SundhedSygdomme og betingelser

Jeg begyndte at hoste blod op Hvad er det?

Til hoste organisme spiller en meget vigtig rolle. Med det, rengøres med milde bronkierne, når de indeholder bakterier eller virus med allergener. Det viser også, at der er problemer i luftvejene.

Hvad sker der?

Hvis du hoster i lang tid, din slimhinderne i luftvejene er irriteret i lang tid. Det er, når du kan få en hoste med blod-stribede. Og når dette kommer op, bør du straks kontakte din læge, hvis du stadig ikke har gjort det.

Så hoste blod op. Hvad betyder det, vi nu finde ud af. Farlige sygdomme, der har dette symptom omfatter onkologi halsen eller lungerne, såvel som tuberkulose. Men derudover kan blodpropper, når hoste betyde, at der er et brystben skade, som et resultat af, som også skader luftvejene.

andre årsager

Men det kan være bronchiale fremspringsvægge, der tager form af perler. Det - bronchiectasis. I dette tilfælde opstår stagnation opspyt. Dette bevirker, at patienten at hoste konstant, hvilket resulterer i mucosal irritation. Det skal også siges om hoste blod op, at dette fænomen kan være et tegn på lungebetændelse.

Rygere, som vi ved, intet godt er ikke komplet. Tobaksrøg forårsager mindst til kronisk bronkitis. I værste fald, denne afhængighed bliver emfysem og lungekræft. På en af disse problemer, og kan indikere hoste blod op. Hvad er det specifikt opdage kun en læge.

Der er nogle forskelle i dette symptom for forskellige lidelser. For eksempel, hvis det er tuberkulose, vil sputum have purulent blodige karakter, med det resultat, at det vil være ganske ubehagelig lugt på grund af tilstedeværelsen af pus. tynde striber af blod i sputum for lungekræft er kendetegnet. Når stillestående væske vil blive tildelt en lyserød skummende opspyt.

Hvad gør man hvis man begyndte at hoste blod op? Hvad er det, selvfølgelig kan du fortælle venner og bekendte, samt at rådgive "rigtige" behandling. Men det er ikke nødvendigt på spørgsmål som vigtigt at rådføre sig med folk, der ikke forstår dette - du vil kun forværre situationen. Det er nødvendigt at konsultere en læge, som vil sætte den rigtige diagnose og ordinere den rette behandling.

På hospitalet

Du skal ikke kun at beskrive de symptomer, men også at tale om alle dine tidligere sygdomme, såvel som på eksisterende kronisk. Hvis du har prøvet at helbrede deres egen sygdom, skal du sørge for at fortælle din læge om noget medicin taget.

Mest sandsynligt, vil du blive tildelt til at studere lungerne via et rør med et videokamera. Denne procedure kaldes en bronkoskopi. Det er ikke meget behageligt, men vil bidrage til at sætte op, hvor blødning. Det vil også gøre en X-ray billede af lungerne er nødvendig (photofluorogram). I særlige tilfælde, hvor de ovennævnte metoder ikke er nok, udpeges tomografi.

Hvis du oplever det ovennævnte problem, hoste med blod, ikke tøve - hver tabt dag kunne koste sundhed og endda liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.