ComputereSoftware

Sådan får musikken ud af videoen? "Videomaster" vil hjælpe dig med dette

Spørgsmålet om, hvordan man får musik fra video, før eller senere står over for en masse. Løsninger på dette problem er aktivt diskuteret på en række faglige fora og websteder. Men for almindelige brugere, dette spørgsmål bliver relevant, hvor for eksempel, ligesom soundtracket til en film eller musik fra klippet.

Selv om en sådan opgave kan synes lidt trivielt, kan et par faldgruber opstå i processen med at løse det. Faktisk til sådanne formål udviklet en bred vifte af forsyningsselskaber. Men alle af dem kan ikke beskrives, så vælger programmet "videomaster" - effektiv og simpelt program til at udtrække lydspor fra video. I denne artikel beskriver vi trin for trin, hvordan man får musik fra videoer.

Download og installer

"Videomaster" programmets officielle website udviklere til at give en glimrende mulighed for at downloade det gratis installationsfilen. Det har en lille størrelse, indsprøjtningen vil finde sted meget hurtigt og tager ikke mere end fem minutter (på grund af den brede kanal belastning). Installation af programmet er helt standard, og for at gøre adgangen til det så bekvemt som muligt, er det nødvendigt at foretage en genvej direkte på dit skrivebord.

Start og valg af fil

Træk musik fra video med "VideoMASTERa" Alle kan gøre det næsten instinktivt. For at komme i gang efter installation køre hjælpeprogrammet ved at dobbeltklikke. Så gør downloade videoer, der interesserer dig musik eller sound bites. For at tilføje en video, skal du finde knappen med det passende navn i det øverste venstre hjørne af programvinduet. "Videomaster" kan tilføje filer en ad gangen, eller hele mapper. Også det integrerede sin videoafspiller, hvor du igen kan se alle dine uploadede videoer.

Sådan får musikken ud af videoen?

For at udføre denne enkle manipulation af filen, skal du åbne afsnittet "Konverter til ..." fra den menu, der er i bunden af programvinduet. Find "lydformater" fanen og vælge det format det på den måde, du har brug for det. Husk, at "videomaster" er en multi-funktionel program, så listen over lydformater, arbejder med meget stor. Denne AAC, AC3, og høj kvalitet FLAC, M4A, og standard MP3, og specifik OGG, WAV, WMA-filer.

Før pull musik fra en video af en stor størrelse, er det ønskeligt at reducere. Dette kan gøres med andre redskaber, af den samme konverter. Vurder, codec og bithastighed af output lydfil kan korrigeres i menuen "Indstillinger".

Start af konvertering

Når der tages hensyn til alle indstillinger, mest tid gå direkte til konverteringen. For at gøre dette, skal du angive det sted på disken, hvor filerne skal gemmes, og derefter klikke på "Konverter" knappen, som er placeret i nederste højre hjørne af programvinduet. Bemærk, at omregningskursen svarer til størrelsen og antallet af karakteristika for input videootryvke. Nu hvor du forstår at få musikken ud af videoen programmet "videomaster", vil du straks kunne gengive den udpakkede lydklip.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.