Hjem og familieBørn

Udarbejd en arbejdsplan med forældrene i midten gruppe af børnehave

Planlægning af interaktion med forældre - en af de vigtigste værker om undervisning af førskolebørn. Personalet skal være opmærksomme på, at deres forældre - det kunder uddannelsesaktiviteter ydelser af institutionen i førskoleundervisning. Derfor er det vigtigt, at der i løbet af de uddannelsesaktiviteter processer, der udføres i børnehaven, betalt nok vægt på at forbedre undervisningen niveau af mødre og fædre. Planen indeholder en række forskellige former og metoder til anvendelse, at lærere kan have tillid til den høje effektivitet ved at arbejde med forældrene. Årlig stillingsfortegnelse indeholder de vigtigste retninger, hvor samspillet med forældre, lærere og børn, der er, med alle de emner og genstande af den pædagogiske proces. Lad os se på et eksempel på en sådan aktivitet i midten aldersgruppe, for eksempel, hvad der skal arbejdes med forældrene.

Den årlige plan, de generelle principper

Som vi har sagt, de vigtigste aktiviteter inkluderet i den årlige plan. Således, ældre eller yngre end den arbejdsplan med forældre i midten af gruppen stammer fra den samlede årlige liste over aktiviteter for børnehaver. I det præciseret de vilkår og emner af generel forældremøder (to til tre om året), den gruppe forældre møder med angivelse af de emner, "Open Days", spørgeskemaer, workshops, konsultationer (herunder på anmodning af forældre), design visualisering og placering af print og tekstinformation i informationen hjørne, åbne klasser, udflugter, samt helligdage, underholdning og popstjerner med inddragelse af mødre og fædre. Planlægning arbejde med forældre udført under hensyntagen til de fastsatte årlige mål, nødvendigvis angivne tidsfrister og ansvarlige.

Plan arbejder med forældre i mellemgruppen

Udarbejdelse af fremtidige aktiviteter for fædre og mødre til børn i forskellige aldersgrupper er ikke meget anderledes. Under alle omstændigheder, at skabe en plan for arbejdet med forældrene i den midterste gruppe, er det nødvendigt at foreskrive den form og indhold af aktiviteten. Også lærerne ofte ophobes materiale, som derefter kan anvendes i deres arbejde for at skabe den såkaldte "Parenting sparegris." Nå, nu er der ingen mangel i litteraturen, kan det findes både i butikkerne og på biblioteket, mange er også online-ressourcer. Det vigtigste er, at det hele blev samlet op kreativt for at imødekomme moderne behov, så vil det være lettere at udvikle en arbejdsplan med forældrene. I midten gruppe, både ældre og yngre, ofte tematisk planlægning bruges, hvilket også kan afspejles i dokumentet ved hjælp af en form for konsultation eller inddragelse af forældre i pedprotsesse.

Forældre møde som en form for arbejde

Vi tilbyder dig de adfærdsregler for læreren at forældrenes møde. Efter alt, i løbet af begivenheden læreren præsenterer sig selv og stilen af sine aktiviteter, hvilket betyder, at det skal passere på et højt niveau. Så bør hvad huskes:

  • pædagog er bedre at fjerne din stress og angst forud for et møde med forældrene;
  • gøre dem føler opmærksom og respektfuld holdning, hvor udvalgte ord, intonationer og gestus;
  • at forklare forældrene, at de og børnehave løse det samme problem, som betyder, at der skal deles deres indsats;
  • tonen i kommunikationen skal være venlig og rolig;
  • resultatet af enhver form for arbejde med forældrene at blive deres tillid til, at de altid kan henvende sig til læreren om hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.