Af teknologiGadgets

Der er ting, der dræber din telefonens batteri

Uanset hvad du ofte bruger din telefon - moderne batterier, uanset hvor gode de end måtte være, er det aldrig nok. De skal blive opkrævet flere gange om dagen. Og det er ikke kun på grund af de spil, vi spiller stille og roligt på arbejde.

GPS

I modsætning til mange andre GPS-applikationer er meget større, og det er derfor tilbringer en stor mængde ressourcer. GPS er designet til meget hurtigt at læse de nøjagtige koordinater, så din telefon kommunikationskanaler, når programmet er altid åben. Desuden er GPS forbundet ikke med den nærmeste tårn, men med flere satellitter samtidig. Det er denne konstante arbejde tillader ikke telefonen til at gå i dvaletilstand, og dermed spare på batteriet.

reklame

Dette vedrører ikke kun de pop-up-reklamer i mellem de to niveauer af spillet, men også den reklame, der vises i løbet af en simpel søgning på internettet. Brug af browseren uden en særlig udvidelse, der blokerer annoncer, forbruge dobbelt så meget batteritid end med en god adblokerom. Oftest reklamer, der er nødt til at indlæse din telefon, forbruge mere energi end hvad du satte sig for at læse eller bekræfte den første.

lukning af programmer

Ansøgning i telefonen virker ikke ligesom pærer i huset. Slå dem ud efter brug, behøver du ikke spare på energien. Det faktum, at mange programmer forbruge mere energi bare at starte fra bunden end at et fast job. , De programmer, du bruger mest, er det bedre at lade den downloadede fra resten af telefonen. Denne fremgangsmåde betydeligt spare dig batterilevetid.

vibrationer

Dette er en meget praktisk ting, men det tager en enorm mængde energi, fordi den vibration af telefonen teknologi ikke har ændret sig meget siden starten. Telefon vibrerer på grund af den lille motor installeret inde - det spinder, der forårsager den vibrerende gadget. Hver gang batteriet har til at kalde et par gange at starte motoren, som tager en masse energi.

Forkert telefon opladning

Mængden af forbrugt strøm i tidsrummet mellem to genopladninger kaldet dybdevandsbomben. Moderne lithium-ion batterier kan ikke lide at opkræve dybde var stor, så det er ikke nødvendigt at aflade dem fuldt ud og genoplade et hundrede procent. Fortrinsvis flere gange om dagen for at genoplade telefoner, så batteriet forbliver opladet på 35-85%.

Facebook

Uanset hvilken telefonmodel og batteriet dybde, sandsynligvis, æder Facebook en stor del af din telefons magt. Ifølge data indsamlet af forskere magasin Guardian, Facebook fjernelse og relaterede applikationer sparer batteriets levetid med 20% og tillader andre programmer til at indlæse hurtigere.

Instagram

Denne applikation er sammensat udelukkende af billeder og videoer, som vi bladre igennem ved høj hastighed, uden at skulle bekymre sig om processoren og batteriet af vores telefoner. Faktum er, at hvert ikon fotos og videoer læsset, og tilbringer en stor del af denne afgift, og se hundredvis af billeder per sekund gør telefonens batteri meget pres og bruge en masse energi.

lys skærm

Øg skærmens lysstyrke på 100% gør batteriet arbejde to gange hårdere. Lysstyrke ned til 50% eller derunder, samt en aktiv kamp med den vane at se på telefonen hvert femte minut, for at hjælpe dig med at opretholde en fuld opladning i et par timer længere end normalt.

hede

Hvis du er en lang tid og løbende bruge telefonen, uanset hvad, kan du bemærke, at enheden begynder at varme op aktivt at sætte batteriet. Dette er ikke meget nyttigt for processoren. Ligegyldigt hvad der forårsager ekstrem varme telefon - et fast job, varmen på gaden, en forglemmelse - varmen er meget skadeligt for batteriet. Så meget varme ikke kan lide og oplader, så glem ikke at følge og ham.

Lyse baggrunde og temaer

Hvis du har en moderne telefon-model, så mest sandsynligt, er det installeret på OLED-skærm eller en organisk lysdiode, som giver de enkelte dioder til belysning af skærmen. Samtidig, jo lysere farve tema, jo lysere hver diode og den mere energi det forbruger. Indstilling af mørke tapet (for eksempel rum), kan du hjælpe din skærm for at spare en betydelig del af batteriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.