Kunst og underholdningFilm

Thriller "Piranha": skuespillere, roller, plot resumé

I filmen "Piranha" skuespillere Nedsænk beskueren i brutale hverdage, SWAT instruktør Kirilla Mazura. Den næste opgave er ikke afsluttet som forventet af hovedpersonen. Han er taget til fange af den sibiriske "princeling", der har en dårlig vane at arrangere en jagt på helligdage. Kun jagt håndlangere Prokhorov dyr og rigtige mennesker ...

Vladimir Mashkov som Kirill Mazur

Mashkov først blev berømt i 1994, derefter gik på skærmene hans film "Limit" og "American Daughter". Seerne huske denne skuespiller en gennemsnitlig ansigtsudtryk, men nogle utrolige karisma.

I tidens løb har Vladimir Mashkov blevet en af Ruslands førende skuespillere. Hvert projekt med hans deltagelse fans ventede med utilsløret interesse. Og kunstnere som muligt, forsøge at overraske sit publikum: han spillede fra Odessa med en sjov accent Gotsmana, den skamløse tyv Tolya, så gør en simpel mand i hjemmesko, der besluttede på gaderne i St. Petersborg for at møde en attraktiv pige.

I filmen "Piranha" skuespiller Mashkov, Antonov, Garmash og mange andre er tvunget til at skjule fra helten Jevgenij Mironov - sibirisk mafia boss Prochorus. Vladimir spillede i filmen SWAT instruktør, hvem FSB sendt sammen med kemikere at eliminere hemmelige laboratorium på grænsen til Kina. Efter at have afsluttet opgaven, commando Kirill med sin kollega ved et uheld fanget af galning Prokhorov, hvem der skal spille med deres deltagelse en af de mest voldelige spil i verden.

"Piranha": skuespillerne. Yevgeny Mironov som Prochor

Yevgeny Mironov engang studerede med Mashkov på den samme bane i Moskva Art Teaterskole. Så skuespillerne har gentagne gange optrådt i fælles projekter, "Gør-tid!", "Limit", "idiot", "Aske". Listen indeholder også filmen "Piranha".

Skuespillere Mironov, Isakov Merzlikin spille medlemmer af den samme bande. Prochor af Mironov var engang en søn af en talentfuld forsker, der døde i styrtet, som skete i et hemmeligt laboratorium. I voksenalderen, helten Mironov samlet på kriminelle rænkespil stor formue. Men Prokhorov tager nogle usunde tendenser: for eksempel, i dybet af Sibirien, det indeholder en hel landsby, hvor folk betragter det som en "konge" og "Gud". Og når lokal princeling vil have det sjovt, arrangerer han jagt. Men ikke i de sædvanlige dyr, men på de rigtige mennesker. Men planer Prokhorov på dette tidspunkt dømt til at mislykkes: Kirill Mazur, som er en forretningsmand besluttede at jage denne gang, først ødelægge hele holdet Prochorus, og derefter sig selv.

Svetlana Antonova som Olga

Filmen "Piranha" kom ind i filmografi af skuespillerinder som Svetlana Antonova. Det har spillet en rolle i projektet af den militære kemiker Olga, der gik med Mazur i taiga.

Svetlana Antonova er søster til Natalia Antonova, der er stjernen i russisk tv-serie ( "Freuds metode", "Breathe med mig"). Svetlana selv er ikke meget vellykket i filmen. Det ses kun i en serie "statsborger i hovedet", "Sea Patrol", "Montecristo", "Eagle Eye" og "junior".

Andre roller kunstnere

Desuden Mashkov og Mironov i filmen "Piranha" dukkede ganske mange berømte kunstnere. Sergei Garmash ( "Kamenskaya", "Black Lightning") spillet en hurtig recidivist "vinter". Den første, også bliver et offer for Prochorus, men når den tid kommer, han forsøger at passere de penge gale forretningsmand Kirilla Mazura.

Andrew Merzlikin, der medvirkede i "Boomer", "shaggy pels-træer" og "unge", der spilles i filmen af Andrei Kavun - kaptajn, der er på udkig efter ordre i landsbyen Prokhorov.

Især den farverige billede på skærmen genskabes Victoria Isakova. Til rollen som narkoman Sinilga Isakov bleget hår og gjorde hendes dreadlocks. I midten af filmen i en kamp dræber Sinilga Olga. Efter "Jagt" skuespillerinde mødtes igen med Mashkov i filmen "Homeland". Selvom handlingen i serien er blevet skrevet ud til de israelske og amerikanske kolleger, Mashkov og Isakova duoen stadig imponeret publikum.

I filmen "Piranha" var også involveret, Mikhail Efremov ( "Thaw", "Border. Taiga roman"), Alexey Gorbunov ( "Kamenskaya", "Sherlock Holmes"), Anna Banshchikova ( "Domino Effect", "Escape") Alexander Sirin ( "afvikling") og Anna Ukolova ( "Leviathan").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.