FormationVidenskab

Skeletsystemet og store muskelgrupper

Muskulære system henviser til en af de vigtigste biologiske undersystemer, hvorved kroppen udfører forskellige bevægelser.

Det kan repræsenteres som et sæt af muskelfibre i stand til sammentrækning. Fibrene er samlet i bundter, som danner musklerne som særlige organer eller selv indtaste de indre organer. Muskelmasse er langt højere end for andre organer: i nogle dyr er det 50 procent af kropsvægten, og en mand - 40 procent. Muskulære system omdanner kemisk energi til varme og mekanisk energi.

muskuløs muskulatur

I hvirveldyr, er muskuløs muskulatur inddelt i følgende grupper:

  • Somatisk, indeholder en indre og danner muskler i lemmerne. Dette omfatter skeletmuskulatur.
  • Visceral (del af indvoldene). Det er glat og hjerte-muskler.

Det muskulære system af mennesket

Skeletmuskulatur er tværstribede og vilkårlig. De er bundet til knoglerne og er cylindriske en fiberlængde på 1-10 cm.

Hver muskel fiber - er udifferentieret cytoplasma (sarcoplasm) med flere kerner anbragt på periferien. Periferien omfatter differentierede tværstribede myofibriller. Det omgiver periferien af den transparente kappe (sarcolemma), som består af kollagenfibriller. En lille gruppe af fibre er omgivet endomysium; store muskler forbindelser er bundter af fibre, fremstillet i den indre peremizy; hver muskel omgivet af en ydre peremiziem. Muskel og bindevæv fortsætter til hinanden og forbundet med hinanden. Hele musklen er indkapslet i en kappe kaldet fascia. Skelettet omfatter muskler, som hver er forbundet til nerver og blodkar og gennemtrænges dem.

Muskler hjælpe med at holde balancen i kroppen, til at udføre bevægelsen i rummet og de vitale bevægelser alle kropsdele.

Glatte muskler er placeret i væggene i blodkar og indre organer. Længden af denne type muskel er 0,02-0,2 mm. De er frataget riller, deres form ligner en spindel. glatte muskelceller er ovale i midten af kernen.

Glatte muskler hjælpe med transport, der er indeholdt i de hule organer (mad i tarmene, for eksempel). De er involveret i reguleringen af trykket, udvidelse og sammentrækning af pupillen, andre bevægelser af kroppen. Til glatte muskulatur ansvarlig autonome nervesystem.

Muskuloskeletale system indbefatter hjertemusklen, som kun findes i hjertevæggen. Hun reduceret kontinuerligt levetid, giver blodgennemstrømning gennem karrene og nærende stoffer nødvendige væv og organer.

Muskel-skelet-systemet

Det menneskelige legeme indeholder omkring 400 tværstribede muskler, som reduceres under styring af det centrale nervesystem.

Sygdomme i bevægeapparatet Systemet omfatter muskler, knogler, sener, led, ledbånd og brusk, der udgør næsten 75% af kropsvægten. Dette system giver den menneskelige krop en bestemt form, gør det muligt for ham at stå og gå. Skelet til organer og væv fungerer som skelet, det også beskytter de vitale organer mod skader. Knoglerne ophobes mineraler såsom fosfor og calcium. Det indre af knoglen er repræsenteret ved knoglemarven, der deltager i dannelsen af blodlegemer (røde blodlegemer, hvide blodlegemer og blodplader).

Når skader og sygdomme i nogen del af bevægeapparatet er forstyrrede statik og dynamik hele organismen. Desuden lider hele bevægeapparatet, indre organer, også, ophører med at fungere korrekt. For eksempel ved afkortning af en af lemmerne er krum ryg, som forårsager deformation af brystet, som en konsekvens - lider kredsløbsorganer og vejrtrækning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.