ModeShopping

Sådan binde et tørklæde på kælenavne. Flere måder at binde det muslimske tørklæde til et bryllup

Indfødte traditioner i Islam forpligter kvinder kommer ud af huset, gemmer sig fra visning hår, hals, ører og krop med et lommetørklæde. Dette understreger kyskhed af pigen, hendes ærbødighed og respekt for Gud og religion. Der er mange originale og opfylde kravene i Koranen måder at binde et lommetørklæde. Artiklen beskæftiger sig med et par traditionelle muligheder, der fortæller os, hvordan man binder et tørklæde på kælenavne.

Krav til at binde det muslimske tørklæde

I muslimske lande, er ægteskabet kaldes Nikah. Kvinder kjole i hverdagen tid, og vielsen udelukker ikke at bære et tørklæde, som ærer ved ceremonien kan være smykker, blomster og luksuriøse tekstiler. Særlige regler, der tager hensyn til rækkefølgen af at binde en tørklæde, er islam ikke er fastsat. Sådan binde et tørklæde i nikah, kvinden identificerer sig selv, stole på din fantasi og smag. Det vigtigste er at overholde visse krav til at bære det:

- Stoffet, som er lavet af et lommetørklæde, bør være tætte og i alle tilfælde er ikke klart. Velkommen monofoniske stof uden symbolik og skrige figurer. På Nikah passende pastel sjaler.

- Du kan bruge en række forskellige stoffer kombineret med hinanden nuancer.

- Hvis stoffet er glat, er det sat under hætten, holder et lommetørklæde på hans hoved. Du tager på ferie, kan du bære en kasket med blonder.

- Det er nødvendigt at binde et tørklæde på Nikah fri ved at skjule under omridset af panden, håret og nakken.

- Fra under tørklæde bør ikke se og ører pandehår.

- binde tørklædet på øgenavne, kan du bruge hårspænder, brocher, smykker.

Den klassiske metode til at binde et lommetørklæde

Overvej, hvordan man binder et tørklæde på kælenavne på en enkel måde. For at gøre dette, er du nødt til at samle op og god stab hår på ryggen, så de ikke kigger. Sjal kan tages fra satin hvid eller beige stof skygge. Bredeste margen skal bøje indad med et par centimeter. Så fastgør den til panden og fjern enderne af tørklædet tilbage, sikring stiften. I dette tilfælde bør det dække ørerne. Endvidere er de løse ender nødt til at kaste sig frem og stikke under hagen smuk broche. Til tørklæde blev tæt presset til panden, templer omkring kanterne, kan du bøje og sy usynlige hårnåle. For de festlige dekorationer anvendte levende eller kunstige blomster, matchende tilbehør tone.

Fremgangsmåden ved anvendelse af hætter

Den følgende fremgangsmåde beskriver hvordan man binder et tørklæde i en Nikah motorhjelm. Grundlaget under lommetørklædet taget elastisk. For brylluppet, kan hun have blonder, der giver langs højtidelighed og skønhed. Lavere bund skal være i overensstemmelse med kravene i Koranen og dækker hals, ører og hår. Så hovedet at smide et lommetørklæde, foldet i en trekant. Dens ender er viklet rundt om halsen og kastet fremad, med den ene kant skal være længere end den anden. Den lange ende er fastgjort på den modsatte side af hovedet bag øret smukke broche. De andre behov, der skal fastsættes benene på den anden arm.

Fremgangsmåde til at binde to sjaler

Vi vil beskrive en anden måde, hvordan man binder et tørklæde på kælenavne. to smukke sjal, matche farven anvendes til denne mulighed. Bunden skal være fast presset mod panden linje, bøjet ved tindingerne. Så pak så stramt rundt om halsen to ender og løse dem bag. Øvre sjal draperet over hovedet og placeres over bundlinjen. Næste du nødt til at gøre det hele vejen tilbage og forbinde den øverste kant, sikring ben. Klud med venstre hånd til at løfte og fremrykke, sikring den modsatte tempel lås. Den højre side af lommetørklædet og fremsætte en lille vridning i form af et slæb, og udgifterne under hagen, at fastsætte den venstre side af hans øre.

Bind en muslimsk hovedtørklæde er enkel. Den vigtigste ting at tage hensyn til de regler, og drømmer lidt. Tilpasse sig og mestrer nogle af de måder, du kan oprette en række billeder til enhver lejligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.