Mad og drikkevarerOpskrifter

Tørrede kirsebær: opskriften i ovnen

Tørret kirsebær opskrift, som vi ser yderligere, er meget velsmagende og sød produkt. Typisk, sådan en behandler anvendes til fremstilling alle slags kager, wienerbrød og andre behandler. Men der er mennesker, der foretrækker at bruge produktet bare til te. Udskiftning af slik og andre usunde desserter tørrede kirsebær, du er meget sundere din krop, mætte det med vitaminer og antioxidanter.

udvælgelse produkt

Tørrede kirsebær opskrift kræver brug af kun friskplukkede bær. Det frosne produkt er ikke egnet til sådan behandler.

Hvis du har købt et kirsebær på markedet, er det nødvendigt at sørge for, at det ikke var sur og havde ingen ormehuller. Ved tilstedeværelse af sidstnævnte, bør de være sikker på at fjerne det.

produkt Behandling

Hvordan forbereder tørrede kirsebær? Opskriften på denne delikatesse kræver først en god håndtag bær, og først derefter at tørre det i luften eller i ovnen. Til dette produkt sorteret, fjernelse af affald og uønskede elementer, og spredes derefter i et dørslag og vaskes grundigt. I denne første kirsebær behandlet i varmt vand, og først derefter - i kulden.

Efter bær vil være ren og støv have mister deres ét lag spredes på et håndklæde og tørret over en halv time. Denne procedure udføres kun i tilfælde, hvis du beslutter at zavyalit kirsebær med gruber. Hvis du beslutter at bruge en anden opskrift, bør bær bare tage ud knoglerne.

Tørrede kirsebær: opskriften i ovnen implementeret

Følgende komponenter, vi har brug for udarbejdelsen af tørrede kirsebær, udstenede:

  • Nyligt behandlet kirsebær udstenede - 3 kg;
  • fint sukkerroer - 800 g;
  • drikkevand - ca. 1 liter.

Varmebehandlingsprocessen

Hvordan forbereder tørrede kirsebær? Opskriften på denne delikatesse indebærer brug af store gryder. Den hældes i vand, og derefter sukkeret blev tilsat. Både ingrediens og korrekt justeret for at forhindre kogning.

Så snart sirup begynder at koge, det bredte sig til halve bær og kog dem i 8 minutter.

Tørringen i ovnen

Tørret kirsebær opskrift, som vi overvejer, forberedelse temmelig hurtigt. Efter en lille bær kog, det fjernet fra siruppen og kaster i et dørslag. Efter venter indtil kirsebærrene med hele dræn eventuel overskydende væske, fordeler det på tør bageplade (lag 1) og sendes til ovnen.

Ved en temperatur på 130-140 grader bær tørret i ca. 6-7 timer. I dette tilfælde er det med jævne mellemrum vendes, så den jævnt provyalilas fra alle sider.

Sådan bruger og hvor du vil gemme?

Efter kirsebærrene, udstenede udtørret korrekt, vil falde i størrelse og bliver rynket, fjernes fra panden og afkøles på en bred pande. Derefter blev det spredt i en stofpose og placeres på et godt ventileret sted. Som sådan kan bærrene opbevares i 3-5 måneder. Af den måde, nogle af de husmødre indeholder den i køleskabet.

Hvis du beslutter at bruge en tørrede kirsebær til fremstilling af syltetøj eller nogle bagning, anbefales det i blød i lidt vand. På grund af de flydende bær gode dønninger.

Tørrede kirsebær uden ovn: opskrift

Nu ved du, hvordan soltørrede uden kerner kirsebær i ovnen. Dog skal det bemærkes, at nogle kokke foretrækker at anskaffe dette produkt i rå form. Dette skyldes det faktum, at, sammen med kirsebærsten er bedre bevaret. Desuden er et sådant produkt opnået meget lækker og mættet kompot, og andre desserter.

Så for at realisere opskriften af tørrede kirsebær med gruber, skal være forberedt friskplukkede bær. Vask dem grundigt og spredes på et tørt håndklæde. Efter alt den overskydende fugt vil forlade produktet, gå videre til dets umiddelbare tørring.

Hvordan og hvor kirsebær ryk?

Hvis du vil vide, hvordan at rykke kirsebær derhjemme, fortalte vi ovenfor. Dette er måske den mest populære opskrift. Imidlertid kan andre fremgangsmåder til fremstilling af slik. Den mest effektive er den ene for realiseringen af som bruger en speciel tørretumbler. Det spreder alle forarbejdede kirsebær og omfatter tørring tilstand. I denne form, bær behandlet i flere timer. Samtidig bør de ikke være flip. På grund af cirkulationen af varm luft bør være jævnt kirsebær provyalitsya fra alle sider.

Når produktet er rynket og reduceret betydeligt i størrelse, dets udbredelse i en separat skål og fuldt afkølet. Derefter kirsebær anbringes i gaze eller stofpose og derefter efterladt i et tørt og mørkt indtil anvendelse.

For hvad nytter?

Oftest, en tørrede kirsebær med gruber bruges til madlavning frugtkompot eller marmelade. Ofte dets anvendelse, og ligesom at med te (i stedet for slik). Med hensyn til de forskellige desserter, tilsæt derefter bær med frø bør ikke være i dem. Ellers senere, under anvendelse af hjemmelavede lækkerier, du er nødt til at komme ud af dem flittigt ham.

Kan jeg ryk bær uden varmebehandling?

Nu hvor du ved, hvordan du forbereder kirsebær tørres i tørretumbleren. Opskriften i forberedelsen er blevet præsenteret for dig lidt højere. Men vi bemærke, at sådanne bær kan tørres uden anvendelse af varmebehandling. Hvordan dette gøres, vil vi forklare lige nu.

Hele kirsebær eller bær halvdele maksimalt fratage al fugt (placere et tørt håndklæde) og derefter spredt på et stort bord eller en gryde, som er placeret på forhånd madlavning folie. Det skal erindres, at bær tørrede meget hurtigere, hvis den er placeret på en flad overflade i et enkelt lag.

Efter denne procedure, kirsebær vyalitsya efterladt på et tørt og godt ventileret rum (i udkastet). Hvis du bor i en økologisk rent område, hvor sommeren er domineret af varmt vejr, kan bærrene ryk og i solen. Men for at udføre denne proces vil du have i lang tid. Cherry med knogler eller uden dem vil være helt tørret først efter 2-4 uger (afhængig af vejret).

Af den måde, hvis du beslutter at rykke dette produkt udendørs, skal det nødvendigvis være beskyttet mod regn og insekter. Til dette kirsebær kan dækkes med gaze eller for eksempel en maske kanal. Med hensyn til regn, kan bærrene gemmes ved hjælp af en standard polyethylen.

Det skal bemærkes, at denne metode til tørring kirsebær dog er den længste, men det betragtes som den mest effektive. Uden varmebehandling bær er i stand til at opretholde en meget flere vitaminer og antioxidanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.