SundhedAlternativ medicin

Aspirin blodfortyndende medicin: anbefalinger. alternativer

Aspirin - et ikke-steroidt anti-inflammatorisk lægemiddel, som anvendes til varme-, gigt, for smertelindring, med forebyggelse af thrombose, behandling af hjertesygdomme. Lægemidlet er tilgængeligt i form af tabletter, der kan overtrækkes eller opløseligt brusende struktur. Syre acetyl- (denne aspirin) bidrager til at sænke densiteten af blod. Men for hvad det skal være for at fortynde?

Tyk blod provokerer hypertensive kriser, tromber okklusionsmekanismer fartøjer. Men konfronteret med et sådant problem, skal du ikke give op. Der er effektive metoder til at løse problemet, både traditionelle og alternativ. Aspirin blodfortyndende medicin taget på lægens råd. Det skal overholde udpegede doser, ellers uregelmæssig tage lægemidlet kan føre til gastrointestinale læsion, vaskulær kollaps og andre lige så ubehagelige komplikationer. Aspirin blodfortyndende medicin tager ikke mere end fem og halvfjerds milligram om dagen. Hvis denne dosis ikke sker diaphoretic effekt. Acetyl syre forhindrer forekomsten af blodpropper og forhindrer høj blodpropper, hvilket øger belastningen på hjertet uden frygt for komplikationer såsom slagtilfælde, hjerteanfald eller hjertesvigt.

Aspirin blodfortyndende medicin anbefales især til ældre. Når bivirkninger bør straks søge læge. Kontraindikationer for anvendelsen af denne behandlingsmetode er sygdomme i mavetarmkanalen (gastritis, mavesår), hæmofili, allergi over for aspirin. Nøje overvåge helbredstilstand og til at tage acetyl syre med forsigtighed skal være mennesker med en historie af astma, nyresygdom, samt gravide og ammende. Specifikke aldersbegrænsninger no.

Aspirin til at fortynde blodet - er ikke det eneste middel. Der er flere andre måder at forhindre dannelsen af blodpropper, ikke mindre effektiv og endnu sikrere. Blandt dem er urter til blodfortyndende medicin, bær, frugter, rødder, fisk fedt rock. Acetyl syre i store mængder indeholdt i naturlige produkter. Den er rig på hindbær, brombær, citroner, appelsiner, tranebær, tranebær, kirsebær og vindruer. Skal spise disse bær og frugt dagligt. Disse sunde fødevarer er fremragende antioxidanter, forlænger ungdom og forhindrer udviklingen af oxidative processer.

I folkemedicinen, blodfortyndende medicin særligt gode pil, kaldet naturlig aspirin. En afkog af barken af dette træ bruges til at reducere feber, smerte, inflammation. Nyresygdom eller fordøjelseskanalen er ikke kontraindikationer for at modtage infusioner derimod staten af disse organer blot forbedrer. To spiseskefulde vand er nok til at udfylde råmaterialet (2 kopper) og protomai vandbad i omkring en time. Bouillon tage på et par spiseskefulde tre gange om dagen.

Det tynder blodet tinktur af hestekastanje, hindbær blade og hassel, kanel (tilføje i yoghurt), hørfrø og olivenolie, vin, ingefær og hvidløg. Ved hjælp af de traditionelle metoder, bør vi ikke glemme fysisk aktivitet og daglig lange ture i den friske luft, afbalanceret kost. Husk, at der er fødevarer, der øger blodets evne til at størkne, - en soja, bælgfrugter, lam, tomat, majroe, banan, sort chokeberry, kornel. Derfor bør de udelukkes eller begrænses brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.