Nyheder og SamfundKvinders problemer

Manglende menstruatsionnogo cyklus: årsager og karakteristika

Meget ofte er der situationer, hvor en kvinde overvinde forskellige lidelser, som i sidste ende fører til forstyrrelser menstruatsionnogo cyklus. Manglende menstruatsionnogo cyklus skal ses som noget unormalt og unaturligt, og absolut ikke ligegyldigt, nedsætte eller forhøje den månedlige periode. Kilde- menstruatsionnogo cyklus lidelser kan være helt anderledes i sygdommens art.

Det er også nødvendigt at understrege, at menstruatsionnogo cyklus kan fejle som en ung pige, og hos kvinder over femogfyrre år. Du bør ikke stole på det faktum, at den proces, at komme af sig selv - skal du straks søge lægehjælp. Husk, at hvis den månedlige "ikke passer" i de normale perioder, er det et tegn på, at en pige eller kvinde er syg.

Varighed menstruatsionnogo cyklus et gennemsnit af fire uger, men satsen giver tid spænder fra tyve-en til femogtredive dage.

For første gang en teenagepige "miste blod" i en alder af tolv, og en regelmæssig cyklus er sat i intervallet fra fjorten til seksten år.

Som allerede påpeget, kan fiasko menstruatsionnogo cyklus føre til mange negative faktorer og en række lidelser. Disse omfatter blandt andet omfatte: ugunstige klima, depression eller stress, ekstra vægt og så videre.

Manglende menstruatsionnogo cyklus opstår på grund af sygdomme som SARS og influenza. Schedule "røde dage" kan gå ud og på grund af det faktum, at kvinden pludselig finde gynækologiske sygdomme som endometriose, en betændelse i kønsorganer, uterine fibromer. Det bør ikke være udelukket fra de mest almindelige kilder til forstyrrelser menstruatsionnogo cyklus og seksuelt overførte sygdomme som trichomoniasis, ureaplasmosis og klamydia.

Hvorfor svigter menstruatsionnogo cyklus endnu? På grund af sygdom af kroniske sygdomme fysisk natur, der primært omfatter systemisk lupus erythematosus og diabetes. Ikke den mindste rolle i forstyrrelse af den biologiske tidsplan af månedlige play endokrine sygdomme - sygdomme i skjoldbruskkirtlen og binyrerne.

Årsager menstruatsionnogo cyklus af fiasko - det er også en forkert måde at leve på, nemlig rygning og alkoholmisbrug. Særligt udtalt er en overtrædelse menstruatsionnogo cyklus i ungdomsårene.

Da de behandlinger betragtes sygdom eksperter anbefaler, sammen med sedativa hjælp fra eksperter - en terapeut eller psykolog. Hvis der konstateres kønssygdomme, ud over at også brug for antibiotika. Med et underskud på kropsvægt eller tværtimod, udnævnte eksperter kost for dens overskud, hvilket vil bidrage til at genoprette den optimale vægt.

I det tilfælde, hvor de eksperter som årsager til overtrædelserne menstruatsionnogo cyklus kaldes endokrine sygdomme, de har en korrektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.