SundhedSygdomme og betingelser

Hymenolepiasis: symptomer, behandling og forebyggelse

Hymenolepiasis - en kronisk sygdom, der opstår, når det kommer ind i menneskelige tarm orm kaldet "Dværgbændelormen." Denne sygdom er let at diagnosticere hos børn, men voksne kan have svært, når de foretager en diagnose. I dag lærer vi, at dette er en sygdom som hymenolepiasis. Symptomer, behandling, forebyggelse af denne invasion vil også blive overvejet. Vi definerer veje infektion dværg lænket til folk sparer sig selv og deres kære fra denne helminth.

Generelle egenskaber

Hymenolepiasis - en parasitisk sygdom forårsaget af fladorme. Sygdommen er hurtigt ved at blive en langvarig og er karakteriseret ved en alvorlig forstyrrelse af sporstoffer.

Dwarf bændelorm, at komme ind i den menneskelige krop, finder hurtigt sin "hjem" - tarmen, hvor helminth parasit begynder at formere sig og som et resultat, og dannede en sygdom kaldet "hymenolepiasis". Billeder af dværg bændelorm kan ses i denne artikel. Den maksimale længde af ormen -. 5 cm Den har en kugleformet hoved er udstyret med fire sugekopper. Også takket være særlige kroge parasitten er fast fikseret på væggene i tarmen, som skader slim.

Hymenolepiasis er omdrejningspunkt i naturen, med ildstedet kan blive en børnehave, skole, hospital og en hvilken som helst anden institution. Ifølge statistikker, oftest udsat for sygdommen, mennesker, der bor i byområder. Ganske ofte denne sygdom diagnosticeret hos børn i alderen 4-14 år. Hymenolepiasis børn der for banale årsag - manglende overholdelse af kravene i hygiejne, når de små drenge og piger ofte sætter deres uvaskede hænder i munden. Da en ung alder er endnu ikke fuldt dannet immunforsvar, kan det ikke helt modstå parasitten.

Varigheden af livet af ormen

Ved en temperatur på 20-25 grader dværg bændelorm æg forbliver levedygtige i 2 dage, på menneskers hud, der er 4 timer i vand eller i et rum med høj luftfugtighed - 3-4 uger. Orme dø ved en temperatur over 60 grader (under varmebehandling - 15 minutter) under afkøling til minus 3 grader - i 40 minutter.

anerkendelse af sygdommen

Nu skal vi finde ud af, hvordan lægerne definerer og sætter deres patienter denne diagnose som "hymenolepiasis". Diagnosen stilles som følger: Undersøgelse af fæces fra patienten for tilstedeværelsen af ormeæg. Siden udgivelsen af ægget dannet på grund af den cykliske udvikling af dværg bændelorm, den sande test af en tre-dobbelt studie hver 5 dage. Effektiviteten af denne metode når 92-96%.

Måder infektion

Kilden til sygdommen - inficeret person mindst - mus, rotter, hamstere. Infektion med denne farlige sygdom som hymenolepiasis, hvor symptomerne er beskrevet nedenfor, opstår, når utilsigtet indtagelse af insektlarver, der anses mellemværter.

Parasitten overføres som følger:

- drej til fæces fra patienten;

- gennem redskaber, legetøj, potter;

- gennem en inficeret mad;

- manglende overholdelse af sanitære normer (fra snavsede hænder, som derefter kommer i kontakt med munden).

indvoldsorm æg kan leve i jord og i vand, være på produkter med insekter (fluer, myg, hvepse), overført fra støvet over lange afstande.

Risikoen for infektion i denne sygdom omfatter børn, pårørende, lærere, i korte, faglige husholdere af børn, såvel som sælgere af fødevarer.

Symptomer på sygdommen hos voksne

Hvem skal bestemme, hvad er manifestationer af denne farlige sygdom som hymenolepiasis. Symptomer, ved den måde, kan forvirre selv erfarne læger på grund af sygdom indikatorer er standard for enhver helminthiasis. Og 30% af patienterne sygdom kan og ikke manifestere sig.

Men de vigtigste klager i denne sygdom er:

 • en nagende smerter i underlivet;
 • opkastning;
 • appetitløshed;
 • sløvhed, udmattelse;
 • hovedpine;
 • forekomst af flydende afføring med slimafsondring og endda blod;
 • dårligt humør (irritabilitet, angst, apati);
 • vægttab.

Hvis en person er smittet med denne sygdom i lang tid, så kan det konstateres, sådanne manifestationer af sygdommen:

 1. Opkastning.
 2. Kramper.
 3. Svimmelhed og endda tab af bevidsthed.
 4. hukommelsessvækkelse.
 5. Dårlig søvn eller endda søvnløshed.
 6. Mavekramper.
 7. Overtrædelse af mave, lever, tarme.

