Af teknologiElektronik

Reflekssigte udvider mulighederne i jægeren

Nuancerne i kunsten præcision skydning forstået års praksis og uddannelse. I sig selv betyder kollimator syn ikke gøre dig til en stor snigskytte, men med hans hjælp selv en nybegynder vil kunne få glæde af at skyde, og processen med "at få dine hænder" vil gå meget hurtigere og mere interessant. De fordele, der giver denne type sigteinstrumenter, gjorde dem særligt populære blandt både erfarne jægere og begyndere.

Cunning kollimator er, at det ikke har fokus, er afstanden fra øjnene af skytten ikke spille en afgørende rolle. Refleks Sight i sit design bruger princippet om anvendelse af det resulterende strålebundtet der er reflekteret fra fjerne objekter under observation. Eksternt enheden ligner en lang linse, reticle hjælp baggrundsbelysningen fra den elektroniske enhed. Højdepunktet i synet af dette design ligger i det faktum, at kun skytten ser brand i lasersigte Brand arbejder på princippet om "pejlemærker", at indføre ikke blot sikker gene for arbejdet, men afsløringen af jægeren.

Valg kollimator syn, bør være opmærksomme på lysstyrken af brandet og muligheden for dens justering. På en solrig dag, skal lysstyrken af brandet være den maksimale, på en overskyet dag eller i tusmørke er det nødvendigt at gøre mindre, så de ikke skinner på mål.

Kollimator seværdigheder klassifikation inddeler dem i passiv og aktiv. Reflekssigte aktive type bruger dine batterier, lys og belyst sigtemiddel døgnet rundt. Fordelen ved passive seværdigheder ligger i deres uafhængighed af andre energikilder, mangel på - brug af sådanne seværdigheder er kun muligt i løbet af dagen, selv i skumringen reticle er blød og lav kontrast.

Også skelne kollimator seværdigheder blinde og igennem. Når man arbejder med blinde seværdigheder bør gennemføres sigter to øjne på grund af deres brug af stereoskopisk effekt ved at anvende gennem de seværdigheder, kan du sigte som den ene og to øjne.

Skelne seværdigheder på typen af udførelsen. Der er indendørs og udendørs seværdigheder. Voluminøse lukkede seværdigheder er mere holdbare og er beskyttet mod de negative virkninger af miljøfaktorer. Open - mere kompakt og æstetisk tiltalende.

Ankommer på hylderne i spil butikker, har kollimator seværdigheder været en alvorlig test på militær-stil håndvåben. De har vist sig fremragende til den specifikke brug af en snigskytte, og afviklingen af konventionel krigsførelse.

Sigtekikkert med afstandsmåler og blev oprindeligt brugt til militære formål. Men senere blev det en efterspørgsel og er meget udbredt som et ekstra værktøj til at udvide mulighederne jæger. I modsætning til deres militære modstykker i afstandsmålere civile scopes lasere brugt 1. klasse sikkerhed. De opererer i det usynlige område af infrarøde stråler , og deres magt er begrænset.

Som et værktøj designet til professionelle anvendelsesområder kræver ekstra opmærksomhed med hensyn til vedligeholdelse og justering. En af de obligatoriske foranstaltninger til deres normale arbejde nulstilling af optisk sigte. På listen over foranstaltninger for at bringe synet nulstilling omfatter sigtekorn til nul, fastsættelse nul syne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.