FinanserRegnskab

Diskontering pengestrømme

Begrebet diskontering pengestrømme indebærer processen med at bringe værdien af transaktioner foretaget på forskellige tidspunkter, til den værdi, der er relevante for den nuværende tid. For eksempel, for salg af enhver virksomhed kræver sin revurdering, dvs. bestemmelsen af værdien, under hensyntagen til de skiftende markedsforhold. Især ofte brugt tilbagediskonterede cash flow metoden i at gennemføre transaktioner med investering. Efter alt, for at gøre omkostningerne god investering, er du nødt til at tage hensyn til eventuelle ændringer i værdien af aktivet.

Det er værd at bemærke, at brugen af denne teknik kræver udvikling af specifikke færdigheder og tilstrækkelig viden. Kun en specialist kan omhyggeligt undersøge hvert indeks og præcist at beregne nutidsværdien af et projekt. Diskontering pengestrømme har egenskaber tid, som den nye værdi er hurtigt miste sin relevans, især på mikroniveau, når påvirket af enhver flytning af aktiver og ressourcer.

For mere præcise og pålidelige oplysninger specialist afregner på to måder. Den første metode består i at tage hensyn til tidsfaktoren, og den anden, henholdsvis ikke tager hensyn til den. tilbagediskonterede cash flow gør det muligt for investor at træffe beslutning om at investere i lyset af de risikofaktorer og inflation trin. Du kan lave en sammenligning af fortjeneste modtaget i forskellige tidsperioder. Til denne forskel, der skal opnås tilstrømning og alle omkostninger prodiskontirovannyh bruger den samme interesse. Således, for at opnå en netto tilbagediskonterede pengestrømme.

Nøjagtigheden og gyldighed af resultaterne af analysen afhænger ikke kun af de fremlagte data, men også på det korrekte valg af diskontoen. For at bestemme det ved hjælp af en af de tre populære metoder: beregning af den vægtede gennemsnitlige omkostninger ved midlerne, aktiver analyse, designet til lang tids brug, og kumulativ bygning. Sidstnævnte metode anvender de mest anerkendte specialister og bruges oftest. Dette skyldes det faktum, at denne metode er så nøjagtige som muligt tage hensyn til graden af risiko ved operationen.

Diskontering pengestrømme betragtes som den mest pålidelige metode til bestemmelse af rationalitet investering. Dens fordele er ikke underlagt nogen tvivl. Men der er en fejl, der ligger i den komplicerede proces. For at opnå de mest nøjagtige og sandfærdige resultater vil kræve en betydelig investering af tid og en masse tålmodighed på den del af specialisten.

Hertil kommer, tilbagediskonterede cash flow tager hensyn ikke blot graden af risiko, men også inflationsforventningerne. Tillæg for ændring i inflationen kan opnås ved en af to grundlæggende metoder. Ifølge en første fremgangsmåde inflationskomponent tages i betragtning ved beregningen diskontoen og den anden udførelsesform udføres hver strøm deflation under regnskab. Det vil sige, den anden fremgangsmåde involverer inkorporering af inflationære ændringer på én gang.

Flow diskontering metode er baseret på udarbejdelse af en specifik model af de finansielle aktiviteter i selskabet. Typisk er sådan en model udviklet på baggrund af en analyse af resultatopgørelsen og dokumenter, der afspejler cash flow og midler på konti af virksomheder. For frit cash flow nødvendige pengestrømme fra driftsaktivitet reduceret med mængden af investeringer. Den resulterende beløb, betragtes som indkomst organisation, hvoraf en del går til betalinger til långivere og låntagere, og fordeles blandt alle aktionærer i form af udbyttebetalinger.

Ifølge analysen foretaget ved hjælp af en rabat, en specialist gør konklusion om muligheden for at forbedre produktionsprocessen, muligheden for inddragelse af midler til andre projekter for at øge overskuddet i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.