HobbyBrætspil

Indisk kabal - sjov for klog og smart.

Et kortspil, der tager udgangspunkt i bestemte regler, ofte med det formål at forudsige fremtidige begivenheder, hedder solitaire. Ordet er lånt fra fransk og i oversættelse betyder "tålmodighed". Solitaire er et logisk kortspil, der kræver koncentration og koncentration. Spillet udvikler opmærksomhed og kombinatorisk tænkning, træner hukommelse.

Enkle solitaires, som "Klondike" eller "Spider", er sat som deres mål at samle kortene i en bestemt rækkefølge. Spilleren kan godt stille et spørgsmål, der kræver et klart svar ("ja" eller "nej"). I scenariet er kun et lige antal kort fra 32 til 208 involveret.

Komplekset, som "Indian Solitaire", er en af de slags formuefortællinger. I dette tilfælde vil forudsigelserne være mere detaljerede og præcise.
Formålet med scenariet: at finde ud af fortiden, nutiden og fremtiden for den person, der lod til lykkefortælling. Traditionel "indisk kabal" giver forudsigelser i to måneder i forvejen, men tiden kan forkortes om ønsket. For dette er det nødvendigt at mentalt udpege den tidsperiode, der interesserer fortune-telleren. Denne lektion er beslægtet med meditation, og det er en god praksis for intuition.

I gættet af "Indian Solitaire" er kort symbolske billeder, der hver især har en vis fortolkning. Med det formål at forudsige spredte de 5 stykker i træk.

Spillets layout er meget mere kompliceret. I dette tilfælde skal du bruge to konventionelle dæk med antallet af kort 36 eller 52.

Lad os prøve at kort fortælle reglerne i spillet. I tilfælde af at 36 kort anvendes (i størrelsen 72), skal du først lægge syv kolonner i tre rækker. Resten er placeret i en separat bunke.

Formålet med kabal er at flytte alle tilgængelige kort til basen i en bestemt rækkefølge, begynder med seks og slutter med esser.

Hvordan kan dette gøres? I et træk har spilleren ret til kun at flytte et kort. Du kan flytte fra det fælles dæk (åben) eller fra den tilstødende kolonne (nederst). Kortene skal have en anden kulør og skal være ældre.

Det var ikke "Indian Solitaire" og uden særlige forhold. For eksempel, hvis der kun er et lukket kort i søjlen, får det titlen "fortryllet". Med det er enhver manipulation forbudt bortset fra at flytte til basen.

Hvis en af dækene ender fuldstændigt, har spilleren mulighed for at genopfylde den med tre kort fra den samlede stak. I tilfælde af at reserven allerede er opbrugt, benyttes der også ledig plads. Men nu for ethvert omplacerbart kort.

Solitaire "Algerian tålmodighed" - spillet er spændende, men ret komplekst. I sidste ende er du nødt til at samle hele pakken i farver på fire esser. Først udføres alle bevægelser kun i scenariet. Det laveste kort er placeret på senioren, rød på sort (eller omvendt). Du kan også flytte en hel stak, hvis den er korrekt sammensat.

Der er også en anden mulighed, hvor otte kolonner er samlet. Halvdelen af dem er stakke, der starter med esser, den anden - med konger. I dette tilfælde er opgaven kompliceret af forbuddet mod at flytte flere kort på samme tid.

Kortspil "Russian Solitaire" udføres på samme måde som den forrige, fra et kort til 52 kort. Målet med spillet er at samle de grundlæggende stakke i en stigende rækkefølge for at matche dragt. Layoutet minder lidt om "Scarlet".

Der er også syv stakke med et stigende antal kort (kun de øverste er åbne). Derefter genmonteres dækket igen for en anden gang.
På alle bunker, bortset fra de første, er der yderligere fire yderligere kort placeret. Over de lodrette søjler er de grundlæggende stakke. I spillet flytter den første esserne og derefter alle de andre kort i samme farve (i stigende rækkefølge).

Fra en lodret stak til en anden kan du omarrangere den gruppe, der begynder med kongen. Tilladelse og permutation af enkeltkort på faldende, hvis deres kost passer. Kortet, der angiver kongen, har fuldstændig bevægelsesfrihed. Hvis de lodrette stakke slutter, kan du sætte et enkelt kort eller endda flere på det ledige rum. Korrekt sammensat gruppe begynder med kongen.

I dag præsenterer nettet mange muligheder for sådanne spil, men hvis du vil gætte, er det bedre at bruge "live" -kort.

Solitaire spil er en fantastisk måde at tilbringe tid med hjernens fordel. Du kan lære det korrekte layout ved hjælp af tematisk litteratur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.