SkønhedKosmetik

Den rigtige makeup med røde læber for blondiner og brunetter

Rød læbestift - det er et af de centrale elementer i kvindernes makeup. Med det kan du slå tonen an for hele billedet eller for at træffe det rigtige vægt, understreger alle de andre fordele ved et smukt ansigt. Men hvis du tror, at denne farve læbestift er egnet til alle, du er i høj grad fejl. Pick up en læbestift - det er polproblemy. Det vigtigste er at skabe den rigtige makeup med røde læber. Oplysninger om, hvordan du gør dette, vil vi forklare i denne artikel.

Sådan vælger korrekt farven på læbestift?

Hvem ville have troet, at rød kan have så mange farver! Derfor er det så vigtigt at vælge den rigtige, er baseret på farven på din hud, hår og øjne. Således er en lys-flået piger og kvinder er perfekte og nekrichaschie bløde nuancer af rød, for eksempel variationer af lys koral og pink, lys mursten. Ladies med mørk hud er bedre at give præference kosmetik med lys blålig-violette noter.

Blondes anbefales at gøre makeup med røde læber, men foretrækker de bløde nuancer af rød, for eksempel, kan du vælge en fersken læbestift med en let krasninkoy. Når helt flad og hvide tænder af samme piger med lyst hår kan samle op og en klassisk læbestift med en traditionel farve. Brunetter er mere velegnede aggressive og lyse nuancer af kosmetik. Brunt hår og brune hår er bedre at vælge mursten-og- gulerod farve. Nogle gange kan de komme og nuance af modne kirsebær eller granatæble.

Kort sagt, før du køber læbestift, og bruge den gammeldags måde - bare hendes håndled og gøre det til en lille bar. Så du vil være i stand til at vurdere farven kombination af rød med farven på din hud.

Når rød læbestift vil være relevant?

Gør make-up læber rød læbestift, huske en vigtig pointe: denne form for farve kosmetik er ikke altid relevant. Det betyder, at den traditionelle farve er ikke egnet til at gå på arbejde, men det vil være hensigtsmæssigt på firmafester, temafester eller perfekt til en romantisk middag for to. I andre tilfælde, vælge lys og diskret toner af rød, som ikke ville adskille dig fra mængden.

Nogle vigtige point for elskere af rød læbestift

Hvis det virkelig skete, at din yndlingsfarve er rød, være opmærksom på flere vigtige punkter. For det første vægt på læberne, så prøv ikke at afsætte mere end noget andet. For øjnene, skal du vælge lyse pastelfarver, for eksempel, er perfekte sand toner med glat strømmende brunlig skygge i hjørnerne. Det er interessant at se med sådanne læber og makeup "smokey eyes".

For det andet, når du har besluttet at male hendes læber så lyse, skal du sørge for at bære et stykke tøj til at matche. For eksempel kan du have sko, nederdel, håndtaske og andet tilbehør rødt. Om hvordan man vælger den rigtige makeup for en rød kjole til brunetter, vil vi tale om senere.

For det tredje, ejere af små og tynde læber fra hinanden læbestift skal desuden bruge en blyant, der er valgt på den mørkere tone. På denne måde kan visuelt forstørre deres læber og opnå en fantastisk effekt.

Gør make-up under den røde kjole

Antag, at du afhente make-up til den røde kjole. For brunetter, i dette tilfælde den mest relevante vilje makeup i stil med Angelina Jolie. For at gøre dette, skal du først ansøge om ansigtet creme fundament (det er værd at vælge, baseret på farven på halsen). I det andet trin tage pulveret (det bør være omkring to nuancer mørkere end en person), og med en børste til at tage et par slag kindbenet område. Blend godt.

Dernæst nyde en øjnene og på den bevægelige del af århundredet, anvende lys, med elementer af beige farve nuance. Let blend med en rund børste (eller du kan gøre det med fingrene). Så kam øjenbrynene og give dem en form ved hjælp af en speciel børste. Understreg deres brune blyant.

Makeup: pile og røde læber

Når det forberedende arbejde vil blive afsluttet med øjnene, fremhæve deres hjørner ved hjælp af sort eyeliner. Således vil du opnå den "kat" effekt. Vær opmærksom på, at pilen skal starte med inderste hjørne af øjet og strækker sig mod ydersiden. Og endelig nakraste øjenvipper med sort blæk.

