ComputereSoftware

En måde at kontrollere stavningen i "Ordet"

Brugere, der ofte bruger "Ord", bemærkede, at nogle gange, nogle ord er programmets højdepunkter, understreger den bølgede linje, som har en farve (blå, grøn eller rød). Hun gør det med vilje. Det indikerer for brugeren, at han gjorde noget forkert, uanset om tegnsætning eller grammatik. Men, selvfølgelig, gå ikke glip af, at udgivelsen var en fejltagelse.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man kan kontrollere stavningen af "Ordet", ved hjælp af til dette formål sine indbyggede værktøjer. alle nuancer af denne kontrol vil blive drøftet, således at resultaterne af at læse artiklen, vil du forstå alle detaljerne.

Check tegnsætning og grammatik

Alle aktiviteter på stavekontrol bør opdeles i tre blokke, som vil blive diskuteret i det følgende. Nu skal det også tale om, hvordan du aktiverer stavekontrol.

Det første skridt er at køre selve programmet og åbne det i dokumentet, hvor du ønsker at lave en check og reparation. Næste du nødt til at gå til "anmeldelse", fordi det er nødvendigt for os et værktøj der er. Nu, på værktøjslinjen, skal du finde og klikke på "Spelling" knappen.

Tip: Hvis du ønsker at stavekontrol er ikke i teksten, men kun i nogle af dens dele, før du trykker på "Spelling" for at fremhæve et tekstafsnit.

Efter tryk på programmet vil analysere din tekst, og hvis mindst en blev fundet en fejl box "Spelling" vises i højre side, hvor det vil tage skridt til at løse problemet.

Af den måde, er det værd at bemærke, at gå i "Review" er valgfrit. Du kan åbne vinduet "Spelling" at trykke på tastaturet genvejstasten F7.

Før vi går videre til direkte arbejde med de bugs, kan du stadig være opmærksomme på deres slags. Som du kan se, er de udmærker sig ved understregning. Og afhængigt af arten af fejlen ændrer farven linje. Hvis ordet er fremhævet rødt, betyder det, at det ikke er kendt til programmet. Hvis blå eller grøn - grammatik eller tegnsætning.

Bemærk: Grammatik og tegnsætning fejl fremhæves eller grøn eller blå linje - det afhænger af, hvilken version af programmet. For eksempel i Word 2013, vil denne linje være blå, og i 2007 - grøn.

Arbejdet med bugs

Nu skal vi se på, hvordan man kan kontrollere stavningen i "Ordet". Som du kan se, er der tre grundlæggende knapper, som du kan interagere i "Spelling". Lad os se på hver for sig.

  • "Skip" - med denne knap, du går glip af en fejl, der er valgt i øjeblikket, og dermed give programmet forstår, at ordet ikke er et problem. Dog vil det hele blive fremhævet præcist som forkert i fremtiden.
  • "Skip alle" - tryk på denne knap, vil alle disse ord i dokumentet ikke længere vælges.
  • "Tilføj" - denne knap er ansvarlig for at tilføje ordet til ordbogen program, der i øjeblikket er afsat og anses fejlagtige. På grund af den tilføjelse vil det aldrig igen skiller sig ud.

Dette er kun begyndelsen, snart vil du fuldt ud forstår, hvordan man kan kontrollere stavningen i "Ordet".

korrektion af fejl

Fejl skal være, selvfølgelig, korrekt. Det er, hvad du har brug for at vide, hvordan man kontrollere stavningen af "Ordet". Ud over de ovenfor omtalte knapper i "Spelling" der er to mere - "Change" og "Skift alt". Vi betragter dem også, men lidt senere.

Lad os nu vende vores opmærksomhed mod vinduet. I dette vindue er en liste over ord, som kan erstatte det forkert stavede ord. Det vil sige, at programmet forsøger at analysere og forstå præcis, hvad du mener. Du skal bare nødt til at vælge den rigtige korrektion og tryk på knappen "Change" til fejlen rettet. Af den måde, hvis du trykker på "Change All", så er denne fejl vil blive rettet i teksten. Det er, hvad disse knapper er for.

Tip: Hvis du ikke ved, hvilken af de patches korrekt, så kan du drage fordel af særlige tjenester, såsom "Orfogrammka" eller "charter".

Testens afslutning

Når du tjekker og rette eventuelle fejl i tekstfeltet vises foran dig, som vil blive meddelt, at kontrollen er gennemført. Du trykker bare på "OK" knappen.

Så du lært at kontrollere stavning. Word - et meget nyttigt værktøj, hvis du ikke er sikker på, at de russiske sprogkundskaber gør det muligt at skrive uden fejl. Det bør også endnu en gang bemærkes, at afhængigt af versioner af handlingsprogrammer kan variere. For eksempel i tilfælde af at fremhæve farve, når i Word 2013 farven blå, som i det foregående - grøn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.