Kunst og underholdningFilm

Aleksey Samoylov: den yngste af de store skuespiller Samoilov dynasti

Han var heldig at være født i året for den store patriotiske krig i familien af den udestående sovjetiske skuespiller Evgeniya Valerianovicha Samoylova. Folkets Kunstner af levet et langt liv (93 år), forbliver i hukommelsen takket være næsten tres roller i den hjemlige filmindustri. Blandt dem er velkendte film: "Heart of fire", "Shchors", "Klokken 6 om aftenen efter krigen". Ældre søster Tatiana blev stolthed den sovjetiske biograf efter den første vellykkede arbejde i filmen "The Kraner flyver", som bragte hende verdensberømt. Samoylov Aleksey Evgenevich, også en skuespiller af profession, er kendt for en masse mindre. Hvordan gjorde hans skæbne?

barndom

At være næsten 10 år yngre søster, Alexei Samoilov biografi, som vil blive diskuteret i artiklen, jeg er født i Moskva. Tidligere, familien boede i Leningrad, men på opfordring af Meyerhold flyttede til hovedstaden. Fra Theater Eugene Valerianovich afsat boligareal på 7 familier i Grenade Alley, hvor han tilbragte sin barndom Alexei. Mor Zinaida Ilinichna, en ingeniør ved uddannelse, viet sig til sin mand og børn, fuldt påtage sig alle forpligtelser i hjemmet. Faderen ønskede ikke hans søn og datter valgte sit erhverv kræver store følelsesmæssige og fysiske omkostninger. Tatyana som barn selv sendt til ballet skole, men stadig blev hun skuespiller.

Og Alex have absolut gehør, på det tidspunkt ikke købe klaver på grund af det store antal af naboer i lejligheden. Måske musikeren erhverv ville være i stand til at fange ham, men han til sidst fulgte i fodsporene på sin far og storesøster. Som dreng, han og hans forældre deltog i en screening af filmen Michael Kalatozova "Kranerne Flying" i Cinema House. Han huskede, hvor bekymret søster, så snart session slutter hang en foruroligende tavshed. Og så publikum brast i bifald ophører ikke i 20 minutter.

indflydelse af familien

levetid søster var for Alexei nærmeste person. Takket være hende, blev han afhængig af at læse, den velsignelse hans far havde et fremragende bibliotek. Men selv at være femten, begyndte han at lægge mærke til hans søster tegn på et nervøst sammenbrud, som gennem årene manifesteret oftere. Ud af jalousi i gården stukket, men sværhedsgraden af hans tilstand Aleksey Samoylov Jeg har ikke umiddelbart realiseres, så blev indlagt allerede på operationsbordet. Forældre var bange, og Tatiana var på kanten, løsrivelse crouching i vinkel rum. Overdrevent følelsesmæssige og sårbar hun var i livet.

Derfor, efter fødslen af sin søn Mitja Zinaida Ilinichna og Eugene Valerianovich overtog den største byrde af hans opvækst, der giver sin datter mulighed for at være kreativ. Efter en himmelsk rolle har hun været inaktiv år. Før Anna Karenina har været næsten 10 år, så ser erfaringer søster, Aleksey Samoylov valgte en vej teatralsk skuespiller.

Professionel karriere

De første 14 år blev givet til teatret "Moderne", den næste 30 - Lille teater, hvor skuespilleren vil gå på pension efter sin fars død i 2006. Takket være den tilpasning af forestillinger hidtil bevaret sin rolle Knyazev ( "Foma Gordeyev", 1983) Don Sebastian ( "Jaloux for sig selv," 1980). I løbet af årene, Aleksey Samoylov indså, hvor afhængig erhvervet som en skuespiller fra direktørerne i teatret, og indså, hvorfor hans far ikke virkelig ønsker deres børn til en sådan skæbne. Når rejst nye show, hængt på tavlen lister ansat kunstnere i det. Nærme sig dem og ikke se hans navn var meget smertefuldt.

Film debut fandt sted i 1971 i filmen "Day By Day", som de udspiller begivenhederne omkring naboer i fælles lejlighed. Efter at have spillet Leschi Potakueva en tekstilfabrik Aleksey Samoylov, skuespiller Teaterskole, vil deltage i tv-serie film "Min Fortid og tanker". Han optrådte på den store skærm i instruktøren Samson Samsonov film "stor ståhej for ingenting" (den rolle Dona Petro Prince) af Shakespeare (1973). Det har været en rigtig seriøst arbejde, men sætte en stopper for den filmkarriere. Samoilov mere til stjerne i en række episoder, men kun for deltidsarbejde. At spille i varmen, tage efter tage gentage den samme sætning, det viste sig at være for meget for ham.

Personlige liv

Samoylov Aleksey Evgenevich var gift to gange, men begge ægteskaber ikke gøre ham glad. Den første varede to år. Hans valg var en kunstskøjteløber Tatiana Tarasova, med hvem de boede i to lejligheder: han har til Sandy, så Tarasov på "Falcon". Han arbejdede i "Moderne", at indføre sin kone Galina Volchek, Mihailom Kozakovym, og hun ham - med sin legendariske far. Først var det alle godt, men uddannelse og gebyrer tog al hendes tid, og snart brød op familien.

Det andet valg var en fransk kvinde ved navn Helen, blev uddannet i russisk. Parret fik en datter, Natalie (nu en kunsthistoriker), men hans kone i 1985 besluttede at vende tilbage til Frankrig. Dedikeret til sin familie, kunne Alex ikke forlade deres gamle forældre og søster. I lang tid han skal leve i to lande, mens ægtefællerne ikke træffe en beslutning om adskillelsen.

Efter afgang af sin søn i USA (1995), i de sidste år af sit liv ved siden af Tatyanoy Samoylovoy er hendes bror. Ikke tilvænnet til livet og leve kun en kunst, vil det være nødvendigt konstant støtte og opmærksomhed. I 2014 vil Aleksey Samoylov med inspiration skal forberede sit 80 års jubilæum i House of Cinema, som er udstedt på tærsklen til skuespillerinden dø, lige på hans fødselsdag - 4. maj måned. I stedet for en festlig koncert fandt sted en civil begravelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.