Tegn på sygdommen hos børn

Hymenolepiasis børn udvikler sig hurtigere end hos voksne, og manifesterer sig mere tydeligt. De vigtigste symptomer på sygdommen i drenge og piger er:

 • manglende appetit;
 • konstant tørst;
 • hukommelsesproblemer;
 • vægttab;
 • nervøs trækninger, kramper;
 • alvorlig anæmi;
 • epileptiske anfald.

terapi

Hymenolepiasis, hvilket er ønskeligt at gennemføre behandlingen på et hospital (for at beskytte andre fra eventuel forurening) elimineres ved græskar frø "Akrikhin" produkter og "fenasal". Også stor hjælp ekstrakt af mandlige bregne. Denne medicin doseres i en mængde på 0,1 g af stoffet til 1 leveår, men ikke større end 1,0, er den samme behandling udført på en enkelt dag. Terapien udføres tre cykler med pauser mellem dem i 10 dage.

Før hvert trin i behandlingen er under forberedelse: tildelt let fordøjelige fødevarer med reduceret fedtindhold, og på tærsklen til patienten tager en saltopløsning afføringsmiddel (natriumsulfat) ved en hastighed på 1 g af lægemidlet pr 1 leveår, men ikke mere end 15 g pr 1 gang. Om morgenen, sætte lavement, er fastende givet til essensen af bregne.

nylig, Tiden begyndte at anvende "fenasal" tabletter til bortskaffelse af sådanne farlige sygdomme som hymenolepiasis. Hos voksne og børn terapi udføres med forskellige doser af lægemidlet:

 1. Spædbørn med 3 år er tildelt 0,5 g (svarende til 2 tabletter).
 2. Fra 3 til 6 år - 1 år
 3. Fra 6 til 9 år - 1,5 år
 4. Børn ældre end 9 år og voksne - i 2 år

Før du tager piller i løbet af dagen en person skal tage let fordøjelig mad.

Alle dosis "fenasal" hældte 20 ml varmt vand, findelt grundigt og derefter hældt i et bægerglas, og der tilsættes vand til tanken 1/3, omrørt og drikke på tom mave. Allerede efter 2 timer tage en let morgenmad.

Terapi, der består af de tre 7-dages cyklus med et interval på 1 uge. På den første dag i hver fase af lægemidlet gives i de angivne doser, og 3 timer efter modtagelse af en person drikker en afførende til eliminering af døde orme. I de følgende 6 dage - 0,5 g ligegyldigt hvad alder af patienten. Disse dage, er den natriumsulfat ikke længere accepteres.

Efter behandling, patienten forbliver under tilsyn af en læge i mindst seks måneder. I løbet af denne periode, ekstra overvågnings- undersøgelser udført på fækale indvoldsorme æg. En mand, der i slutningen af denne periode findes i afføringen parasitter forlade under lægeligt tilsyn til 1 år.

Programmet "Gelmostop" som en effektiv metode til afvikling af Dværgbændelormen

Ordningen, der er udviklet af Novosibirsk forskere, er en fremragende metode til at rense kroppen fra parasitter. Programmet "Gelmostop" eliminerer Dværgbændelormen på noget tidspunkt i sin udvikling. Det forbedrer immunitet, accelererer fjernelse af toksiner fra leveren. I denne komplekse, har forskerne samlet op alle ingredienser til hurtig og effektiv rensning af kroppen så meget som muligt fra den parasitiske orm:

 1. Tør Beverage "Maksfayber Take" og urtete "Atlant plus" blød frigivelse fordøjelseskanalen af toksiner, fremme normalisering af mikroflora af det menneskelige legeme.
 2. Kapsler "Uncaria" og "Hercules" eliminere parasitter på alle stadier af deres udvikling, fjerne allergiske reaktioner.
 3. Tablets "indol Plus" og "Gepatoholan" afgifte leveren, fjerne stagnation i galdeblæren.
 4. Kapsler "Vitaspektr XL» katalysere alle processer for at neutralisere og fjerne orme fra kroppen, stimulere udviklingen af personlige antiparasitære immunitet.

Det er nødvendigt at præcisere, i hvilken alder kategori af befolkningen i dette tilfælde anses hymenolepiasis. Behandling med programmet "Gelmpostop" gælder kun for børn over 12 år, samt til voksne. Børn op til 12 år, er sådanne lægemidler ikke tildelt.

Programmet "Gelmostop": Bruger vejledning

Så her er instruktioner til brug af skadedyr kompleks:

Trin 1. Varighed - 10 dage:

 1. Morgen: 1 skefuld (inkluderet i pakken) af lægemidlet "Maksfayber Bury."
 2. Dag 1 tablet "Gepatoholan" 2 kapsler "Vitaspektr XL».
 3. Aften: 1 pose te "Atlant plus".

