Mad og drikkevarerOpskrifter

Søde gryderet opskrift

Mødre ofte ønsker at overraske børnene med noget velsmagende og kreative retter at behage gæsterne. Hvorfor skulle køre et eller andet sted, at bruge penge, når du kan drage fordel af interessante og, vigtigst af alt, lækre råd kyndige folk. Udover det er muligt at udarbejde en sådan mesterværk, der ikke kræver en masse udgifter.

Gryderet, en opskrift, der er vist nedenfor, er særlig akut om sommeren, når de begynder at dukke op de første frugter, der allerede er en fryd for øjet.

At gøre dette, tager 4 æg, 40 g stivelse, 500 g ost og 160 af sukker, 2 spiseskefulde appelsin likør, 1 spiseskefuld af citronskal, lidt vanille sukker og selvfølgelig, 250 gram af jordbær. Til at begynde, vaske jordbær, skåret bærrene i fire dele, at adskille æggehvide fra æggeblomme og blandes med flødeost og en citronskal, 80 g sukker, budding og spiritus. Proteiner piskeris med sukker, og tilsæt den resulterende creme til hytteost, efter kast til samme og bær. Dernæst blev den resulterende blanding fordelt i den høstede form, hvilket ikke har glemt fedt. Bages i ovnen på et lavere niveau ved 180 grader i 45 minutter. Efter afslutning af madlavning skålen drys flormelis og tjene varmt ved bordet. Tvivl ikke, vil være utrolig lækker.

Næste gryderet, en opskrift, der ikke er mindre attraktivt, interesseret udelukkende en sød tand. Honning, fløde, marmelade - alt i én skål. Hvilken slags gulerod gryderet?

Så skal du bruge: 4 æg, kanel - lidt mindre end halv teskefuld, 3 spsk sukker, 1 spsk ... l. smør, 500 gram gulerod, lidt salt. Desuden 100 ml fløde, nødvendigvis tyk, til dekoration. Til at begynde, skræl gulerødder og rist. Fyld pan 100 ml vand og hæld gulerødder, alt indhold simre i 15 minutter. Derefter kan du bruge skærmen eller som en mixer for at gøre den gulerod puré. Sæt den resulterende puré igen i brand, samtidig med at tilføje smør og sukker.

Æggeblommerne fra separate proteiner. Efter æggeblommer kan føje til puré. Som for protein, så bør de tilføje lidt salt og slog med en mixer indtil skummende. Ved gulerod puré, kan du tilføje lidt kanel og hæld den piskede æggehvider. I bør være konstant omrøring af den resulterende blanding i et par minutter. Derefter sætte det i en form og sende den i ovnen ved 180 grader i en halv time. I mellemtiden fadet er klar, piskeris sammen sukker og creme fraiche, så at dekorere fadet. Denne gryderet sikkert vil ikke efterlade nogen ligegyldig.

Ikke mindre lækker gryderet opskrift er nedenfor. Vi har brug for: 3 gulerødder, 2 spsk semulje, 2 spsk. mælk, æg, hvedemel og rosiner (uden kerner), 1,5 spiseskefulde naturlig honning, 1 spiseskefuld smør.

Så slog med en mixer eller piskeris æg, tilsæt semulje, hæld honning og mælk. Lad virke i 10 minutter. Efter udrensning, gulerødder rist, og efter dampende rosiner føje den til de fint revne gulerødder. Efter 10 minutter en skattet mælk med honning Hæld den resulterende blanding rosiner og gulerødder, stir. Alt bør sættes ind i den klargjorte pan, som tidligere var fedt med smør. Bunden af formen være sikker på at drys mel. Efter at vi sættes i ovnen og vent i ca 15 minutter.

Semulje budding, opskriften som præsenteres nedenfor, vil appellere til alle børn, der ikke kan lide at spise almindelig grød.

Behov semulje og sukker - 100 gram, et æg, vanilje, citronsaft. Pisk ægget bør være en halvdelen af høstet sukker. I en anden skål blandes semulje, resterende sukker, tilsæt vanille. Tilslut derefter i en beholder stykke, bland og anbring i ovnen ved 150 grader i en halv time. Nu er vi nødt til at vente, indtil kokken en lækker gryderet. Opskrift på børn er enkel og vil nyde børnene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.