Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at tilberede en klassisk "Cæsar" salat

Siden Tsezar Kardini - italiensk kok, der har arbejdet i den amerikanske restaurant, skabte den salat, som han kaldte hans Navn, var der en masse ændringer af denne skål. Og hvad de skal sige: den første, der begyndte at opfinde alle mulige "remakes" for at kontanter i den voksende berømmelse af en ny skål, var bror til forfatteren. Tja, i restauranter og cafeer, at vores land ikke kan findes kun under navnet "klassiske Cæsar salat." Selv mærkeligt budding med kinesisk rug croutoner problem for den berømte parabol kål, smelteost og.

Men det betyder ikke, at vi ikke kan brygge denne delikatesse hjemme i køkkenet - det er ekstremt let at tilberede. Du skal blot overholde strenge regler for udvælgelse af ingredienser, fordi den klassiske salat "Cæsar" ikke kan lide den surrogat. Dette er ikke tilfældet, når olivenolie er den første ekstraktion kan erstattes med solsikke og parmesan - ost lettere. Så, hvad vi har brug for at købe for denne raffinerede retter?

Ud over ekstra jomfru olie og parmesanost, vi har brug for mindst lager op med eksotiske produkter såsom Worcestershire sauce og fransk baguette. Imidlertid er sidstnævnte kunne udskifte den tørrede loaf uden skorpe. Stadig, vi har brug for en kyllingebryst, en flok af romaine salat, sennep, fed eller to af den unge hvidløg, citron, æg, salt og peber. Du kan også bestanden op på vagtelæg eller tomater-kirsebær til dekoration.

Alt du har købt? Skil forsigtigt for at undgå rivning, salat blade, vaske dem, tørre på et stykke køkkenrulle og gemme sig i køleskabet - de giver os vil kun nødt til at levere mad. Nå, vi begynder at gøre vores klassiske salat "Cæsar".

Lad os starte med croutoner. Dette ord i det franske køkken refererer til tørrede stykker af baguette cirkulær form. De gnides med hvidløg, tomat sauce, pesto og lignende, og fungerer som en snack som aperitif. Salat "Cæsar" med kylling og croutoner, der kræves til croutoner i det blev skåret i tern, hvor hver flade er lig med 1 cm. Så vi skære en baguette eller 3-4 skiver brød uden skorpe på disse terninger, 10 minutter, tørrer dem i en forvarmet ovn ved 180 ° C Til crunches skylles fra alle sider, de har brug for at vende flere gange. Gennem en presse til at presse ud af hvidløg i en skål, gnid det med lidt salt, tilsæt en skefuld olivenolie og sættes på en lille brand. Når massen varmes op, til at sætte croutoner. Således, omrøring, hold i 2 minutter.

Nu til kyllingen. Fry filet på to sider i en pande i olivenolie (tilgængelig under låget for ikke at overtørre). Når den er kold, skæres i terninger, ligesom croutoner. Det er fortsat kun at lave en dressing. Salat "Cæsar" med kylling klassiske genkender ikke nogen af mayonnaise eller creme fraiche, og den sauce, der fulgte op Cardini. I en skål bryde æggeblomme og rør det med en skefuld sennep. Når massen er glat, tilsæt saften af en medium citron, et par dråber Worcestershire sauce (eddike eller mørke) og et par spiseskefulde olivenolie. Peber, salt og bland godt, du kan med mixeren.

Nu samler vi vores klassiske Salat "Cæsar". Salat skål gnide en nedskæring fed hvidløg, spredes på hendes salat, som rive med sine hænder. Drys dem med olie og citronsaft. Drys med revet parmesanost. Læg kyllingen, dekorere lidt sødet kirsebær halve eller kogte vagtelæg, drys (allerede tyk) parmesan ost, hæld saucen. Drys med croutoner lige før servering, så brødet ikke er blødgjort i dressing.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.