FinanserRegnskab

Akkord form af løn - alt for at være ærlig

Som det er velkendt: hvert værk skal betales. Og det skal betales er gyldig i henhold til den kompleksitet, medarbejdernes kvalifikationer, tidsforbrug og mængden af udført arbejde. Det er derfor, i vores land er almindelig følgende former for betaling: tid og akkordarbejde.

Med hensyn til tidsbaseret formular, alt er enkel - det er betaling for den tid, som medarbejderen har arbejdet. Den skal betales beløb afhænger udelukkende af antallet af arbejdsdage eller timer, og er normalt en fast konstant antal.

Mere korrekt og retfærdig anses for at være en form for brik-løn. I denne form for medarbejderen er betalt alt af hans arbejde, så han har en chance for at tjene en masse penge, naturligvis, der gælder for denne indsats. Akkord form af løn - modtager løn for antallet af leverede tjenesteydelser, udført arbejde, eller varer, der er fremstillet. Som det er kendt, sådan betaling tilskynder til en mere produktivt arbejde, og derfor ikke er mindre fordelagtig for arbejdsgiveren. Selv om det er muligt at detektere og negative - brik-sats form for vederlag, kan resultere i lavere kvalitet arbejdsindsats - fordi medarbejderen vil forsøge at gøre (at) mere betaler mindre end på det tidspunkt, løn, kvalitet.

Det er for denne gang betaling kan være to systemer: et simpelt og tid-bonus. Den anden stimulerer forbedre kvaliteten af arbejdet (produktion) - at forbedre kvaliteten af bonusudbetalinger er fremmes.

Akkord løn formular er relevant, hvor visse værker er udført, som kan beregnes med hensyn til mængde. I en sådan betaling, der er sådan en ting som den er beregnet for en bestemt omfanget af arbejde eller tjenester.

Som nævnt ovenfor, er formen af stykket og dets aflønningssystemer betragtes som mere retfærdig form for betaling for mange typer af arbejde, såvel som den bedste måde at motivere medarbejderne. Mængden af indtjeningen er ikke altid afhængig af den personlige produktion. Samt tidsbaseret, er akkordarbejde betalingsform opdelt i systemet. Systemet valgt til akkordarbejde betaling påvirkninger fra hvilke parametre vil afhænge løn.

• Enkel systemet indebærer under hensyntagen til den personlige produktion. Dens anvendelse er meget praktisk, så populær og bruges hvor det er muligt at have et personligt regnskab for hver enkelt medarbejder.

• Indirekte stykke velegnet til medarbejdere, der ikke udfører arbejdet selv, og sikrer arbejde for en anden. Med dette system for betaling mængden af indtjeningen afhænger af, hvor meget arbejde (tjenester) vil udføre "væsentlige" arbejdstager.

• akkordarbejde-bonus er ikke mindre populær end en simpel akkord. Når hendes end løn, beregnet i forhold til mængden af arbejde, der udføres inden for de godkendte standarder, den betalte præmie.

• Hvis det stykke-progressivt system for arbejde udført i over normen, er beregningen foretaget på højere priser.

• faste beløb system adskiller sig fra andre i, at hvis det ikke er indstillet priserne for hvert job, og på den vifte af aktiviteter som helhed.

Som du kan se, om arbejdet i de forskellige særtræk passer til forskellige former for betaling. Derfor er de alle har ret til at eksistere. Og nogle af dem vælger at løse arbejdsgiveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.