SundhedMedicin

Udeladelse af livmoderen. Øvelser kan hjælpe

Ofte for kvinder som en sætning lyd diagnose "livmoder prolaps". De øvelser, som er beskrevet nedenfor, vil gøre det muligt, hvis ikke returnere perfekte kvinders sundhed, det vil give mulighed for at leve et normalt liv.

Stadig ikke færdiggjort alle de grunde, at nogle kvinder (selv dem at leve et normalt sexliv) er der en sygdom. Livmoder prolaps kaldes en tilstand, hvor svækkede muskler og ledbånd omkring livmoderen og fungerer som støtte, hvilket fører til sin flænge i vaginale område. Kvinder bør ikke fortvivle, hvis de får at vide diagnosen, "udeladelse af livmoderen." Kegel øvelser og andre metoder til at styrke musklerne i livmoderen ville bringe staten tilbage til normal. hele gymnastik komplekser, hvilket reducerer muskeltonus af livmoderen og ledbånd har længe været udviklet.

Ikke alene udøver, når livmoder prolaps hjælper med at normalisere patientens tilstand. Nogle forebyggende metoder, såsom at reducere overvægt, forebyggelse fedme under graviditet og fødsel, rygestop, hvilket fører til kronisk hoste, også give dig mulighed for at gemme en kvindes helbred er normalt.

Fordi sygdommen ofte udvikler sig i løbet af årene, udeladelsen af livmoderen, hvilket øvelser udviklet af førende eksperter inden for deres felt, anbefales det at udføre selv i de tidlige stadier af sygdommen, når symptomerne kun kan installere en gynækolog under inspektionen af patienten. Nogle kvinder kan slippe af kroniske sygdomme med udtalte symptomer kun gennem en hysterektomi når forsømmer deres helbred (fjernelse af livmoderen). Størstedelen af patienterne i de tidlige stadier af sygdommen hjælper "systemet Kegel" - fysioterapi til uterin prolaps.

Introduktion til øvelserne, skal du være vedholdende og konsekvente i deres præstationer. En kvinde bør nøje følge alle lægens anvisninger, fjerne fra uterin prolaps. Kegel øvelser udføres dagligt. I løbet af dagen, du skal udføre mindst 200 gentagelser. I en forholdsvis kort periode kan markant forbedre næsten alle musklerne i bækkenbunden. gymnastik behandling kan vare alt fra to måneder til et år. Det vigtigste kriterium for varigheden af behandlingen er den tilstand af ledbånd og muskler i livmoderen.

Kegel øvelser udføres uden udstyr og kræver ikke meget plads. Den vigtigste kompleks udføres i en siddende stilling.

1. I processen med vandladning, så prøv at med magt stoppe strømmen af urin, og derefter genoptage den igen. Denne øvelse bør ske så ofte som muligt. En reduktion i de relevante muskler kan spilles bare at sidde (uden vandladning).

2. Gradvis reduktion af muskler, der starter fra indgangen til vagina og "klatring" op, bemærkelsesværdigt styrker hele muskulære system for det relevante fagområde. Muskelsammentrækning i hver fase bør udskydes i et par sekunder.

3. Trækker op det muskulære system bækken udføres hurtigt og rytmisk. Når du motionerer, du har brug for at føle de muskler, der holder livmoderen (underliv). Prøv at trække dem op så meget som muligt.

4. Simuler forfædres forsøg med en vis indsats og en klar rytme i den regulære klarer sig godt forbedrer muskeltonus.

5. Skiftende sammentrækning af musklerne i skeden og mellemkødet for i alt mindst 10 sekunder med en lempelse på 10 sekunder fører ikke kun at styrke dem, men også for at forbedre den seksuelle liv af kvinder. Denne procedure udføres dagligt i mindst 5 minutter. Et godt resultat giver denne øvelse, og med en accelereret hastighed: reduceret - 1 sekund, afslapning -1 sekund.

Der er stadig en masse motion muligheder for at styrke livmoderen, men selv de sædvanlige øvelser (pilates, strække, yoga, aerobic) er med til at styrke ikke kun kroppen, men også det muskulære system af de indre organer. Regelmæssig udførelse af en kompleks Kegel tillade raske kvinder at bevare deres helbred, og usund - for at gendanne den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.