Nyheder og SamfundØkonomi

Indtjening: betingelserne for profitmaksimering

Denne artikel vil blive diskuteret om det overskud, betingelserne for profitmaksimering, og om hvordan du har brug for forskellige typer af virksomheder til at operere på markedet.

Alle ved, at en virksomhed skal medbringe ikke kun indkomst, men også overskud. Ellers anses det for at være ineffektiv. Tabet kan tillade sig at arbejde kun de virksomheder, der tilhører staten eller til at modtage økonomisk støtte fra regeringen, non-profit. Alle andre former for virksomhed oprettet med henblik på at give fordele til deres ejere.

På samme tid at opnå den nødvendige profitmaksimering tilstand, som består i at øge salget marked og for at reducere omkostningerne, er det vanskeligt nok, især i sektorer, hvor virksomheder og konkurrenter er godt udviklet.

Break-even punkt

Rentabiliteten kan måles ud fra det punkt, break-even. Det viser tærskelværdien af omkostningerne til produktion af en vis mængde produkter. Hvis indkomsten er mindre end dette punkt, virksomheden urentabel. I det tilfælde, hvor niveauet af indkomst svarer til det punkt, break-even, selskabet dækker alle omkostninger, men det gør ikke modtager overskud. Og først derefter, når udbyttet over dette cutoff punkt, det gør en fortjeneste og anses for omkostningseffektivt.

Lav en succesfuld virksomhed er svært nok i dagens marked: højt konkurrence, ufuldkommen lovgivning og regelsæt, monopolselskaberne sektorer af økonomien. På grund af disse omstændigheder til at bryde op og være rentable er svært nok til en ny venture.

Håndtering af personale bør være opmærksomme på, hvad der udgør indkomstforhold maksimere indtægterne og reducere omkostningerne.

Nogle formår at komme rundt i et par år på omfanget af mange store virksomheder, der opererer mere med 90'erne. Hvordan det lykkes?

Behovet for at optimere produktionen

Besiddelse information og viden om overskuddet, at betingelserne for profitmaksimering, ledelsesmæssige styring optimere alle forretningsprocesser, efter den gyldne regel af erhvervslivet: minimere omkostningerne og maksimere indtægterne. Hvis lederne af formål er at nå et sådant resultat, virksomheden succes er ikke lang tid at vente. Selv om markedet for illoyal konkurrence kun ikke ville være nok, på grund af mulige tricks på den del af konkurrenter, der fremmer ulige fordeling af ressourcer, kapital, udbud og efterspørgsel i markedet.

For forskellige sektorer og typer af virksomheder har deres egen nødvendige viden om profitmaksimering betingelser, som vil afviger i varierende grader.

Hvad du behøver at vide en enkel virksomhed?

Hvis vi betragter en lille virksomhed, der leverer tjenesteydelser, for eksempel installation af vinduer til individer, så er det nødvendigt at forstå, at det har været i drift på markedet, som er overfyldt med konkurrenter. Hvilke betingelser vil maksimere virksomhedens overskud?

Faktisk alle de virksomheder, der er involveret i montering af vinduer, er kunder på de samme produkter til produktion af vinduet planter. Men du ved af personlig erfaring, at forskellige virksomheder udgifterne til installation, sammen med prisen på æsken er anderledes er ikke 100 rubler. Hvorfor sker det? Selvfølgelig, alle virksomheder har nogle aftale med producenterne, der bestemmer prisen på de varer, for hver køber. Hertil kommer, at dække deres omkostninger, virksomheden lægger i prisen på det ønskede niveau af rentabilitet.

Omstruktureringsstøtte

For at reducere omkostningerne, er det først nødvendigt at gennemføre omstruktureringen af selskabet. Der bør ikke være nogen overskydende personale, at deres arbejde ikke betale for sig selv. Det er nødvendigt at beregne belastningen på hver arbejdstager i installation, operatør, kasserer og øvrige medarbejdere.

Derefter skal du identificere niveauet for udgifter til vedligeholdelse af faste aktiver: husleje, lys, elektricitet, vand, telefon. Det er altid muligt at spare, hvis er for store de lejede lokaler, så kassere det til fordel for mindre, hvilket vil være billigere.

