Hjem og familieKæledyr

Telescope (akvariefisk): pleje og vedligeholdelse

Telescope - akvariefisk. Den mest bemærkelsesværdige del af det er mine øjne. De er ganske store, fremtrædende på siderne, konveks. Nogle gange høre det første navn på racen disse fisk, folk spørger igen: "Hvad er akvariefisk? Telescope? "Ja, sådan et usædvanligt navn. Hans fisk er modtaget på grund af formen af øjet. Overraskende er det, at med sådan en stor mængde fisk er meget dårlig seeing. Dette fører til nogle restriktioner på indholdet af teleskoper.

levested

Alle ved, at teleskopet - akvariefisk. Men i arten af disse væsener ikke er fundet. Engang alle guldfisk blev opnået ved fjernelse fra den vilde karper. Dette er en meget kendte arter, der lever stillestående vand eller floder, kanaler, damme med meget langsom strøm. Den æder yngel, insekter, efterladenskaber, planter.

Hjem til teleskoper og sorte guldfisk er Kina. Men i 1500 fandt de sig i Japan, i 1600, - i Europa, og i 1800 - i Amerika. De fleste af de i øjeblikket kendte arter udledt, når øst og med samme tid vil ikke længere ændres.

Det menes, at den akvariefisk teleskop, samt guldfisk, blev avlet for første gang i det syttende århundrede i Kina. Hun blev opkaldt fisk-drage, eller dragens øje. Lidt senere blev de taget til Japan, hvor han fik et nyt navn "demekin", som er kendt for at denne dag.

Beskrivelse af fisk

Telescope - akvariefisk med usædvanligt store øjne. Hendes krop er æggeformet eller rund form, ligesom veiltail. Faktisk er disse to arter adskiller sig kun øjne. I alle andre henseender, de er helt ens. Deres kroppe er brede og korte, og et stort hoved med store øjne og store finner.

I øjeblikket er de teleskoper findes i mange forskellige farver og former, med veiltail finner. Den mest populære akvariefisk - sort teleskop. Det er oftest solgt i alle dyrehandlere, samt på markederne, men med tiden kan meget vel ændre farven.

Teleskoper vokser sig store nok. Nogle gange op til tyve centimeter. Levetiden af fisken er fra ti til femten år. Der har været tilfælde, hvor de boede i damme i over tyve år. Dimensionerne af fisk er meget forskellige, afhængigt af arten og miljømæssige forhold. Men mindre end ti centimeter, er de ikke.

Akvariefisk teleskoper: Pleje

Alle guldfisk, herunder teleskoper, kan leve ved lave temperaturer. Men for begyndere akvarister teleskop - ikke den bedste form for indhold. En årsag til dette er fisk øjne. Teleskoper har meget dårligt syn, så det er sværere at finde føde. De ofte kommer til skade, og indførelsen af infektion i øjet.

Men med alt dette teleskop er meget fordringsløs og fordringsløs til boligen betingelser. De er lige så god fornemmelse i dammen og akvarium. Telescope - akvariefisk, som er kompatibel med de andre beboere må nødvendigvis tages i betragtning. Da de er meget dårligt set, og ekstremt langsom, kan de mere aktive individer vælge deres måltid og forlade sulten. Derfor bør klogt at vælge deres naboer.

Mange mennesker holder guldfisk og teleskoper i fishbowl ene uden planter. Selvfølgelig er de i stand til at bo der, men de helt runde beholdere er ikke egnede, de bremse deres vækst og forstyrre synet.

fodring teleskoper

Som for fodring, i dette uhøjtidelige teleskoper. De spiser alle former for levende, kunstig, frostvarer. Vigtigste skålen, kan du lave en kunstig mad i deres menu. Og som kan gives et tilsat fodring Artemia, krumtap, og dafnier Tubifex. Det bør tage hensyn til det faktum, at teleskoper helt dårligt syn. Og fordi de har brug for tid til at finde mad. De graver ofte i jorden, hæve mørket og snavs. Derfor kunstig foder optimalt velegnet, de ikke forsvinder, og langsomt gå i opløsning.

Teleskoper tider villigt regale alger. For dem er følgende velegnede: citrongræs, Anubias, Potbelly, krypter, saggitarya, Elodea, Vallisneria. Når du vælger planter, skal huske, at de skal være blød.

fængselsforhold

Akvariefisk teleskop (foto givet i artiklen) er tilstrækkelig stor. Den er kendetegnet ved forekomst af store mængder snavs og affald. Til vedligeholdelse af fisk er vigtig, ikke kun en stor mængde af akvariet, men også sin form. En forudsætning er tilgængeligheden af en god filter.

