Nyheder og SamfundKvinders problemer

Sexisme på arbejde: historien om kvinder fra alle hjørner af kloden

Vidste du, at kvinder verden stadig kæmper for ligestilling, når det kommer til arbejdspladsen? Hvis man tæller alle de lønnet og ulønnet arbejde for kvinder (fx børnepasning og huslige pligter), bliver det tydeligt, at de arbejder mere end mænd, og generelt får lavere løn, ifølge World Economic Forum.

FN rapporterer, at kvinder, der arbejder på fuld tid stadig kun modtage 70-90% af lønnen, som anses normalt for mænd. Men selv om kvinder er forsynet med job, er de ofte konfronteret med sexisme.

Vi foreslår, at du ser på billeder af kvinder fra hele verden for at arbejde, og for at lære om, hvor ofte de står over for kønsdiskrimination.

Historien om hver kvinde viser, hvor lidt vi har udviklet i denne sag: kun et lille antal sagde, at de aldrig har stået over for sexisme, mens størstedelen sagde, at vi stadig nødt til at gøre meget for at udrydde dette problem.

Det er, hvad kvinder over hele verden taler om kønsdiskrimination på arbejdspladsen.

præster

"Folk ved ikke, om eksistensen af Shinto præster, kvinder, så de tror, at vi ikke kan udføre de ritualer," - Tomo Ichin præst, 40 år, Japan.

kokke

"I min fremlæggelse var der to mænd, men de gjorde ikke, hvad jeg spurgte dem, fordi jeg er en kvinde," - Yvonne Cook Quintero, Mexico.

Bjergbestigere

"Fysisk kraft i nogle situationer til gavn mandlige kolleger på de mest udfordrende ruter. Men kvinder er mere fokuseret og opmærksom, "- klatring instruktør Julia Argunova, 36 år, Kasakhstan.

præsidenter

"Forskellen mellem løn mandlige og kvindelige kan være op til 20%. Med at mange kvinder står, "- formand for Schweiz Doris Leuthard, 54 år.

instruktører

"Mænd behøver ikke at bevise, hvad de kan gøre, i modsætning til kvinder. Vi gør det hver dag, "- instruktør skydiving Paloma Granero, 38 år, Spanien.

Arbejdere ved pumpen

"Jeg er meget stolt af mit arbejde. Jeg tror, at nu er vi kvinder kan gøre noget arbejde "- operatør af tankstationen Reina Janis, 30 år, Venezuela.

piloter

"I begyndelsen af det arbejde der var visse vanskeligheder. Jeg følte ironi og kynisme i forhold til sig selv. Jeg forstår, at de ikke sætter pris på mig. Men i løbet af de seneste 10 år har samfundet ændret sig dramatisk, og nu kvinde pilot er ikke noget usædvanligt, "- en militær pilot Ekaterina Kvlividze, 30 år, Georgien.

militær

"En kvinde kampfly er i stand til at gennemføre militære kampagner samt enhver mand" - en militær fighter syriske demokratiske kræfter Laila Sterk, 22 år, Syrien.

fiskere

"Tidligt i min karriere fisherwomen alle sagde, at denne aktivitet er kun egnet til mænd, men nu er mine kolleger respekterer mig og kaldte kaptajnen" - fisherwoman Crieff Nimr, 69 år, Tunesien.

journalister

"Jeg kan ikke huske nogen forskelsbehandling i forhold til sig selv, så længe jeg arbejder i journalistik" - forfatteren selv Abdelati, 38 år, Egypten.

fotografer

"Når jeg viser scener af vold, nogle gange jeg konfronteret med fordomme og høre kommentarer med seksuelle overtoner" - fotograf Jang Ung, 27 år, Sydkorea.

politi

"Der er mange erhverv, der oprindeligt udelukkende mandlige, men nu udføres af kvinder" - en politibetjent Ana-Maria del Verdun Suarez, 27 år, Uruguay.

forskere

"Desværre er det stadig sandt, at i videnskaben, er færre kvindelige professorer end mænd, men forskellen gradvist reduceret" - forsker Dr. Katherine Reynolds, 37 år, Storbritannien.

konservatorer

"I mit land, dette er en usædvanlig profession for en kvinde, men indtil videre har jeg ikke været konfronteret med mennesker, der har reageret negativt om mig" - møbelkonservator Ledzhla Selimovik, 34 år, Bosnien-Herzegovina.

bibliotekarer

"Jeg har ikke oplevet kønsdiskrimination i arbejdet. Her er alle de bibliotekarer er kvinder, "- bibliotekar Aimee pumpe Bolivar, 43 år, Cuba.