Efter øjne og kindben er fremhævet, skal du fortsætte til det mest afgørende øjeblik - tegning læberne. Til denne tur på overfladen deraf første pulver, og derefter deres nakraste rød læbestift. Så kan serviet og duppes dem. Og så igen nakraste. Udført. Du vil have en vidunderlig øjenmakeup med røde læber i stil med Angelina Jolie.

Opret en make-up for blondiner

Blondes, der ønsker at læbestift rød, er også værd at tænke over hendes makeup. For eksempel kan du vælge den stil af den populære Hollywood-skuespillerinden Christina Aguilera. For at gøre dette, anvende en lys tone fundament. Så tage et pulver med en let bronze nuance og skub forsigtigt et par streger i kindbenet området. Blend godt.

I det næste trin, hvilket skaber makeup med røde læber for blondiner, være opmærksom på øjenbrynene. For at gøre dette, tage den grå blyant og flytte dem ved at sætte løkken, der svarer til de naturlige linjer.

Øjne nakraste lys kan være lidt bronze nuancer. Blend godt. Enten vælg dem ved hjælp af sort eyeliner, eller lidt priporoshit brune nuancer. Nakraste øjenvipper.

Tegn og fremhæve læberne

For at gøre op med røde læber er afsluttet, en separat opmærksomhed på detaljerne. Start med en rød blyant. Saml den op og omhyggeligt spore konturen af læber. Derefter let pulver den nakraste og læbestift. Pat dem med en serviet og igen nakraste. Din make-up er klar, men nu kan du stolt prale af lighed med en spektakulær blondine Christina Aguilera.

Hvordan at gøre aftenen make-up?

Antag, at du beslutter dig for at gøre aftenen make-up (trin for trin, vi vil beskrive i denne artikel). For at gøre dette, afhente makeup og læbestift til at matche dit billede. Glem ikke, at når du bruger rød vægt skal placeres nøjagtigt på læberne. Derfor bestanden op på følgende attributter:

  • pulver med et lysebrunt virkning (valgfrit);
  • cremer;
  • rouge (valgfrit);
  • beige eller sandede nuancer;
  • blæk;
  • rød læbestift.

Påfør tonale foundation, pudder og skygger

Som i de foregående eksempler, begynder at anvende den tonale fundament på dit ansigt. Og for at gøre det bedre den specielle runde børste, som vil justere farven på din hud. Så gå over den pulveriserede ansigt, herunder øjenbryn og øjne.

I det næste trin, hvilket gør aftenen make-up (trin for trin vil du være i stand til at udføre det på følgende konkrete anbefalinger) og tage de lyse skygger og anvende dem på låget. Så tilbage til folderne over det og fremhæve det med bronze nuancer (passe lidt mursten nuancer). Blend godt. Som et resultat, er farven overgang formodes at være glat og harmonisk.

Vælg de øjne, læber og kindben

Til dine øjne bliver mere udtryksfuld, cirkel dem knapt mærkbare brune nuancer. Unødvendig sletning og blanding. Du kan også bruge en flydende eyeliner sort eller brun. Dog således pilene kun anvendes på det øverste øjenlåg. Den nedre er det ikke nødvendigt at tildele (det samme gælder for farvning af øjenvipper i et givet område).

Tag et pulver, igen gå det på de øverste vipper, hvilket vil give det mere dybde, og gå over det med blæk. Øjnene er klar. Forsigtigt gå til kinderne. For at vælge dem, bruge blush. Også til dette formål, kan du bruge en bronze pulver eller pastel nuance. Anvendelse highlighter (særlig corrector at isolere bestemte zoner) for at give dem volumen. Her er en make-up drejninger. Med røde læber, men stadig har en smule problemer. Så først, gå over det med pulver. Dernæst anvende et tyndt lag af en læbepomade. Så nakraste læbestift, skamplet dem. Og endelig igen pulver dækslet og læbestift. Din aften billede klar.

Som du kan se, så har vi de rigtige make-up dine muligheder ved hjælp af rød læbestift. Og hvad makeup bruger du?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.