HjemlighedIndretning

Gangen i den skandinaviske stil: afsløre hemmelighederne

Skandinavisk stil i efterbehandling og udsmykning af private bygninger er stigende popularitet. Hvis vi ser på billedet af færdige interiør, helt sikkert du øjeblikkeligt vil have det ene øjeblik at finde dig selv i en virkelig varm og hyggelig reden. Skandinavisk stil er ganske alvorlige og tilbageholdende, det er kendetegnet ved lyse farver, fortyndet lyse accenter. Dette er en stor mulighed for dem, der ønsker at visuelt udvide rummet.

Til at begynde reparationer i lejlighed eller hus, du har brug for det fra gangen. Foto stue, soveværelse og køkken i skandinavisk stil kan ses i design magasiner. Men hvad med i tilfælde af gangen? Vi bringer til opmærksomhed af alle interesserede læsere indvendige hallway i skandinavisk stil.

farvepalet

Så helt sikkert alle de fans kommer i hvid sand fornøjelse, fordi det er den farve og sætter tonen for hele rummet. Den ideelle hal i en skandinavisk stil - malet hvide malede vægge, og gulvet pololok. Det bør være kortfattet, blottet for dekorative elementer, herunder struktur, overflade. Denne beslutning vil gøre det muligt visuelt udvide rummet, fylde det med lys.

Stor betydning er givet i den skandinaviske stil farve. Det er vigtigt at skelne mellem de accenter og spændende fantasi lyse, med intet matchende spots - alt skal være med måde. Enkelhed, kortfattethed - de vigtigste principper, der skal opfyldes ved en indgang i skandinavisk stil. Photos klar design projekter kan være dit udgangspunkt. Det er her, du kan kigge den mest succesfulde farvekombinationer og ideer.

Ganske ofte, de hvide vægge kombinere med mørke møbler, sort-hvide kompositioner og malerier på væggene, tekstiler, krydret i en brun-grå farve ordningen. Sådanne beslutninger kan kaldes klassisk, fordi de vil se stilfuld og moderne i lang tid.

Hvis du ønsker at eksperimentere, kan inden for dine aktiviteter være en dør. Her kan det være malet i rige farver, om farven fuchsia, akvamarin, eller lyse rødt. Lad det være din lille hemmelighed.

Om materialer

Gangen i den skandinaviske stil er utænkelig uden træ. Imidlertid har moderne designere fundet en værdig alternativ: tilladt laminat stedet for trægulve fra et array. Stigende grad, kan du se de møbler lavet af gennemsigtig plast og glas. De gør interiøret en fashionable og stilfulde.

Moderne hal i skandinavisk stil er utænkelig uden murværk, farves i hvid skygge. En maling på væggene erstattes af tekstil væg.

møbler

Mange af os tror hallen lagerplads til udendørs tøj, sko, og bunker af andre, til tider ubrugelige ting. Skandinavisk stil - din chance for at revidere retningslinjerne. Møbler skal være så lille som muligt, men det skal være af høj kvalitet og funktionalitet. Hvis man ser på billedet, vil du være i stand til at bemærke, at alle de elementer ser ret simpelt, endda uhøflige. Og opfylder et reelt sjældenhed, så sørg for at besøge hjemmet af sin bedstemor - for sikker på du vil finde noget interessant for din entre. Som for farvepaletten, møblerne dækket med enten hvid maling eller opretholde en naturlig træ tone - det hele afhænger af smagspræferencer af ejerne hjem.

Den centrale plads i de skandinaviske gangen spejl dækker. Det skal være stort nok og enkel på samme tid. Undgå voluminøse rammer alle former for smykker. Selv om det er en lille hal i skandinavisk stil, er det stadig et sted for et spejl. Lad det dekorere blad garderobe.

Masser af lys sker ikke

Entré ofte lider under en mangel på naturligt lys. Selv hvis du male vægge, loft og gulv er i hvide, lyset er stadig ikke til at gå glip af. Vil være i stand til at rette op på situationen ved hjælp af lamper, lysekroner, gulvlamper. Den større sæt af kilder, så meget desto bedre, så længe de harmonisk passer ind i det indre.

tekstil

Men fra tekstilerne bør opgives, snarere bruge det som et minimum. Ganske ofte i den skandinaviske indvendige gulv står åben, forsøger at fokusere på skønheden i naturtræ. Intrusion af bløde puder på sofaen, kan du endda kontrastfarver, og en lille domstol måtte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.