Hjem og familieBørn

Kuban Justice

Dom på - Kuban
Siger, hvor pengene er gammel, vil det være værre! - at sætte på hans hals kniven, gerningsmanden forsøgte at få ham til at tale med kvinder i en semiconscious tilstand.
- Jeg gav dig alt, - febrilsk gulping luft, kvinden forsøgte at dreje hovedet til sin søn - Tja, jeg har ikke mere!
- Du ser, der ikke døde, og så alle os vil være ... - hans stemme en anden bandit, dovent sparkede ubevægelige krop af Helena søn - Yuri. Bandits lang tortureret sin mors øjne, krævende penge og værdigenstande. Slået med en stok, pot, spark, forsøger at afskære ørerne. Endelig manden på pause og derefter de kom ned til sin mor.
- Okay, lad os gå herfra - en mand i fyrrerne, tilsyneladende en ledende blandt de banditter, rejste sig fra sin stol. - Computer kast, ting stor, tændte, men tage væk telefonerne. Men, ser du, gamle, køre til politiet, ikke leve for jer begge. Dens folk har vezdeest.
Men de sidste ord af Helena næppe høre fordi nedsænket i en anden "gavnlig glemsel." Da han vågnede, efter et stykke tid, kvinden lænede sig over til sin søn, han trak vejret svagt. Usikker stepping gennem smerten, gav ved hvert skridt, Helena var i stand til at gå ud på gaden og bede om telefonen fra en forbipasserende. Jeg ringede efter en ambulance, og derefter - til politiet.
Kriminelle har fundet ganske hurtigt. De var lokale, har begået en sådan røveri. Politiet kunne ikke engang trække de stjålne mobiltelefoner, en del af de penge, som rapporteret af Helena operativ, når den næste undersøgelse derhjemme. Sandt at returnere dem, på en måde glemt.
Undersøgelse af sagen foregik "hverken god eller dårlig" i flere måneder, hvor Helena mistede den sidste af hans styrke. Det er uklart, hvorfor politifolk flere gange søgt huset, hvor røveriet fandt sted. Næsten hver anden dag det forårsagede en politi efterforsker, en vis Marina. Hun ønskede at præcisere nogle indikationer, derefter tilbringe den næste konfrontation med den person, der undersøges, er det stadig noget. Desuden Elena Ivanovna uret kom det aftalte tidspunkt ventede på hende at invitere investigator, som ofte deltaget i det næste måltid eller fejring af det lokale politi afdeling. Under forhørene, rummet ofte kom andet personale, pigerne fra undersøgelsen afdeling. De delte med Marina dine personlige problemer, klagede over en urolig forhold til deres mænd, fuldstændig ignorerer dermed til stede her poterpevshuyu.No nu vendt at pine kvinder konfrontationer med den uprøvede, hvor Marina og nogle gange glemte hendes tilstedeværelse:
- Nå, Sasha, hvad gør du så?
- Ja, Marina, du kender mig, jeg kunne ikke, det er ren bagvaskelse, - svarede investigator bandit.
- Nu er jeg lidt, end der kan hjælpe, der er vidner. - sukkede investigator Helena ikke stå op: - Hvad er du, scumbag, er på udkig efter en undskyldning. Du er søn sparket ihjel lige scoret!
- Hør, det gamle, bedre at være tavs, din søn er stadig i live. Og du stadig spørge ...
- Så, offeret, stoppe samtalen - genvandt bevidstheden investigator. - Convoy, tage væk fangen.
Nat til Helena forvandlet til et mareridt: Døren knirkede, svajede gardinet på gardiner, og det syntes, at de allerede var her. Kaster ud i poludremu, pludselig, klart så det blodig liget af sin søn på porten. Forskrækket, hun løb ud af huset og ... ingenting. Det hjalp ikke nogen sovepiller eller alkohol.
I mellemtiden, Yuri kom i traumatologi kun på den tredje dag: en hjernerystelse, sår og blodudtrædninger i hoved og krop, en brækket skulderblad, blå mærker, ikke se det højre øje, osv
- Kan du ikke heldig fyr - sympatiserede traumer kirurg. - Ja, i januar i år, har du syet razbituyugolovu og ribben var brækket. Forhåbentlig de straffe bølle der slog dig?
