SundhedMedicin

Hvordan man kan kalde en ambulance med mobil?

Sådan tilkalde en ambulance med mobil? Svaret på dette spørgsmål er af interesse for mange. Det tidligere folk brugte det meste stationære telefoner eller kanoner på gaderne for at foretage telefonopkald. Nu mobiltelefoner har erobret verden. Og for at gøre den mest effektive udnyttelse af dem, du har brug for at kende svarene på nogle spørgsmål.

Kender du for eksempel at tilkalde en ambulance med mobil? Næppe. Men de situationer, hvor sådanne færdigheder kan komme i handy millioner. Du kan skade dig selv, at være tæt på en person, der er i problemer, og så videre. Og det er ikke altid lige ved hånden ville en fastnet telefon. Så hvis du vidne til en ulykke, så de en mand på gaden, som var dårligt, betyder det ikke noget føles en af dine kære eller endda selv, et presserende behov for at tilkalde en ambulance. I hver by i vores land, der er sådan en tjeneste. Og et enkelt telefonopkald til sine ansatte til scenen - er 03. Selvfølgelig, alle kender dette tal siden barndommen. Men hvordan man kan kalde en ambulance med mobil? Her kan du støde på en række forhindringer. Hver mobiloperatør har sit eget nummer, som kan nås på det rigtige sted for dig, dvs. nødopkald. Det er meget ubelejligt. Du vil nemt finde ud af det nøjagtige antal, hvis du vil kigge efter en informationsbrochure, der blev udstedt til dig sammen med kontrakten på forbindelsen. Nu, hvis du ikke allerede har gjort, tage dette papir og bære de alarmnumre i telefonen. Bare i tilfælde.

Og nu mere om, hvordan mobil ringe efter en ambulance. Russiske borgere kan gøre dette til forskellige numre, afhængigt af tjenesteudbyderen med hvem de har indgået. Så hvis du bruger MTS og Megafon, tøv ikke med at ringe 030. Beeline tilbyder et andet nummer - 003, men som TELE2 - 03 *. Som du kan se, intet kompliceret, de oplysninger, du skal bare huske eller skrive ned. Som for beboerne i Ukraine, de har Situationen er noget anderledes. MTS, Beeline, Kyivstar og Djuice anbefale brugen af nummeret 103.

Mange mennesker har spurgt om, hvordan man tilkalde en ambulance med en mobil, er svaret, at du bare har brug for at ringe 03. Og det virker nogle gange. For dem, der ikke kan lide at tænke for meget og huske nyttige oplysninger er følgende: der er en enkelt nummer 112 ved at skrive det, du kommer igennem til afsendelse tjeneste. Faktisk er det ikke kun for Rusland, men også for Europa og CIS-landene. Ifølge dette tal faktisk kaldt som en ambulance, og politiet og brandvæsnet.

Og nu et par tip til folk, der ikke ved, hvordan man tilkalde en ambulance, fordi de er bange eller ikke forstår hvad jeg skal sige. Så en person tæt på dig er meget dårlig, du tager dig selv i hånden og ringe nummeret op. Først og fremmest skal du være parat til at besvare spørgsmålene, som regel de er som følger: hvad der skete, hvor, hvornår, hvor mange mennesker blev berørt. Du bør rapportere så meget nyttig information, men gør det kort. Du bedes oplyse intercom nummer eller kode på indgangsdøren. Ofte på grund af en trivia Holdet har ikke tid til at komme til offeret.

Det andet punkt - nogle gange problemet er en smule overdrevet. Men det er ikke nødvendigt at male et lille blåt mærke eller skæres, som en trussel mod livet. Mange er bange for at kalde den sande alder på den person, der har brug for hjælp. Ofte medarbejdere ambulancer nægter at forlade opkaldet, fordi de syge - bedstefar til år 80. For det første, det er - er ulovligt, og for det andet, behøver du ikke at vide, hvor meget offer for år, kan du blot sige, at han er ældre eller voksen. Du er nødt til at spørge, hvad der blev accepteret et opkald samt antal hold, der gik til din udfordring. Brigade er bedre at mødes på gaden. Og ikke regne med, at hjælpen når frem hurtigt. Ifølge loven, til patienten i stedet bør få ikke mere end 20 minutter. Men det hele afhænger af omstændighederne (trafikpropper, grunden til, at det er blevet kaldt).

Nu ved du, hvordan du ringer efter en ambulance med en mobil, hvordan man opfører sig og tale til manager. Men lad os bedre du vil aldrig have behov for at tage telefonen ved denne lejlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.