Intellektuelle udviklingAstrologi

Katalog af kvinders navne, hvad er navnet på Christine

Hvert navn er ikke kun direkte, men også figurative betydning, som kan ses, mærkes, forstået i sin lyd kuvert. Og fordi ikke kun værdi, men også lyden af navnene på steder på de enkelte mennesker deres egen specielle aftryk.

Navnet og værdi

Pigens navn er af græsk oprindelse Christine, og det er forbundet med Kristi navn og de første kristne. Bogstaveligt talt, det kan oversættes som "dedikeret til at tjene Kristus." Fordi i dialekt med en blød udtale af konsonanter og navnet lyder som det - Christina. dvs. "Christina / Christine" - "Kristi tjener, en kristen, troende sjæl." Selvfølgelig kalder pigerne så nu, denne lille folk opmærksomme. Alle tiltrukket af den smukke, ædle klang af navnet, noget af sin eksotiske udlandet.

Navn Christina værdi kombinerer med lyden. På den ene side, det er egnet til piger rolige, beskedne, selv frygtsomme. Men på grund af denne generthed og beskedenhed skjulte, tegn tilstrækkelig stærk, målrettet, interessant.

Hvis vi taler om udseende, så er der mere vægt til at have en far gener. Away piger har en tendens til at arve øjenfarve og form af næsen. Men for klart at forstå betydningen af navnet Christine i hvert enkelt tilfælde, vil det være nødvendigt at opfylde piger mor. For de er tegnet - real mors datter. Det er fra deres mødre, de arver mange af deres talenter - en kærlighed til musikken og evnen til at spille et instrument, en kærlighed til bøger og evnen til klart og intelligent udtrykke deres tanker, interessen for håndarbejde og beherskelse af hækling, strikning eller nål. Så for at omskrive et ordsprog, kan du sige, "Vil du vide, hvad er navnet Christina - at stifte bekendtskab med hendes mor kæreste "!

Christina intelligent, begavet med en god hukommelse og en god intellekt. De skyndte forstå humaniora, naturvidenskab tage udholdenhed. Dette er også tydeligt, at skjult sterzhenok natur, hvilket betyder, Christine navn. Og fra barndommen de er karakteriseret ved flid og grundighed, sparsommelighed og kærlighed til livet. På grund af disse kvinder gør fremragende værtinde, der bogstavelig talt kan lave mad og godbidder ud af ingenting, og så dygtigt tjene, og at genoprette ro og orden i sit hjem og sin familie.

En anden karakteristisk træk ved karakteren af ejerne af navnet - behovet for kærlighed, hengivenhed, omsorg. De gør give en masse varme til at lukke folk. Og i sådan underslæb nødvendigvis makeup. Her er en anden bar, der angiver navnet på Cristina.

Som barn kan have Kristinko uhøjtidelig udseende, minder grimme ællinger. Men med tiden, de fleste af dem bliver til et paradis af fugle, lys, ekstravagant, i modsætning til andre. Og nogle mennesker endda blive idoler masserne.

overbevisninger sti

Navn Christina har efterladt en ganske lys spor i historien. Blandt dens ejere er kendt Martyr Hristiny Tirskaya, persisk, Caesarea, lidt i navnet på den kristne tro. Svensk Koroleva Kristina i august regere staten for mere end 20 år, og det var i det XVII århundrede! Desuden er der kendt blandt Kristin atlet, skuespiller, sanger, forfatter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.