HjemlighedVærktøj og udstyr

Rating køleskabe: tager ikke hvad du tilbyder, og vælg selv

Denne artikel vil ikke gå at tale om, hvordan man kan bestemme rating af køleskabe på grundlag af, hvem der præcis gjort dem. For ikke at nævne de reklamer, der med al sin styrke i ønsketænkning, med mange lister over "tabel med rækker", gå på tværs af vidder af internettet i lang tid er der ingen tillid. Her er hvorfor.

Det er klart, at ingen af de fremtrædende mærke værdsætter deres omdømme, vil ikke lade miskreditere sine produkter. Men ikke altid vises først mærkevarer er præcis, hvad du har brug for. Hvordan er ratingen af sådan et køleskab, er det meget klart, hvis selv bare at se på de fora salgschefer. de er ikke skjule selvtilfredshed, rose hinanden som "vparili" varerne. Og det er ikke, hvad han ønskede, og produktet mærke hvis bestand er akkumuleret i overskud. Så jo højere "dobbeltbekkasin" roser sin "sump", jo større procentdel af salget, det vil modtage i tilfælde af succes.

Hvad kan vi gøre for dem, WHO køleskabe - ikke en handelsvare, og, selvfølgelig, ikke en luksus, men en nødvendighed? Gennem dem én efter én, der sammenligner igen og igen? Det er umuligt at forestille sig, hvor meget tid det vil tage. Men tag det forkerte valg ønsker ikke at: enheden ikke kommer billige, købte hver måned, og holdbarhed, kombineret med problemfri drift - en af de afgørende faktorer. Men først skal du beslutte hvilke egenskaber bør have en personlig "Fader Frost" i køkkenet, og kun på dette grundlag, selv sin vurdering køleskabe.

Lad os starte med mængden. Hvis familien består af to mennesker, det er helt nok til at være 240 liter. Tilføjelse til familien vil automatisk øge mængden af omkring 100 liter. En familie på fire vil kræve et stort køleskab med hængslede døre.

Dens størrelse afhænger også af den livsstil af familien. En daglig tur til butikken kræver ikke stor størrelse køleskab. Denne enhed er nyttig for en-gang "globale" køb i en til to uger.

Der er typer af køleskabe med forskellig placering af fryseren. Hvis det er meningen at bruge sjældne - den bedste placering for det nedenfor. Det er værd at overveje, og tilstedeværelsen af såkaldte "adskillelse af nul temperatur," perfekt konserverede grøntsager og så videre. N., uden at fryse. I de fleste "kloge" køleskabe kan separat gemme vin, forberede isen og selv styre enheden via internettet. Men dens størrelse og pris vil ikke opretholde nogen pung eller døråbninger standard lejligheder.

Det er at bede særlige betegnelser køleskab klasser, som du annoncere. De billigste omkostninger kan have de mest uøkonomiske energorezhim, så der tages hensyn til elregningen vil tab. Og vær forsigtig: Hvis du bor i et tempereret klima - ikke købe et køleskab til en tropisk region, der er udstyret med en kraftfuld maskine, som du helt unødvendigt.

Blandt andre karakteristika, være opmærksom på kompressorer, afrimning systemet og især dens arbejde udseende. Men køleskabe samlet bedømmelse er stadig kompileret ved at interviewe familiemedlemmer, venner, bekendte, naboer, kolleger og så videre. D. Alle dem, hvis mening du overveje autoritativ. Uanset hvor de bor, og uanset hvad du gør, alle har et køleskab. Find ud af, hvor længe og hvor godt det virker, om der var problemer, hvad der er hvad reparationer behov.

Efter opsummering af resultaterne fra alle, vi håber du vil være meget lettere at vælge den ene og kun køleskab, som vil tjene dig trofast i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.