SundhedSund kost

Diætetiske kager til vægttab

Oftest i kampen mod overvægt deltage søde tand. Og, selvfølgelig, de er meget vanskeligt at overholde programmet for vægttab. Efter alt, den grundlæggende forudsætning for de fleste kostvaner - afvisning af kager og slik.

Men hvordan man kan overvinde cravings? Det viser sig, at mange af nutidens ernæringseksperter væk fra kategoriske metoder. De hævder, at kosten bagning - en fornuftig løsning. Og bevis på dette er de vellykkede erfaringer med amerikanerne. De er mere end en halv snes år ved hjælp kost, hvor high-end produkt - cookies, tærter og kager.

Know-how fra den amerikanske Diætetiske

Vægttabet på dette program, behøver du ikke at overvinde den psykologiske barriere, alle velsmagende og dragende - er forbudt. Tværtimod kosten bagning - det er næsten det vigtigste måltid program for vægttab, som optager en tredjedel af den daglige kost. Hemmeligheden er meget enkel. Bageprodukter skal indeholde et sæt aminosyrer og andre stoffer, der hjælper brænde overskydende fedt i kroppen.

Men ernæringseksperter minde os om, at nøglen til en vellykket kamp mod overvægt er en afbalanceret kost. Derfor, i den daglige menu, bør der være ikke kun kosten kager, men også andre retter, der fremmer vægttab. Denne lov er ikke blevet annulleret. Grøntsager og frugt bør indgå i kosten på daglig basis.

bønne kage

For at koge det, du har brug bønner sort farve. At det indeholder den nødvendige for fedtforbrænding aminosyrer.

200 g kogte bønner, 100 g fint hakket mørk chokolade. Foldede produkter i en beholder, tilsættes 100 ml fedtfri yoghurt eller yoghurt, 200 g havre, 50 g kakaopulver, 3,0 kanel, klemmes vanillin, 10 g soda.

Ingredienser hakke og bland indtil glat ved hjælp af en blender. Den resulterende dej anbringes i dåser og bages i ca. en time ved 175 ° C

ferie kost er ikke fjenden

Ønsket om at tabe sig er ikke altid understøttet af en jern vilje og udholdenhed. Man behøver blot at starte en anden kost, som her er der mange fristelser: fødselsdage slægtninge og venner, fester, helligdage. Og hvordan man kan være i denne situation?

Bliv eneboer bør ikke være. Fra den erkendelse, at det tætte slappe af og have det sjovt, mens du sidder alene, vil stemningen blive forringet. At se og depression er lige rundt om hjørnet.

Mental holdning - et magtfuldt våben i forbindelse med gennemførelsen af planen. Og ikke forveksles at tabellen ikke indebærer kost fødevarer til vægttab. På festivalen skal du overholde de generelle retningslinjer for det program, hvor du tabe. Ernæringseksperter rådgive i stedet for alkohol at drikke juice, frugtdrikke eller mineralvand. Kød er nødvendigt at udskifte en skive ost og friske grøntsager. Og sjovt, rekreation, dans vil gavne med en kost.

Bevis for enhver, at kosten bagning kan være meget velsmagende og nyttige. Det ville være rart at gå på ferie med sin kage. Dette er en sikker måde at ikke være en "sorte får" i baggrunden af de andre gæster og overraskelse helten i lejligheden og gæsterne.

Festive kost kage med æbler

For at forberede kagen skal du bruge:

- mel - 200 g;

- semulje - 200 g;

- sukker - 100 g;

- soda - 5 g;

- kanel - 5 g;

- Apples - 1 kg;

- valmue og nødder efter smag;

- flydende honning - 1 spsk;.

- abrikos marmelade - 1st. l.

Mel, semulje, sukker og bagepulver blandes. Apple skræl og rist. De revne grøntsager tilføje nødder og birkes. I bunden af fadet hæld tredje tør blanding derefter sætte halvdelen æblesyre masse drys kanel og hæld honning. Af æbler lå det andet lag af tør blanding på toppen - den resterende frugt. Den endelige lag er en tør blanding.

Bagt denne skål i ovnen ved 180 grader i ca. en time. Det færdige produkt skal være lidt cool og spredes med syltetøj på toppen. Sådan en vidunderlig kage til nåde enhver ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.