høj kvalitet desktop-pc, men det er op til dig.

hovedkomponenter

Lad os undersøge de vigtigste komponenter i en bærbar computer, som kan spilles med gusto. Der er steder, der tillader køb af bærbare computere på internettet til at lave en liste over komponenter med de ønskede egenskaber.

- Bærbar til spil har sin hjerte - er grafikprocessoren. Fra sit arbejde, afhænger meget. På gammel teknologi, netop fordi det ofte er umuligt at spille, da det er ulideligt langsom. Vælg den bedste løsning for dem, der er. På tid, disse er Intel Core i7, som er overlegen processorer (mobil) fra AMD for en række tests.

- Spil grafikkort diskret udseende, med en dedikeret hukommelse på 2 GB. Pålidelige producenter - NVIDIA og ATI. Det er nødvendigt, at grafikkort ikke forbruge computer ressourcer, og havde en tilstrækkelig mængde hukommelse. Det bør give en stabil grafiktunge programmer.

- RAM (8 GB bedre). Må ikke sjuske med det. Den realisme af den moderne computer underholdning gik til et fantastisk niveau. Vælg en bærbar computer til spil, hvor du kan øge hukommelsen.

- Winchester SSD eller SATA. Oprindelse sikrere og nemmere, har det ingen mekaniske dele, der bevæger sig som det andet. Der er også hybrid løsninger. Tag din bærbare computer med en harddisk er ikke mindre end 1 terabyte.

- Batteri. Under en tung belastning aflades hurtigere, nødt til at være i nærheden af stikkontakten. Et par timers batteritid en god bærbar til spil du har at give!

- Virkningerne af nutidens programmer har nået et nyt niveau, så du skal vælge lydkortet korrekt. Der er ingen indbygget højttaler kvalitet, købe hovedtelefoner eller højttalere (eksterne).

- 17-tommer skærm vil være optimalt for en gaming bærbar, den bedste opløsning - Full HD 1920 × 1080.

- Tastatur - en vigtig komponent. Ikke alle er opmærksomme på dette, men det kan sky den følelserne af købet. Selvfølgelig kan du købe en ekstern model, men det krænker mobiliteten af dit system. Test enheden, kig på antallet af ekstra nøgler, hvis alt tilfreds, du kan tage. vil være behov Baggrundsbelysningen i nat spillet.

- Mus - et vigtigt element, skønt det ikke er en bærbar computer komponent. Alvorlige skytter kræver en ansvarlig tilgang til sit valg.

- Jo flere porte, jo bedre. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af trådløs dataoverførsel.

Vi gennemgik de vigtigste funktioner kan du nu beslutte hvilke laptop til gaming du skal vælge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.