Et hundrede procent lastning stiger arbejdseffektivitet

Også med henblik på at maksimere fortjenesten skal indlæses 100% arbejde, bør der ikke være nogen produktionsstop.

I en overfyldt markedsforhold virksomheder er stort behov for en lektion så meget som muligt af pladsen på markedet, har en meget høj grad af konkurrence. Den væsentligste betingelse for profitmaksimering konkurrencedygtig virksomhed - er det produkt, kvalitet og lavere omkostninger, disse metoder er i stand til hurtigt at øge overskuddet.

Firmaet modtog de nødvendige profit maksimering betingelser, der er anført ovenfor, er det bedst at observere og opfatte komplekset.

Hvad du behøver at vide virksomheden-monopolist?

Monopoly er en af de typer af ufuldkommen konkurrence. Relateret til dette er tilstedeværelsen af særlige vilkår, hvis overholdelse kan føre til profitmaksimering.

I økonomisk teori, der er en opfattelse, at intet kan gøre en monopolist forbedre, men staten. I det store og den måde, det er, men ejerne af virksomheden kan kræve det ledende personale større overskud, hvilket indebærer at uundgåelige optimering af både struktur og produktionsprocesser.

Manglende konkurrence sinker den normale udvikling

På grund af det faktum, at der ikke er nogen konkurrenter, produktkvalitet får mindst opmærksomhed. For selv med forværringen af nogle af de egenskaber og kvaliteter ved varen, det stadig vil købe, da markedet er ingen erstatningsprodukter.

Derfor er den vigtigste forudsætning for at maksimere monopolistiske profitter - en gradvis reduktion i omkostningsniveauet. Det kan være både produktionsomkostningerne og overhead og administrationsomkostninger.

Det er nødvendigt at reducere produktionsomkostningerne

For at reducere produktionsomkostningerne, er disse virksomheder vedtage ny teknologi, hvorigennem op til 1 tidsenhed kan producere flere produkter, udgifter samtidig det samme beløb eller færre ressourcer.

Desuden kan monopolist producere den størst mulige automatisering af produktionen, hvilket vil reducere lønomkostningerne, afskedige medarbejdere, der ikke længere er nødvendig, og derved øge deres egen profit.

Betingelser for at maksimere overskud og minimere omkostningerne, som er egnet til en sådan virksomhed, gælder også for andre virksomheder, men ikke alle metoder er egnede til anden-monopol virksomheder.

Glem ikke, at der for et monopol af staten skiller sig ud døgnet rundt, så de har brug for at foretage sådanne handlinger uden at forlade det juridiske område.

For at opsummere

Maksimering overskuddet i firmaet antyder visse handlinger på den del af ledelsen til formål at øge indtægterne og reducere produktionsomkostningerne. kan skelnes Følgende betingelser, der gælder for alle organisationer:

1. Giv strukturen i virksomheden arbejdsstyrke i form. Hver medarbejder skal arbejde ud deres arbejdsplads og har en fuld belastning hele deres arbejdsdag. Der bør ikke være af sådanne enheder, hvor en eller to medarbejdere har en chef.

2. For at opnå den maksimale lydstyrke, som ikke medfører yderligere produktionsomkostninger.

3. For at opnå maksimal omkostningsreduktion. Dette kan gøres ved at indføre nye mekanismer, der vil fremskynde processen med produktion eller reducerer mængden af omkostningerne ved produktion én enhed af output.

4. Find de bedste leverandører af råvarer. Nødvendig for at producere de ressourcer, du har brug for at købe fra de virksomheder, der kan tilbyde gode kvalitetsprodukter til en passende pris.

Hertil kommer, afhængigt af industri og økonomi, der driver et konkret selskab, kan du ringe og andre krav, der skal følges for at øge effektiviteten af selskabets aktiviteter.

Efter disse regler, kan virksomheden opnå fortjeneste vækst, med i den nærmeste fremtid. De vigtigste ting - et stærkt ønske om at ændre og til at starte i dag, hvad kan ikke alle organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.