Poldensery

"Nogle studerende studie med lavt selvværd efter smil træning oftere, og føle sig smuk. Men på grund af de dårlige relationer deres mænd, der ikke anser denne øvelse, og forbinder dem med noget sexet, de dropper ud af uddannelsen "- dans træner pol Parragiz Claudia, 45 år, Chile.

surfere

"Jeg - den første kvinde til at repræsentere sit land ved nationale og internationale konkurrencer siden 1977," - surfer Roshio Larranaga, 53 år, Peru.

maskinarbejdere

"Når 23 år siden jeg arrangeret på maskinist jobbet, fik jeg at vide, at det er et erhverv for mænd" - driver Smgdem Serpil, 44, Tyrkiet.

dansere

"I en verden af professionel dans, jeg mødte en masse mere kendte koreografer mænd end kvinder" - den praksis danseren Sandra Mifsud, 43, Malta.

sælgere

"Jeg blev konfronteret med diskrimination, da den besluttede at sælge aviser på gaden, selv om den del af min familie", - avis sælger Rosa Ameliya Mehia Reyes, 35, Salvador.

kunstnere

"Når virksomheden ikke ønskede at ansætte mig til at male et billede, argumenterer, at kvinder ikke kan bære arbejdsmateriale" - kunstneren Mado, 34 år, Brasilien.

"Nogle gange nægtede jeg at arbejde, fordi jeg er en kvinde, og måske på grund af familiemæssige forhold", - kunstneren på metal Christine Akot, 38 år, Kenya.

drivere

"Der er ingen forskel i førere af køretøjer mellem kvinder og mænd" - føreren Dzhanuka Shrsta, 25 år, Nepal.

"Der er nogle arbejdere, der kan køre store lastbiler og rendegravere. Hvis mænd gør det, kan hvorfor ikke kvinder "-? Gravemaskine driver Grace rundt, 40 år, Filippinerne.

landmænd

"Vi er nødt til at ændre tilgangen til tidlig undervisning af små børn. Drengene kan lege med dukker og piger med biler", - ejeren af en gård på dyrkning af østers Valerie Perron, 53, Frankrig.

vinduesvisker

"I mit tidligere job gav chefen frem for mandlige modstykker, og derfor lønnen til kvinder er altid forsinket. Det er derfor jeg skiftede jobbet "- pedel Juan Diaz, 43, Mexico.

Slagtere

"Jeg har aldrig følt ulighed mellem kønnene. Jeg mener, at kvinder kan gøre det samme arbejde som mænd, så der skulle være nogen forskelsbehandling "- slagter Cristina Alvarez, 29, Mexico.

brandmænd

"Mænd, der er mine holdkammerater troede, at jeg ikke ville vare længe i denne organisation på grund af den hårde træning. Men i praksis, viste jeg dem, at er i stand til at tage udfordringen på samme niveau som mænd, "- fyre Yoleyna Chavez Talavera, 31, Nicaragua.

motorcyklister

"Da jeg havde planer om en tur i Pakistan, mange af mine mandlige kolleger blev rådet til ikke at gøre det, fordi det ikke er sikkert, og er ikke let for en kvinde. Men jeg gjorde det, "- rockermiljøet Mehvish Ehlakyu, 26 år, Pakistan.

lærere

"For kvinder, der vender tilbage til arbejdet efter fødslen, nogle gange betragtet med mistro, som om de er nu ude af stand til at påtage sig forpligtelserne", - skolelederen Maxine Mallet, 52 år, Storbritannien.

arbejder

"Hvor uretfærdigt, at den 54-årige kvinde har til at arbejde og tage sig af hele familien" - arbejder i en teglværk Phung Thi Hai, 54 år, Vietnam.

opdrættere

"Jeg kunne ikke lade være at le, når konsulent på landbrugsarbejde spurgte mig, hvor ejeren, da jeg stod foran ham. Tidligere arbejdet i en opdrætter fremstillet udelukkende af mænd. Kvinder normalt udføres kun lavt niveau drift. Folk skal være mere åbne, og denne ændring skal ske overalt, ikke kun i de områder", - opdrætter Dzhoanin Emily, 37 år, Frankrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.