Nyheder og SamfundKvinders problemer

Hvordan kan man øge mælk udbuddet? Tips og tricks

Hvis du ammer dit barn, du sandsynligvis nogensinde du stadig spekulerer: "Hvordan kan man øge amning?". Dette sker dybest set, når barnet fylder tre måneder. Mange mødre begynder at føle, at barnet ikke er spiser. Af den måde, som regel, det er sandt. Men for at klare dette problem er ganske simpelt, bare sætte dit barn oftere til brystet, og derefter mængden af mælk vil være den samme igen. Det vigtigste, så fortvivl ikke forud for tid og ikke haste til at fodre barnet formel.

Hvordan kan man øge amning mælk, hvis mor er ikke nok, når en baby til verden (dvs. oprindeligt)? I dette tilfælde, alt er let. Det vigtigste er ikke at gå i panik og begynde at observere tilstanden. Mens ammende kvinder har brug for at sove omkring ti timer om dagen, for at gå i første omgang uden barnet, og derefter med ham i et par timer, sætte barnet til brystet så ofte som muligt, herunder om natten (minimum antal gange om dagen - otte). Du er nødt til at følge en diæt. mængden af væske du skal medbringe op til 2 liter de to, og ofte spiser den rigtige mad: korn, vegetabilske supper, kogt kød kost.

Der er også urter, der øger amning. Det fennikel, timian, mynte, persille. I apoteker ofte kan opfylde forskellige kombinationer heraf. Nogle lækre, andre er ikke specielt. Men dem og andre meget effektive. Det er ønskeligt at drikke tredive minutter før fodring. Hvis denne te du ikke gør det, så kan du drikke almindelig grøn. Generelt kan bidrage til at øge mælk udbuddet alle de urter, der fremmer blodgennemstrømningen, som og det hjælper til udvikling af de nødvendige hormoner i kroppen. Men urter i din kost, tilføje med forsigtighed, for mange af dem, kan et barn være allergiske.

Ud over urter, der er lægemidler, der øger mælk levering - en pille. De kan være enten homøopatisk eller ej. Men de tager på egen hånd, er det ikke nødvendigt, så er det bedre at konsultere en læge, fordi de, ligesom andre lægemidler, har sine kontraindikationer. I tilfælde af overtrædelse af amning bør begynde at tage vitaminer til ammende mødre. De vil være nyttige for dig og din baby.

Tja, hvis du aldrig kommer til at tænke på spørgsmålet om, hvordan man kan øge amning, men hvis det rent faktisk sker, så prøv massage bruser. I intet tilfælde gør det ikke en kontrast! Bare varme jetfly gøre cirkulære bevægelser. Der er en særlig bryst massage, det er ganske nemt. Blød, glat cirkulær bevægelse mod brystvorten gør det nemt at tryk. Du skal ikke være under denne procedure ondt. Kan også ved denne lejlighed at konsultere din gynækolog eller jordemoder.

Hvordan til at øge mælk udbuddet? Drik gulerodsjuice og spise valnødder. Af den måde, oxytocin - et hormon, der fremmer mælkeproduktionen. Hvis dryppende det under tungen på hvert feed, resultatet er ikke lang tid at vente.

Generelt er der ingen enkelt universalmiddel. Organismer er alle forskellige, årsagerne til at reducere laktation også. Derfor anbefaler vi at prøve alle de opskrifter, der vil finde og vælge den mest velegnede for dig. Det eneste anbefale ikke for nidkær, er det nødvendigt at overvåge reaktionen af barnet på de produkter, du føjer til din kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.