TravelingFlyrejser

Cypern Larnaca lufthavn

Den legendariske ø Cypern! Dette er en af de mest vidunderlige steder at slappe af. Solen er 300 dage på et år er ikke skjult bag skyerne. Der er næsten ingen kriminalitet og bidende insekter. Turister i Cypern opfylder de pragtfulde strande og majestætiske bjerge, monumenter fra oldtiden og gamle ruiner. Desuden er hele øen dækket vinmarker, citrus plantager og olivenlunde. Og blandt dem er små og maleriske landsbyer.

Derfor tilstrømningen af turister på øen holder på at give hele året rundt. Og da flyet for at komme her den nemmeste måde, hver lufthavnen døgnet rundt Cypern tager nye passagerer. Som du ved, er denne ø nu ejet af Tyrkiet og Grækenland. Og i den græske halvdel af Cypern har to internationale terminal.

Og den største af dem ligger i Larnaca. Det blev bygget i 1974 i en meget kort periode på et tidspunkt, hvor Grækenland og Tyrkiet blev delt Cypern. Larnaca lufthavn begyndte at udføre funktioner, der tidligere blev udført Nicosia lufthavn, der holder op tyrkerne. Men grækerne ikke stoppe der, og i 2009 åbnede en ny terminal i byen. Han er i størrelse fire gange større end den gamle.

Og nu denne Cypern lufthavn betragtes som en af de største i det østlige Middelhavsområde. Grækerne byggede det for kun tre år, samtidig investere 650 millioner euro. I løbet af året, det kan tjene op til 7,5 millioner passagerer. Bygningen af lufthavnen har 14 billetkontorer og 16 check-in skrankerne. Og du kan få en af de 16 private overkørsler på flyvepladsen. Det er også tæt på lufthavnen bygning bygget parkeringsplads, som kan rumme 2,5 tusinde biler.

Fra lufthavnen er der regelmæssige afgange til Amsterdam Kiev, Warszawa, London, Stockholm, Nürnberg og mange andre byer. Fra Moskva til Larnaca kan nås med direkte fly fra Aeroflot eller virksomheden Cyprus Airways, Eurocypria Airlines og virksomheden giver en direkte forbindelse mellem Peter og denne lufthavn. Fra Kiev til Larnaca også regelmæssige flyvninger på AeroSvit. Hertil kommer, at i løbet af sommeren er lavet som charterfly.

Og for dem, der ønsker at slappe af i Limassol og Ayia Napa, Cypern, vil denne lufthavn passer til de fleste. Det ligger et par timer væk fra disse resorts. En Larnaca centrum er fem kilometer væk. Så at vejen fra enhver hotellet til lufthavnen tager ca. 15 minutter.

Der er også på øen Cypern Paphos lufthavn. Det er meget mindre i størrelse og kapacitet end lufthavnsbygningen i Larnaca. Og han tager det meste charterfly. Men denne lufthavn er stille og hyggeligt. Der er ingen sædvanlige for stor luft terminaler besvær og køer ved kassen og bagage. Men på trods af dette "provinsialisme", der er alle de bekvemmeligheder og ganske europæisk niveau af service.

Og i den tyrkiske del af øen, også kan nås med fly. Her passagerer tager Cypern Ercan Lufthavn. Det er beliggende i den nordøstlige del af Nicosia. Dette er en normal lufthavn, men passagererne fra flyet til terminalen gåafstand. Og fly til Ercan via Tyrkiet begået. Og for de passagerer, der ikke stopper i Antalya eller Istanbul, Tyrkiet ikke brug for et visum, og deres bagage bliver leveret direkte til Cypern. Men dem, der gør et stop ved en af disse byer vil blive tvunget til at få deres bagage og igen, og for at gøre en engangs-visum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.