HobbyHåndarbejde

Sådan binde et tørklæde på hovedet fashionable og smukke?

Tørklæder - favorit ornament af kvinder i lang tid. Han blev opfundet som hovedbeklædning et par hundrede år siden og har været brugt til et praktisk formål - at beskytte mod solen, vind og kulde. I dag lommetørklæde - den mest foretrukne kvindelige tilbehør. Binde et smukt stykke stof på hovedet eller halsen, kan du oprette en elegant og unikt billede.

Tradition for at binde tørklæder på hovedet

Forskellige lande har forskellige skikke relateret til, hvordan man binder tørklæder på hovedet. Som regel, de tager deres oprindelse fra religiøse og nationale traditioner. For eksempel i Rusland tørklæder båret det meste gifte kvinder, og ved indgangen til kirken - mere retfærdig sex i alle aldre. I islam forpligtet til at bære et tørklæde piger, der har nået puberteten. Global mode trendsætter, den franske, ikke skille sig med dette charmerende tilbehør hele året rundt. De mener, at selv den varme sommer elegante lommetørklæde i stand til at give de kvindelige former særlige charme og elegance, og som et resultat - at tiltrække øjnene af mænd. Faktisk i dag, når markedet kan finde et tørklæde af enhver farve og tekstur, en kvinde, der ved, hvordan man binder tørklæder på hovedet, ser altid meget lyse og attraktive. Satin, silke, chiffon og uld stykker forførende stof kan omdanne billedet af enhver fashionista i både sommer og vinter.

Sådan binde et tørklæde på hovedet?

Den klassiske version. Han var meget glad for at bruge Hollywood skønheder. Tørklæde skal foldes diagonalt. Den resulterende trekant til at smide over hovedet, så der var synlig frynser. Venstre at binde knude under hagen i enderne af sjalet - og du vil se meget elegant og sød.

Bonde mulighed. Den mest praktiske metode til at binde tørklæder. Bliv en mystisk og elegant meget let foldet stykke farvet stof i form af en trekant, iført på hans hoved, der dækker hans pande, og binde enderne under håret.

Pirate version. Perfekt til sejlsport, beskytter håret mod solen og kraftig vind. For at forstå hvordan man binder et tørklæde på hovedet denne måde, skal vi huske den berømte film med Dzhonni Deppom. Som i den tidligere version, skal du lave en trekant af stof, til at sætte et lommetørklæde på hans hoved, kun at binde knude under ingen hår, og på toppen af hovedet, på samme måde som en konventionel bandanaer.

Trendy mulighed. En af de nemmeste og mest smuk måde at skabe en "hippie" billede. Sjal at folde diagonalt, og derefter bøje det et par gange, at resultere i en stribe. Hvis du ved, hvordan man binder en smuk tørklæde om halsen, er det let at klare denne procedure. Bandage vil wrap omkring dit hoved og fastgør enderne af hendes hår tilbage under. Vil se stilfuld tørklæde bundet igen og frisurer.

Gypsy mulighed. Den oprindelige metode med at binde et lommetørklæde. For at forstå hvordan man binder et tørklæde på hovedet, huske en pirat-version. Stykke stof og foldes til en trekant, bæres på hovedet, således at panden og bundet en knude på toppen af hendes tørklæde, kun den ene side. Enderne er skjult under stoffet.

Østlige udgave. Det ser meget elegant og moderne. Mange piger ved ikke, hvordan man binder et tørklæde på hovedet på denne måde. Og de lider, at de ikke kan se trendy. I virkeligheden er det meget simpelt. For at skabe et billede af øst, skal du bruge en lang stykke stof. Sjal til at folde ind i en trekant, draperet over hovedet, ender korset på bagsiden af hovedet, og derefter wrap deres hoved, hvilket gør en knude over panden. Spidserne kan overlades til enten at udfylde et lommetørklæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.