RelationerBryllup

Hvordan til at vælge en brudekjole til brude fulde

Enhver brud, uanset størrelsen af hendes tøj, ønsker at se på hans eget bryllup fantastisk. Dog vælger bryllup kjole til den fulde af piger i virkeligheden er meget mere kompliceret end for slank. Efter alt, bør det være muligt at skjule mangler og understrege værdighed dem, du ønsker at fremhæve.

Fuldstændighed er forskellig, og derfor vil være forskellige og brudekjoler til fede. Billeder, du bør gøre først - et foto af dig selv i dit undertøj. Det vil gøre det muligt at objektivt vurdere typen af din figur. Og på baggrund af denne viden allerede vælge den helt silhuet af kjolen, som vil tillade dig at se fantastisk smukke i deres eget bryllup.

  • A-linje. Dette er den perfekte brudekjole for fuld piger, der har deres vigtigste ulempe - for brede hofter. Men de har smukke bryster og slanke hænder. Monteret korset og nederdel blussede fra top til bund for at gøre billedet af bruden virkelig fantastiske og silhuet - slank.
  • Græske kjole jakkesæt piger med "æble" figur, hvis lille ikke perfekt mave. Overvurderet talje og en skrånende skørt tung klud skjul problemområder og gavnligt at fremhæve de smukke bryster.
  • "Havfrue". Mange mennesker tror fejlagtigt, at en brudekjole er ikke egnet til overvægtige kvinder. Men det er ikke sandt - dem, der har den luksus hofter, bryster smarte og relativt tynde talje, kan realisere sin barndomsdrøm og sat på kjole af den lille havfrue. Kun måske den advarsel er, at halen af kjolen skal starte på niveau med hoften, men ikke under knæet.
  • Kort brudekjole til brude fulde vil også være ganske passende. Hvis pigen har pæne ben, så de helt sikkert brug for at vise. I dette tilfælde skal længden af de kjoler være til knæene, så for ikke at genere dem, inviteret til bryllup gæster. Silhouette kan være både stram og direkte, og med en lille smule blusset nederdel, og selv tog.

Et par tips til brude i kroppen:

  1. Hvis udseendet af dine hænder i det åbne kjole du ikke kan lide sy fishnet ærmer. Du kan også hente en smuk bolero. Undgå ærmerne i form af "lommelygte" og opgive de lange handsker. Dette tilbehør vil gøre dine hænder visuelt kortere og fyldigere.
  2. Hvis du har for store og prægtige bryster, ikke vælger den model, stropløs eller unødvendigt åbne korset. For at understrege din skønhed, ikke nødvendigvis sætte det for alle at se. For dig at være perfekt V-hals og tykke stropper.
  3. Aflede opmærksomheden fra alt for fuld låret hjælp accenter på brystet - det kan broderes mønstre eller rhinestones massive dekorationer.
  4. Vælg ikke alt for dekorerede brudekjoler for hele er priserne går gennem taget i forhold til de andre modeller. Forskellige broderi, pailletter, blomster vil kun tilføje volumen til din figur, men du ikke dekorere.
  5. Og, selvfølgelig, stop komplekser om deres tal. Du - glad kvinde, der gifter sig med en mand, hun elskede. Er det ikke nok til at tro på sin appel?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.