Nyheder og SamfundKvinders problemer

Et par tips om hvordan man finder ud af, hvorvidt du er en jomfru

Ofte en repræsentant for stærke køn er interesserede: "En jomfru, hvis min skat?" Spørgsmålet er ganske logisk, fordi der på det psykologiske plan, er mænd mere tiltrukket til at have intimitet med den kyske pige. Derfor opstår spørgsmålet meget ofte om, hvordan du vide, at du en jomfru eller ej.

Det skal understreges, at der i de kulturelle traditioner i mange etniske grupper i lang tid var der legender og myter om emnet, om hun er kysk. Den mest almindelige myte - en historie baseret på det faktum, at jomfruelighed kan bestemmes ved den første samleje, som er ledsaget af rigelige, mens smertefuld, blødning fra kønsorganerne partner. Til denne dag, er det almindeligt, når familier viser seng seng suite. En sådan identifikation af den kendsgerning, at "renhed" piger ikke holder vand, fordi ikke alle dame kan begynde at skille sig ud i blodet fra kønsorganerne under sex, fordi hvert organ har sin egen individuelle karakteristika.

Hvordan ved jeg, du er en jomfru eller ej? Nogle pseudo-eksperter besvare dette spørgsmål, at det er nok til at føle eller se jomfruhinden. Men de glemmer, at de "jomfruhinden" vil ikke være i stand til at undersøge uden særlig medicinsk udstyr, og for at føle sig værdiløs stand kun en erfaren specialist.

Det skal understreges, at jomfruhinden har særlig elasticitet og dermed ikke nødvendigvis, at mødommen brast efter den første intimitet.

Andre eksperter om emnet, hvordan man lærer, en jomfru eller ej du kan fortælle, at "kysk" dame opfører sig specielt i løbet af første sex. Med andre ord, hele hans udseende og adfærd, de kan vise, at den uskyldige og sagesløse og nemt simulere lidenskab og smerte - så de forsøger endnu sværere at komme tæt på en mand.

Selvfølgelig, alle er klar over, at en jomfru er ikke anderledes fra almindelige unge damer, og identificere dem er nogle gange svært. For hovedparten af de jomfruhinden - en mindre detalje, hvorfra skulle slippe af med så hurtigt som muligt.

Men der er dem, der mener, at en pige skal gifte en "uskyldig og skyld." Begge synspunkter har ret til at eksistere.

Hvordan ved jeg, du er en jomfru eller ej, på egen hånd, og det er muligt? kan tages Forsøg i denne retning, for eksempel påvise tilstedeværelsen af jomfruhinden ved nogen ydre tegn, men absolut garanti kan kun gives af en autoriseret tekniker. Svaret på spørgsmålet: "Hvordan kan jeg vide, om jeg var jomfru" - enkel. Du skal lave en aftale med en gynækolog. Men livet er sådan, at ingen er sikker fra en lægefejl, til trods for at det ikke sker ofte. Det er sandsynligt, at forekomme, når en mand er påkrævet, ud over den medicinske rapport, yderligere bevis på, at hans kyske pige. I dette tilfælde spørger han jævnligt sig selv: "Hvordan kan jeg vide, om min favorit jomfru?" Han kan rådgive én ting - spørg damen i hjertet personligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.