LovStat og lov

Har anciennitet barselsorlov: ekspertudtalelse

Størrelsen af fremtidige pension afhænger af anciennitet. For kvinder, venter fødslen af barnet, er det vigtigt at vide, er, om den anciennitet barselsorlov. Særlig akut, dette problem i store familier, hvor begge forældre skal arbejde. Dette vil hjælpe med at bestemme analyse af eksisterende retsakter på området for arbejdsforhold og pension.

anciennitet

Det er ikke givet en specifik definition af begrebet "erhvervserfaring" i arbejdsloven. Dette refererer til dens former: beskæftigelse og forsikring. Anciennitet er opdelt i en generel og kontinuerlig. Før du foretager ændringer i føderale lov № 255 "On obligatorisk social forsikring" mængden af kompensation for sygefravær blev bestemt ved kontinuerlig tjeneste. Til dato, er situationen anderledes - jo længere de præmier betalt, jo mere du betaler sygefravær. Forsikring oplevelse ændrede hans arbejdskraft. Som ajourføring af lovgivningen erstattet den gamle koncept for det nye, men endnu ikke nogen steder. Ifølge den føderale lov nummer 400 til ancienniteten er disse perioder med arbejde, at arbejdsgiveren af arbejdstagerens løn medarbejder forsikringsbidrag, samt andre perioder.

dekret

Barselsorlov starter fra det øjeblik, hvor kvinden skrev en redegørelse og gå på ferie til fødslen og graviditet. Efter dens afslutning er det nødvendigt at gentage behovet for at passe et barn , indtil de fylder mindre end 3 år, eller begynde at arbejde. Anciennitet i gang med barsel orlov fortsætter med at påløbe, fordi kvinden er gemt position. Skær det også kan ikke. Når barnet når 3 år, skal hun komme til at arbejde. På anmodning, kan det gøres før eller ikke gå ud, men så arbejdet vil blive tabt.

Erfaringer med barselsorlov

Nu er vi nødt til at forstå, hvad der menes med forskellige perioder indgår i ansættelsesperioden. Har dekret til dem? Artikel 12 i forbundslov nummer 400 for denne periode kan nævnes:

  • det tidspunkt, hvor medarbejderen modtager betalinger fra Social Insurance Fund;
  • et tidspunkt, hvor moderen ikke virker og er hjemme med barnet, som ikke var endnu halvandet år.

Er anciennitet barselsorlov? Bestemt, ja. Så opstår spørgsmålet, på hvilket tidspunkt af barselsorloven begynder at komme ind i det? Udbetalinger fra Social Insurance Fund er lavet i tilfælde af invaliditet. På barselsorlov ingen oplysninger lov "om forsikring pensioner" indeholder ikke. Ved første øjekast, dette spørgsmål er stadig åbent. Men Sundhedsministeriet ordrenummer 91, samt normer for social-kasserne inkluderet i længden af graviditet og fødsel.

Så det viser sig, at den erfaring vil omfatte perioder, hvor:

  • Gravid kvinde i de vilkår, der er fastsat ved lov, stopper arbejde;
  • kvinde pasning af et barn, indtil han vokser op til halvandet år.

Er anciennitet barselsorlov, når kvinden ikke virker, og er engageret i børnepasning? Det sidste halvandet år i ancienniteten er ikke inkluderet.

Dekret og pension

I henhold til artikel 225 i arbejdsmarkedslovgivningen, for kontinuerlig tjeneste gælder, så længe den forælder omsorg for barnet. Dette tager i betragtning, er den position, hvor antallet af kvinden til dekretet. I overensstemmelse hermed den periode, tages i betragtning ved udformningen af den fremtidige pension.

Er anciennitet barselsorlov? Af alle de treårige ferieperioden i forsikringsperioden omfatter kun et halvt år, og i alle tre arbejde. Det er nu op til at løse forældrene - om moderen vil tage sig af barnet op til tre år eller mindre kommer til at arbejde og holde din anciennitet. Men hvem vil se efter barnet: sygeplejerske, børnehave? I mellemtiden, alle ved, at på sådan en alder af moderens opmærksomhed bedre end nogen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.