LovOverholdelse om regulering

Sådan udfylde en kuvert til adressaten brev fundet

I denne tid med globale edb er bredt udviklet interaktiv kommunikation. I stedet for de breve, skrevet af hans egen hånd, og sendes med posten, det er kommunikation i mange sociale netværk, sende e-mails, chat via video fra stort set hvor som helst i verden.

Stadig, et stort antal mennesker bruger e-mail-korrespondance. Det er behageligt og glade for at modtage et postkort eller et brev i en konvolut fra en elsket en, der er langt væk. Efter alt, skrive breve til sjælen, udtrykt på papir deres følelser og følelser. De kan gemmes som hukommelse, genlæse flere gange.

Et brev er sendt med posten i en forseglet papir kuvert. For at være sikker på, har det fundet sit bestemmelsessted, er det nødvendigt at kende, og glem ikke, hvordan man kan udfylde en kuvert.

Korrespondancen er ikke kun en måde at kommunikation mellem kære. På nuværende tidspunkt er forskellige organisationer er almindeligt brugt til at sende e-mail-tilbud, reklamebrochurer. Også i kuverten kan sendes forretningsdokumenter.

Der er enkle regler, hvordan man fylde konvolutten. Deres udførelse hastighed levering af dine e-mails, vil afhænge. Hvis det går gennem et område i Rusland, er oplysningerne på kuverten skrevet på russisk.

Vi bliver nødt til at tage lidt tid, da det er nødvendigt at fylde konvolutten pæn, læselig håndskrift, selv ønskeligt, med blokbogstaver. Oplysningerne om modtageren og afsenderen er ikke tilladt stavefejl rettelser, raderinger, sletninger.

På modtageren angiver følgende oplysninger:

  • indeks;
  • land;
  • region / provins / republikken;
  • område;
  • placering;
  • vejnavn;
  • husnummer;
  • værelses lejlighed;
  • Fulde navn adressaten.

De samme oplysninger skal udfyldes selv som afsender. Hvis brevet ikke finde modtageren, vil det hoppe tilbage til afsenderens navn og adresse.

Nederst til venstre hjørne angiver indekset - et vigtigt element i leveringen af e-mail. En prøve af den korrekte stavning af indeksnumrene trykt på kuverten på bagsiden.

Afhængigt af, hvilke oplysninger der sendes, kan et brev registreres med anmeldelsen eller værdifulde. I dette tilfælde skal du tjekke med de postarbejdere, hvordan man udfylder en konvolut.

Ved anbefalet brev at udfylde en bekendtgørelse, der vil vende tilbage til dig med en note, at adressaten har modtaget det. Sende værdifulde brev, et tomt rum (som regel i toppen) af kuverten angive den angivne værdi i rubler, og også fuldstændig anmeldelse.

Når du sender et brev til et andet land, reglerne for hvordan man kan dekorere konvolutten, forbliver de samme, men alle data skal skrives i engelske bogstaver. Det er ikke nødvendigt at overføre afsenderadressen i et fremmed sprog, kan du skrive navnet på latin. Stadig skal købes på posthuset passende frimærker.

I denne alder af fremskridt, der er særlige computerprogrammer til at underskrive konvolutten. Anvende dem, behøver ikke at bekymre sig om, hvordan man kan udfylde en kuvert smuk nok til at indtaste alle oplysninger i din adressebog, skal du vælge den ønskede skabelon og begynde at skrive i den tomme kuvert printer.

Under alle omstændigheder, at behandle færd med at underskrive kuverten skal være ansvarlige. Hans kompetent fyldning vil sikre rettidig og smidig levering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.