- Nå, du - intervenerede i Helena samtale - han var en slægtning af vores retshåndhævende myndigheder, sagen blev fortiet, men selv min mand skrev til anklagemyndigheden kant til at sortere ud. Nå, og derefter, i den gamle sovjetiske tradition, at klagen blev sænket igen til os. Og det lokale anklagers kontor sagde alle de rigtige til at klage og ikke længere forsøge at være dyrere omkostninger.
- Ja, selvfølgelig, så vi har et system, der at dømme, at anklageren, forsvare deres interesser, en person kan ikke se. Nå, jeg siger dig, så lad os få en anden uge ligge ned og skrive ned, hvordan du ansøger om. Men han skal behandles længe nok hjernerystelse to gange i år, betyder det ikke passere uden at efterlade spor. Tag ham i Krasnodar, eller et andet sted, til eksperter. Der bør være kontinuerlig dynamisk overvågning.
- Jeg har slægtninge i Hviderusland, healere, tænker de vil hjælpe. I vores stat medicin, tror jeg ikke det.
- Ma, kan jeg ikke - hans stemme Yuri, - du ved, jeg har brug for en månedlig rapport til FSIN.
Helena tænkte sig om et øjeblik: Et og et halvt år siden, Yuri bemærkede nogle ferie fra en ven på arbejde og om natten på sin cykel gik til sit hjem. Om morgenen den nye virksomhed, hvis cykel at have glemt. En ven, ikke at vide noget, indgav for tabet af cyklen. Når sorteres, jeg gik til politiet for at tage en erklæring tidligere. Men han fik ikke lov selv om retten ikke var tilladt. Det er Yuri poluchil1,5 års prøvetid og havde 6 antal månedlige rapport til den lokale INS Madame Eremenko Elena Vasilyevna.
Okay, søn, nu er den vigtigste ting at helbrede, og jeg eller anden måde beslutte mærkerne i vores kroppe. Der Også folk ikke dyr, jeg tror, forstår.
I første halvdel af december, Helena tog sin søn til slægtninge i Hviderusland. Der var han naturligvis behandlede hende, men om fuld tilbagebetaling blev ikke diskuteret. Du må ikke stoppe hovedpine, ofte syg mave. Efter nytår derhjemme. Helena personbåret certifikatet med diagnosticering af sygdommen Fru EV Eremenko, han forklarede situationen i Belarus på afrejsedagen. Og generelt jeg mødt med forståelse. Under samtalen, Ms Eremenko sagde, at man aldrig kan blive fejret, for dette er det nødvendigt at betale 30 tusind. Rubler, som alle gør. Helena har lovet at indsamle de krævede beløb.
I mellemtiden, den 1. februar, blev 2012 et forsøg afholdt. Bandits (Poghosyan, Smyslov, Denisov) idømt forskellige, men den mindste fængselsstraffe. Retten dom blev indspillet, at Helena har ingen krav til de tiltalte, dvs. at huset blev røvet, berøvet sundhed - beat, til hvad vi har brug for blive behandlet i lang tid, og alle for egen regning? Her er det højden af kynisme af vores "snæversynet" skibe. Bandits er deres lokale, mange stadig husker deres børn. Og Helena - der kommer, selv om, og har sin hjemme her. På retsmødet, mor til en af mændene højlydt erklærede, at hævn ansøgere i god tid. Denne erklæring domstol igen lydløst ignoreret.
Inden for 3 måneder, går Yuri netop fejret i FPS uden udskejelser. Helena har indsamlet næsten 30 tusind. Rubler.
Men ... April 26, 2012 fogeden under påskud kaldet George en føderal dommer Yakhontova DI Hvilket straks, straks han holdt en høring om anvendelsen af Federal Penitentiary service Yuri misbrug regime prøvetid og idømte ham en reel løbetid på 1,5 år.
Dommeren ville ikke lade Yuri indsende dokumentation, og FSIN repræsentant skjult, at sådanne dokumenter, de leveres Helena. Overbevisningen blev indspillet, at George gentagne gange har overtrådt rækkefølgen af afsoningen, var ikke i registret, og "ikke give nogen dokumentation." Samtidig, i henhold til "standby" råd Chalova D. på banen ikke var forsynet med et enkelt dokument, der bekræfter overtrædelse tilstand, kun mundtlige erklæringer fra ansøgerne.
- Hvordan er det, hvordan er det, jeg også indsamlet penge - gentaget som et mantra Helena. Hun havde lige mødt med dommeren blå, og som ikke var i stand til at forklare en forståelig hvad social fare er Yuri, at isolere ham fra samfundet i 1,5 år. Dommeren havde ikke hakkekød ord, Naham Helena og faktisk kørte hende ud af retsbygningen.
