Mad og drikkevarerHovedret

Kridt naturlig klump til mad

Sikkert alle kender et par historier om folk, der spiser naturlig kridt. Nogen syndet i løbet af sine skoleår, transporterer farveblyanter fra kontorerne til at nyde alene med en usædvanlig delikatesse, nogen trak i kridt under graviditeten eller langvarig sygdom ...

Tidligere blev lignende fænomener betragtet perversioner mad og intet andet. I dag er forskerne kigger på spørgsmålet en lille smule bredere, forsøger at forstå begrundelsen for disse usædvanlige smagsmæssige vaner. Prøv at forstå, hvad der motiverer folk til at spise uspiselige genstande ved første øjekast? Og samtidig taler om hvad man skal gøre for folk, der har fra den ene syn til skolebestyrelsen med farveblyanter stablet pænt starter øget savlen.

Det vigtigste spørgsmål: "Hvorfor?"

For at forstå årsagerne, vender vi os til specialister i særdeleshed til de kemikere og geologer. Kemikere siger, at formel naturlige kridt teoretisk formel skelnes fra calciumcarbonat: CaCO3. Men i praksis, et stykke kridt har en stor mængde urenheder, som kan omfatte magnesium, kuldioxid (tilsluttet), og andre elementer. Ikke desto mindre er den vigtigste komponent er calcium. Den mangel på calcium i kroppen og forårsager meloedov udfylde hullerne i sådan en usædvanlig måde.

Og geologer har kun bekræftet den version. Efter alle de kridt - det er ikke noget som resterne af gamle levende organismer, eller rettere, deres skaller og skeletter. Tilføj til denne gamle alger, rig på sporstoffer. Hvad der ikke er et supplement?

Mand med kalkmangel ubevidst udkig efter en billig måde at genopbygge sine reserver. Det er på grund af dette nogle mennesker kridt synes det velsmagende. Og jeg må sige, meloedy ikke alene: der er mange mennesker, der har sådanne usædvanlige smag. Nogen synes at være lækker ler, nogen - sand. Hvis du opdager i dig selv eller et barn som mærkeligt, tænk på elsystemet som helhed. Spise mærkelige stoffer altid indikerer problemer i kroppen, der kan løses på forskellige måder.

usikre produkter

Den nemmeste måde at slukke deres tørst er reduceret til kridt papirvarer sæt. Nå selv om små, hvide, uden farvestoffer. Husk: Selv hvid naturlige kridt er ikke sikkert, og farven - og værre!

Men der er endnu mere brutal måde udgør en trussel mod sundheden. Vi taler om kridt stenbrud, hvilket er så nemt du kan få mindst et års forbrug af tvivlsomme godbidder. Sammensætningen af rå kridt omfatter kemiske urenheder, der er bestemt ikke værd at spise. Det bør erindres, bakterier, som er rigelige i "vilde" kridt.

Kategorisk ikke egnet til at spise konstruktion og landbruget kridt. Selv hvis du var heldig nok til at blege rummet og lugten af fortyndet renvaske skøre - holde dig i hånden! Det samme gælder for mineralske gødningsstoffer på basis af denne ingrediens. Spise sådanne "delikatesser" kan have uoprettelige konsekvenser for sundheden. Så er der også nogen "stærke knogler", hvor der angiveligt skulle bruge dette produkt, skal du ikke hjælpe kroppen.

Som det var før?

Og det var så. Kridt naturlig opsamlet i stenbrud og kridt bjerge mekanisk renset fra synlige urenheder, vaskes med vand, tørres og gran.

Enhver, der nogensinde har været i kridt bakker, helt sikkert imponeret over deres ubeskrivelige uberørt skønhed. I sådanne steder, der er bygget af gamle klostre og templer. Mange følte en gæld på ære at bringe til pilgrimsrejse til de hellige steder et par blokke af kridt have helbredende kræfter. Ofte for disse mirakuløse egenskaber af denne "hellige" kridt spist selv af dem, der i princippet ligeglade med det.

Moderne teknologi til gavn for de mennesker,

I dag alt har ændret sig. Som før, felterne er nær klosteret gårde tilbyder pilgrimme indviet kridt naturlige klump til mad, men i dag er det råmaterialet underlagt obligatorisk certificering. Dens kvalitet er kontrolleret af de relevante tjenester. Det er værd at bemærke, at nogle felter giver et meget ren, meget velegnet til brug af naturlige kridt, hvis egenskaber, som blev dannet tusinder af år. Men hvis du går til bjergene for et mirakel mineral, ikke indsamler det selv, det er bedre at købe en kirke bænk. Kridt naturlig klump af fødevarer, fotos, som du kan se nedenfor, er tilgængelig med alle de moderne statslige standarder og kunne nemt blive spist. Han minerede kridtet i de hellige bjerge.

Den samme regel virker i alle andre steder. For eksempel, hvis du anbefalede kridt Belgorod naturlig klump, det betyder ikke, du er nødt til spontant at producere ham i White Mountains. Køb certificerede produkter fra pålidelige leverandører. I dette tilfælde, er du garanteret at få produktet renses af forurenende stoffer, patogener og det er egnet til at spise.