På dette tidspunkt i behandlingen af tarm udrensning, accelererer strømmen af galde og stimulerer immunsystemet.

Det andet trin. Varighed - 30 dage:

 1. I morgen, "Hercules" 2 kapsler.
 2. Dag: 2 tabletter "plus indol" og "Gepatoholan".
 3. Nat: 2 piller "Hercules" og "Uncaria"; 1 pose urtete "Atlant plus" (hver anden dag).

På dette stadium af behandlingen er en proces ormekure, det accelererer strømmen af galde.

Den tredje fase - Varighed - 10 dage:

 1. Formiddag: 1 scoop "Maksfayber Bury" stof og kapsel 2 "Vitaspektr XL».
 2. Dag: 2 tabletter "Uncaria" og 2 piller "Gepatoholan".
 3. Aften: 1 portion af lægemidlet "Maksfayber Take" og en pose te "Atlant plus".

På denne sidste etape til at accelerere processen med at fjerne indvoldsorm, galde, renser tarmene, stimulerer immunsystemet og reducerer muligheden for allergisymptomer.

Foranstaltninger til at forebygge udviklingen af sygdommen

Alle bør vide, at du skal tage, for ikke at fange sygdomme som hymenolepiasis. Forebyggelse af denne sygdom er en streng gennemførelse af disse regler:

 1. Overholdelse og hygiejnekrav - den obligatoriske håndvask efter at have forladt toilettet, og før spisning. Forældre bør overvåge deres børn og undgå situationer, som børnene tygget søm eller sætte fingrene i munden.
 2. Ødelæggelse af huset fluer, kakerlakker, lopper.
 3. Obligatorisk varmebehandling af rå frugt og grøntsager.

At øge immunitet over for periodisk guzzle kompleks vitaminer for at forebygge sådanne sygdomme som hymenolepiasis. Hvis sygdom ramt nogen i familien, bør de kære patientens altid screenes for at identificere deres dværg bændelorm. Også i dag af behandlingen og i 3 dage efter det er nødvendigt at behandle en støvsuger eller en børste tæpper, og vask tøjdyr til parasitten ikke gik på disse ting. Fremragende metode forebyggelse vil kvartsevanie alle rum i huset, hvor han var en patient.

Mål for sociale foranstaltninger med henblik på at forebygge udviklingen af sygdommen:

 1. På tidspunktet for optagelse af børn i børnehave og skolebørn bør undersøges for påvisning af orm.
 2. Mad arbejdere, lærere, pædagoger bør finde sted kvartalsvise eftersyn.
 3. Hele familien, hvor den ene af nogen af medlemmerne, før blev opdaget dværg bændelorm, er det nødvendigt 2 gange årligt, der skal testes og observeres i infektionssygdomme.

komplikationer

Ingen nedskrivninger i løbet af sygdommen er stort set ikke observeret. Det eneste problem med langtidsbehandling er udviklingen af dysbiosis. Imidlertid kan denne komplikation behandles effektivt gennem vedtagelse af sådanne præparater med lactobaciller som "Lactobacterin", "Linex"

Infektion af fjerkræ

Dwarf bændelorm kan inficere ikke kun mennesker. Hymenolepiasis gæs og ænder findes ofte i de rum i vores land. Fugle smittet på grund af deres kontakt med kroppen af inficerede snegle, snegle. Masse sygdom af gæs og ænder starter normalt efter 20-25 dage efter udgivelsen af deres på damme, floder, dysfunktionelle sygdom kaldet "hymenolepiasis". Symptomer på angreb følgende fugle: fra de berørte individer gå flydende fæces, der udover har en ubehagelig lugt. Unge dyr læne, halter bagefter i vækst. I inficerede fugle viser usikker gangart, kramper synes, nogle gange lammelse opstår.

Behandling af gæs og ænder

brugte narkotika "fenasal" og "Bithionol" for at slippe af hymenolepiasis. Den første kur er tildelt en hastighed på 0,3 g per 1 kg af fuglen masse. Det gives med et måltid 1:30 (1 gram medikament pr 30 g fødevarer). Inden jeg giver medicinen, gæs og ænder skal holde 18 timers kost. "Bithionol" medicin gives i en mængde på 0,2 g per 1 kg af fuglen masse. Efter ormekur gæs og ænder i løbet af dagen, kan ikke blive udgivet på dammene.

I dag du har lært, der repræsenterer hymenolepiasis, symptomerne på denne sygdom er blevet beskrevet, samt giver effektive behandlinger. Den bedste måde at undgå dette problem er forebyggelse, der indebærer gennemførelse af en række nødvendige betingelser for at forebygge infektion med organismen dværg køreledninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.