FinanserRegnskab

Hvad er den grundlæggende lønsomhed og hvordan det beregnes

Sådan en indikator udbytte som en base anvendes i beregningen af en enkelt imputerede indkomstskat eller lettere UTII. Det blev indført for at støtte aktiviteterne i små virksomheder og for at lette skatteansættelse. Denne skat fritage en enhed fra at skulle beregning og betaling af andre. Men for at anvende den forenklede form, kan kun organisering af specifikke aktiviteter.

Grundlæggende UTII udbytte er den mængde udbyttet pr måned til den valgte enhed af fysisk indeks. Selskabet er forpligtet til at stille kontoen fysiske egenskaber alene. Det var dengang, at fagfolk står over for udfordringen af konstruktionsberegninger og valg af metoder for deres gennemførelse. Det faktum, at regeringen under de forenklede skatteforanstaltninger vedtaget, samt udvikling af specifik vejledning er ikke blevet forlovet. Det kan være en lang gennemgang og analysere skattelovgivningen eller lovgivningen i Finansministeriet, men godt malet og anbefalinger, der findes.

Det er derfor, den grundlæggende afkast er beregnet på grundlag af de bøger af en enkelt skat på imputerede indkomst, som giver dig mulighed for også at tage hensyn til fysiske egenskaber. Men de økonomiske enheder har et valg, fordi de kan opgive den forenklede system. Så vil de ikke tælle UTII og gøre fuld regnskab, der kræver ekstra ressourcer. Som det er kendt, standard form for regnskab kræver en nøjagtig afspejling af enhver bevægelse af selskabets aktiver, mens det forenklede system kun giver dig mulighed for at spore ændringer i immaterielle aktiver i organisationen og bevægelsen af sine anlægsaktiver.

Fra de love, det indebærer, at de to ovenfor nævnte udførelsesform for regnskab kan samtidig anvendes i virksomheden. I dette tilfælde er eksperten kræves for at holde en separat bog, optagelse udgifter og indtægter sider. Desuden er bogen fyldt UTII som nødvendigvis sendt til skattekontoret til gennemgang.

Individuelle iværksættere også betale UTII. Grundlæggende udbytte beregnes derefter ved at tage hensyn fysiske egenskaber. Hertil kommer, at de normalt ikke behøver at betale skat af merværdien. Selvfølgelig betyder forenkling ikke for kontante transaktioner. Man skal have en kontant bog, kredit og betalingskort ordrer og andre standard dokumentation.

Så overveje mere processen med at beregne den grundlæggende indikator for rentabiliteten. Baseret på bogen ved at holde UTII brug for at udarbejde en komplet liste over fysiske indikatorer i overensstemmelse med den specifikke aktivitet af virksomheden. Til dem omfatter antallet af medarbejdere i selskabet, antallet af transport af genstande, størrelsen besat af butiksareal, og selv det område af rummet. Derefter bør foretage en sammenlignende analyse, som tager hensyn til den grundlæggende lønsomhed og fysiske parametre for hver type iværksætter aktivitet. Det skal bemærkes, at gulvarealet angivet i kvadratmeter, for at udtrykke dem i en numerisk værdi skal bruge tabellen i UTII bog.

Basen udbytte anvendes i tre metoder til beregning af enkelt skat på imputerede indkomst. Den første metode er baseret på indsamling og behandling af statistiske data, der afspejler resultaterne af specifikke aktiviteter, strengt defineret af de retsakter. Ifølge den anden metode tager hensyn til værdien af skattebetalinger, faktisk overført til budgettet for organisationens regnskab og midler uden for budgettet. I den tredje fremgangsmåde er bunden betragtes udbytte for hvert objekt, anbefales til at sænke eller hæve koefficienterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.