Hvor kan man få en naturlig kridt?

I mange store byer, er der hele meloedov samfund, der er villige til at dele deres erfaringer med nytilkomne. Kommunikation med deres egen slags er nyttig i enhver situation. Tja, hvis det ideologiske inspiratorer gruppe forstå alle de farer og vanskeligheder, der involverer sådanne gourmet vaner.

Dagens niveau af globaliseringen gør det nemt at få kridt fra ethvert hjørne af jorden. Sammen med lokale produkter på salg, kan du finde en fremmed: Britisk, tjekkisk ...

Kridt erfarne gourmeter ved, at alle har deres særlige område. For eksempel, udvindes i ældgamle bjerge af Donbass Svyatogorsky produkt - søde og sprøde, og karakteren af "General Vatutin" (N. Oskol) adskiller grålig farve og cremet smag. Ja, ja, meloedov har deres egne præferencer, foretrukne sorter og anerkendte favoritter! Alt er vigtigt: dannelsen af støv, styrke, overflod at danne en opslæmning med resorption, eftersmag, lugt ... Kridt naturlig klump til mad, der gennemgår forskellige entusiasme spisere, kan koste to til tre gange dyrere end andre sorter.

alternativer

Før endelig klassificere sig selv som samfund foloverov Dette produkt, analysere tilstanden af deres helbred. Måske har du en sæsonbestemt problem med immunitet og hastigheden vil være nok vitaminer med sporstoffer? Tal med en terapeut og finde den bedste løsning. Lægen vil fortælle dig, at for at gøre op for calciummangel af denne sporstof til at tage anbefales i kombination med D-vitamin Farmaceutisk sammensætning er som følger: calcium + D-vitamin, og i den form, hvori begge disse elementer letoptagelige ved kroppen hurtigt og begynder at arbejde.

Fad

Eller endnu værre, og du beslutter til fest på kridt bare for originalitet? I dette tilfælde vil du blive skuffet: ikke, så det er usædvanligt. Bedre end "kærlighed" rå spinat, grapefrugt, eller majroe, denne dejlige fremmedhed virkelig original og utroligt nyttigt.

korrektion magt

Men de, der for alvor har anført i sin mærkelige kærlighed til mineralet, skal analysere din kost. De vigtigste kilder til calcium er mejeriprodukter. Hvad mener du - ikke kan lide? Hvis du ikke er en fan af mælk og ost, opdage nye horisonter: lære at forberede hjemmelavet yoghurt eller ost, kok, smage nogle eksotiske slags tan eller ayran Narine. Måske vil du finde en behandler, der vil appellere til distrahere fra tanker om naturlig kridt og sundere led og knogler.

Mel i kosten af kæledyr og husdyr

Dyrlæger anbefale forlader kridt stykker i bure hjem dekorative fugle: papegøjer, kanariefugle, goldfinches. Fjervildt kræver calcium for æggeskal dannelse yachnoy gælder især i parringstiden. Men det er værd at bemærke, at ikke alle fugle spiser kridt, nogle ignorere barer, og til den mad, der er føjet til den knuste produkt, ligegyldig.

I landbruget er kridtet bruges til fodring nogle af de dyr og fjerkræ.

Du kan købe det i specialforretninger foder. Til menneskeføde, er det ikke egnet.

Opsummering: fordele og ulemper ved at spise kridt

Ingen seriøs læge aldrig i mit liv havde ikke skrive i arket opgaven: "Det anbefales at bruge kridt spise." På de mest rædselsvækkende former for calciummangel videnskab ved en masse mere sikre alternativer. Apropos spiselig kridt, er det nødvendigt at forstå, at dette er bare den sikreste måde at møde folk, der bor uden det ikke kan.

Når tænker på spørgsmålet om hvad der er nyttigt naturlig kridt, du er overbevist om, at vi taler om calcium, skal du overveje den modsatte side af mønten. Når i maven, kridt reagerer med mavesaft, der vides at have en sur pH. Reaktionen finder sted på grundlag af kalklæskning. Derfor, folk der ofte spiser kridt, har ofte problemer med mave-tarmkanalen.

Det er farligt for uorgenitalsystemet. Over tid, kan kalken ophobe sig i nyrerne, indsnævring lumen af blodkar, hvilket igen kan forårsage nogle alvorlige sygdomme, såvel som bidrager til dannelsen af sten.

Mange læger advarer om farerne ved skibene står over for. Mel aflejres på væggene, forårsager øget forkalkning. Disse negative konsekvenser kan røre og hjerte.

Kridt er især farligt for gravide kvinder, men, som du kender, blandt meloedov de udgør flertallet. Læger har advaret om, at overdreven indtagelse af det kan forårsage stor skade på både mor og barn, og fødslen selve processen kan have komplikationer.

Og dog, hvis du bemærker i sin umættelige passion for dette produkt og søgen efter alternativer ikke resulterer i et tab af appetit, og nogle gange kan du forkæle dig selv med et stykke kridt fra en ren fødevare producent med et godt omdømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.