SundhedKosttilskud og vitaminer

Vitaminer til nervesystemet: der er bedre til at vælge?

Nervøs spænding overhale os hverdagen. Arbejde, skole, familie, børn - alt dette tager en stor indsats, tid og kostbar sundhed. For at beskytte det centrale nervesystem, er det nødvendigt at samle op vitaminer til nervesystemet. Hvilket er bedre? Med dette skal du forstå i detaljer.

Årsagerne til problemerne med nerverne. understreger

Vi forstår alle, at nervesystemet ikke tager problemet ud af det blå. Selv den mest almindelige nervøsitet er nødvendig for at provokere. Fordi du har brug for at kende alle de årsager til sygdomme i centralnervesystemet, og den første af dem - stress.

Desværre er vores liv fyldt med stress, og til helt at fjerne dem fra hverdagen umuligt. Og enkelte problemsituationer, som undertiden møder folk, vil ikke forårsage alvorlige problemer med nervesystemet. Kun langvarig stress og depression kan forårsage forstyrrelser i centralnervesystemet.

Men denne faktor er ikke kun den mest almindelige, men også den nemmeste blandt andre årsager. Stress kan behandles nemt, og behandle dem til tider kan være på egen hånd. Men hvis du bemærker mere end andre problemer med centralnervesystemet, midler og årsagen er langt mere alvorlig.

hypoxi

Den næste årsag til dysfunktion af nerveceller - hypoxi. Denne årsag er mangel på ilt i hjernen og i hele kroppen.

Det er kendt, at hjernecellerne forbruger omkring 20% af den ilt, vi indånder. Resten er nødvendig for vores krop som en helhed. Men hvis du begrænse adgangen af ilt til hjernen ved kun 6 sekunder, folk mister bevidstheden, og i 15 sekunder, du kan indstille en funktionsfejl i hjernen.

Alt dette er yderst skadelig effekt på nervesystemet. Men du må forstå, at årsagen til problemerne med det centrale nervesystem kan ikke kun akut hypoxi, men også kronisk.

For at advare dig mod symptomerne på dette syndrom, er det nødvendigt at arrangere en daglig 15-20 minutters gåture, regelmæssig udluftning af lokalerne, såvel som du har brug for vitaminer for at styrke nervesystemet. Men ofte er det forsømt hele. Bemærk, at selv efter at have stået ved det åbne vindue i 10-15 minutter, kan man mærke en betydelig forbedring i sundhed.

legemstemperatur

Sådan noget som kropstemperaturen påvirker også det centrale nervesystem. Langvarig holde temperaturen over 38-39 grader bemærkes, at humane stofskifte stiger. Excitation af nerveceller forekommer, hvilket medfører deres efterfølgende bremselegemet og udtømning af ressourcer.

Men når underafkøling af organismen kan have problemer med nerverne, fordi reaktionen sinker i neuroner, der påvirker hele nervesystemet.

metaboliske problemer

Stofskiftesygdom er oftest initieret med centralnervesystemet problemer. For eksempel er det kendt, at glucose er ekstremt vigtigt for hjernen og dens ydeevne. Et kraftigt fald i indholdet af dette stof i blodet fører til sprængning af hjerneceller og kan føre til tab af bevidsthed. Langvarig mangel på glukose kan føre til alvorlige og uoprettelige problemer med hjernebarken.

Det er også nødvendigt at overvåge balancen i hydrogenioner og elektrolytter, samt mætning af kroppen vitaminer B. Især dette spørgsmål er om kvinder, der kan lide at sidde på kostvaner og ofte få din krop til udmattelse. For hvis du er, og følge enhver kost, skal du huske at tage vitaminer til nervesystemet. Hvilket er bedre? Tal om dette senere.

inflammatoriske processer

bør overvåges nøje Sundheden for din krop, fordi selv en almindelig forkølelse kan føre til alvorlige konsekvenser. Der findes forskellige typer af sygdomme i nervesystemet, og hver af dem vil afhænge af, hvor inflammation. Med involvering i inflammation af meninges, er det en overtrædelse af cerebral cirkulation, og øget intrakranielt tryk, som alle ugunstigt påvirker centralnervesystemet.

Du kan også vælge det næste nummer af grundene til, at bydende nødvendigt at drikke vitaminer, styrker nervesystemet:

  • Arvelighed.
  • Tumorer i kroppen.
  • Det angriber nervesystemet (elektromagnetisk felt, strøm, regelmæssig vibrationer, for eksempel til reparation).
  • Eksponering for giftige stoffer.