Det er helt uacceptabelt for denne runde akvarier. Men den sædvanlige rektangulære perfekt. For den vigtigste fisk Vandoverfladeareal, som derigennem gas overførselsprocesser forekomme.

Hvis vi taler om akvariet volumen, er det nødvendigt for et par af 80-100 liter, og for hver ekstra fisk af samme art for at tilføje yderligere 50 liter.

Teleskoper tendens til at producere en masse affald. Af denne grund er det nødvendigt en god filtrering. Den mest optimale løsning - er at bruge en stærk ekstern filter. Kun for ham er det nødvendigt at passere gennem fløjte, fordi teleskoper er ikke de bedste svømmere.

Ugentlig nødvendigvis være at erstatte vand (skal udskiftes mindst 20% vand). Gør vand parametre er ikke meget vigtigt.

Som primer bedst at bruge groft grus eller sand. Teleskoper i det for evigt graver, udover ofte sluge store partikler, der forårsager dø.

I akvariet, kan du tilføje planter og indretning. Men vi skal huske den dårlige billede af teleskopet og sårbarhed deres øjne. Alle elementer i akvariet skal være glat, uden skarpe kanter.

Temperatur til teleskoper er ikke vigtigt, men ideelt kan det være en temperatur på 20-23 grader.

Kompatibilitet med andre beboere

Telescope - akvariefisk med aktiv karakter, der kan lide at kommunikere med deres egen slags. Men for indhold i almindelighed akvarium er ikke særlig velegnet. Teleskoper ikke kan lide høje temperaturer i øvrigt de seende og langsom, og deres finner er meget sarte, andre personer kan samle dem. Hertil kommer, at de er en masse skrald.

Med hvem kan få på teleskoper

Den bedste løsning - det er at holde dem adskilt. Du kan nøjes med beslægtede arter: guldfisk, veiltail, shubunkin. Men skal du ikke kombinere dem med tetragonopteriusami, Barbs Denison, sort tetra, tiger modhager.

For god kikkert berolige afbalancerede naboer, som ikke vil skade fiskene.

Ekstern kønsforskel

umuligt at skelne mellem gulvet før fisken gydeperioden. Men i ynglesæsonen hannerne på gællerne og hoved dannede hvide bakker og afrundede kvinde fra kaviar.

teleskoper reproduktion

Til reproduktion er de mest egnede tre år individ. De er mest tilbøjelige til at få en god og sund afkom. Hvis du bemærker udseendet af særprægede seksuelle karakteristika af fisk, som vi nævnte tidligere, betyder det, at de unge kan blive vist kort tid. Dette sker som regel i foråret.

Ved selve processen bør være forberedt på forhånd. Meget ofte forældre spiser deres samme kalv. Derfor bør du holde vågen separat beholder. På bunden, kan du sætte Java mos. Temperaturen bør være ca. 24 grader.

To uger før æglægningen mandlige og kvindelige bør sidde i forskellige akvarier. Den kvindelige er nødvendig for at transplantation, hvor æg vil udvikle sig. For én gyde teleskop producerer to tusinde æg. Dejlig lys og stærk beluftning bliver afsæt for starten af processen. Umiddelbart efter æglægningen den kvindelige behov for at transplantere.

Til æg ikke rørt en svamp i et akvarium tilføje "Mikopur" eller meget lidt blånelse. Men husk, at det absolut ikke kan gøre, indtil vandet er en voksen person, ellers er der ingen befrugtning.

Æggene bliver larver på femtedagen efter den faktiske gydning. I fodring de endnu ikke har brug for. Så længe de har en tilførsel af næringsstoffer. Men når de bliver yngel, bør de fodres levende støv. Ungerne er meget ujævnt udviklet. Vil have små og store prøver sæde i forskellige steder. Dette skyldes det faktum, at store individer simpelthen ikke lade børn til at spise.

Derfor, for at opnå afkom fra teleskopet er ikke så enkel. Hvis du følger alle de råd, er det muligt at opnå succes. Men det er meget hårdt arbejde.

i stedet for en epilog

Hvis du beslutter dig for at have et teleskop, huske på, at der ikke kun er sorte individer. Når bolig i varmere vand, de får en kobber nuance. Men mørke bronze sorter har store øjne. Men med alderen, de har en sort farve og karakteristiske øjne bule. Teleskoper - vidunderligt smukke fisk, der kræver omhyggelig behandling. Med sin forholdsvis store størrelse, de er meget sårbare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.