Hvor skal vi hen, hvem de skal ringe? - Helena hyret en advokat, der har udarbejdet en appel til Krasnodar Regional Court. Ægtemand: - Oleg S. - skrev en appel til den regionale afdeling af partiet "Forenet Rusland" (men der er kun hænderne fraskilte) sendt en officiel erklæring fra formanden for District Court D. Tjernovs. Men indtil nu har jeg ikke modtaget et svar. Erfarne folk fra Krasnodar advocacy oplyst, at en højere domstol kan tilbagekalde en underordnet løsning kun for meget gode penge (250 - .. 300 tusind rubler), hvis lovovertrædelsen er ubetydelig. Den slags penge i en familie af lærere - pensionister var der ikke.
Så, 13 maj 2012, umiddelbart efter Independence Day, på 10,30 i regionale domstol i Krasnodar fandt sted behandlingen af klagen. Faktisk, her kaldet en passage effekt udførelse af retfærdighed, retten er meget vanskelig.
Advokaten sagde, at byretten fuldt rigget affære, uden at give nogen beviser, der bekræfter overtrædelse af strafferetlige sanktioner. Ja, Yuri er ikke altid observeret i gang af sygdom i løbet af året to gange været udsat for tæv, hjernerystelse. Så mor tog ud ham til behandling i Hviderusland og meddelt Federal Penitentiary service. Udover Yuri mindre søn 2001 s. og det ikke udgør en social fare. Suspenderet straf han faktisk tjente.
Så lavede Prokuratorfruen kategorisk uenig med råd.
Dommere: en midaldrende mand og to kvinder. I deres øjne - ligegyldighed og fuldstændig adskillelse fra situationen. Advokat knapt lyttede og sagde indbyrdes og tænke på noget andet, "æterisk". Vis dem en dråbe af opmærksomhed, en dråbe af medfølelse for den skæbne Man knap i live, hans søn og hans mor, måske vågen og menneskelighed, åbenhed i deres øjne og handlinger. Og måske ville have forstået dommeren, at loven, selv om han er barsk, men ... "nåde for de faldne opkald" til at søge. Og ikke altid, penge er et mål for en frifindelse, nogle gange bare nok samvittighed og ære retslige.
Men, som det viste sig, at dommerne har truffet dagen før. Uden nogen forklaring, beviser og referencer fra en advokat i retten.
Hele forsøgsperioden varede 10-15 minutter. Kort drøftet bag lukkede døre, dommeren kom ud og meddelte, muntert, at sætningen opretholdes.
Hvordan ved du, disse ting effekt? Efter alt, digital tv-shows som vi studerer beviser hørt af parterne, vidnerne. Og her? Vi har ikke brug for en advokat til at gennemgå dokumenterne. Ikke spurgt, godt, i det mindste for anstændighed, hvordan det føles Yuri i tilbageholdelsessteder i dag? Men det er i IR-4, er altid klager over hovedpine. Som erkendt af den stedfortrædende leder af kolonien regimets: kan vi behandle piller. Gør nok af Magnitskijs sagen.
Ellers som "hule", "barbarisk", dette kan ikke kaldes retfærdighed. I Krasnodar-regionen, blandt de fleste mennesker, en eller anden måde står med afgørelsen af vores regionale domstol, fast etableret stemningen af mistillid og ironi til personer, der udøver her og retfærdighed har længe trådt tærskel adskille fra tjeneste i ministeriet i loven "Mig, kære."
Hidtil domstolene, politiet er folk helt ligegyldige for samfundet, den enkle og velhavende borgere, der udgør essensen af dette samfund, og hvem de er forpligtet til at beskytte, en eller anden måde kræver sociale kontrakt mellem civilsamfundet og staten (ifølge Hobbes), aldrig vil sådant samfund er demokratisk og vil aldrig være i dette samfund af patrioter, klar til at sætte sit liv på alteret for fædrelandet.

grazh. Den Russiske Føderation
Guryleva Anna Sergeevna


RS Alle de begivenheder, der er beskrevet i artiklen er reelle. kun ændret nogle af navnene på de skuespillere.
Overvej venligst artiklen officiel appel til de statslige og de retshåndhævende myndigheder i Den Russiske Føderation.
Helena bor på: Kurganinsk, trans. Popov, 8.
Tlf. 89002562738

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.