Nu hvor du forstår årsagen til problemerne med det centrale nervesystem, er det nødvendigt at forstå, om der er vitaminer til nervesystemet, der er bedre, og hvordan man kan gøre købsbeslutninger.

Vitaminer af gruppe A (retinol og caroten)

Eksperimenter, der blev afholdt i dyr har vist, at for at levetid eksperimentelle skabninger stiger med 15-20%, bør indgå i deres kost fødevarer rige på caroten og retinol. Derudover vitaminer en person give en sund søvn, såvel som påvirker faldet i nervecellen ældningshastighed. Men manglen på vitaminer data kan fremprovokere forringelse af opmærksomhed og hukommelse, langsommere nerve reaktioner.

For at forhindre forekomsten af sådanne problemer, er det nødvendigt at indføre følgende fødevarer i din kost:

  • Æggeblommer.
  • Gulerødder, græskar.
  • Smør og havtorn olie.
  • Fiskelever.

Men du må forstå, at de bedste vitaminer for nervesystemet - er vitaminer, der tages i moderate mængder. Så hypervitaminose kan føre til en mangel på appetit, overdreven ophidselse. Børn kan forekomme anoreksi dystrofi. Derfor bør ikke misbruges vitaminer A.

B-vitaminer

Det er ingen hemmelighed, at de bedste vitaminer for nervesystemet - er stoffer i gruppe B. Fordi det er deres oftest ordineret til problemer med det centrale nervesystem. De er også anbefales som forebyggelse for børn, der er mere sandsynligt udsat for stress.

Vi vil forstå det ansvar, som hvert vitamin i gruppen.

B1 - thiamin

Dette vitamin er ansvarlig for at forbedre mentale evner, hjælper det at falde til ro, for vitamin anses for at være en god antidepressivum. Fødevarer rige på thiamin: mælk, havregryn, boghvede, bønner, ris.

B2 - riboflavin

Dette vitamin er nødvendig for syntesen af cellerne. Med en mangel på riboflavin hurtig træthed opstår i kroppen, hovedpine, svaghed i kroppen. For at gøre op for dette vitamin i kroppen skal spise kød, lever, nødder, mælk.

B3 - niacin, nikotinsyre, PP

B3 vitamin er et væsentligt element i biosyntesen af proteiner, lipider og hormoner. Elementet ansvarlig for at forbedre cerebral cirkulation og er det eneste vitamin, som vedrører medicin. For at genoprette den manglende niacin i kroppen, skal du tilføje til kosten af lever, kylling kød, svampe, nødder, bønner, ærter, havre og hvede.

B3-vitamin kæmper med anoreksi og bulimi. Med en mangel på stoffet opstår angst og endda depression.

B6 - pyridoxin

Vitaminer til nervesystemet - der er bedre? Navnet på en af de vigtigste materialer til en normalisering af det centrale nervesystem - pyridoxin. Vitamin ansvarlig for produktionen af hæmoglobin, serotonin og nukleinsyrer. B6 bidrager til stress relief, opløftende og sikrer sund søvn.

Til velstand B6 i kroppen brug for at spise nødder, hvidløg, saltvandsfisk og granater.

B9 - Folinsyre

For at imødegå den faldende kræfter frygt og angst, du skal tage folinsyre. Vitamin B9 findes i fødevarer såsom gulerødder, gær, svampe, blomkål og leveren.

B12 - cobalamin

Dette vitamin kan kun opnås fra bakterier, der er ansvarlige for produktionen. Cobalamin akkumuleres også i nyrer og lever af disse dyr, hvis kost er græsning. Cobalamin er ansvarlig for sikkerheden af nervefibre.

For at sikre velfærd af vitaminet i kroppen, skal du bælle et kompleks af vitaminer til nervesystemet.

Vitaminerne C, D og E

Men det er ikke alle vitaminer til nervesystemet. Hvad er bedre at vælge, hvis stress og følelser påvirke dit nervesystem? Utvivlsomt, dette er ascorbinsyre. Du kan finde det i næsten alle vitamin komplekser. Desuden er vitamin C indeholdt i citrusfrugter, såvel som i vild rose, korender, tranebær og greens.

Heller ikke glemme om vitaminer D og E. Den første findes i ost, hytteost og fisk, men E-vitamin findes i frø, kål, spinat og vegetabilsk olie.

Hvis du planlægger at købe vitaminer til nervesystemet på apoteket, som er bedre til at købe, vil du være sikker på at fortælle specialisten. Bør ikke foreskrevne dosis selv, fordi et overskud af vitaminer kan være skadeligt for dit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.