Kunst og underholdningFilm

Ivan Dykhovichny: biografi og film

I dag vil vi vise dig, som Ivan Dykhovichny. Hans film, samt biografien vil blive diskuteret senere. Vi taler om den sovjetiske og russiske skuespiller, instruktør, forfatter og producer. Han blev født i 1947, den 16. oktober i Moskva.

biografi

Ivan Dykhovichny blev født i familien af Vladimir Abramovich, en berømt sangskriver, dramatiker, og Alexandra Iosifovny, ballerina. Han studerede ved den fungerende afdeling Boris Shchukin Teaterskole i studiet af Leonid Shikhmatov og Vera Lvova. Han er uddannet fra universitetet i 1969. Fra 1970 til 1980 er det skuespilleren af Drama Teater om Taganka. Han studerede ved de Højere Kurser for manuskriptforfattere og direktører i værkstedet Eldara Ryazanova. Andrei Tarkovsky var blandt hans lærere. Han er uddannet fra kurset i 1982

Ivan Dykhovichny i 1988 i samarbejde med Sergeem Solovovym skrev manuskriptet af maleriet "The Black Monk." I 1994 blev han en finalist af programmet med titlen "Nominering. Biograf. XXI århundrede", der blev afholdt i Yalta Film Forum. Deltager der med et bånd "bryde igennem".

Fra 1995 til 1996 - og førende forfatter af programmet hedder "Catch 22", med udsigt over "NTV". Fra 1998 til 2000 - chef direktør for "Rusland" kanal. Jeg gennemførte et program kaldet, der kommer ud på "Ren-TV" "Utrolig historie". En ven Vladimira Vysotskogo. Det er derfor, det hedder karakter af børns digt "Forord", skrevet på vers. Dette arbejde er også blevet offentliggjort under titlen "Hvad skete der i 5-A." Han døde i 2009, den 27. september, fra lymfom. Han blev begravet i Moskva.

familie

Vi har allerede kort fortalt, som Ivan Dykhovichny. Personlige liv af skuespilleren vil blive beskrevet i det følgende. Han var gift tre gange. Fra forskellige ægteskaber havde jeg børn. Første kone - Olga Dmitrievna Polyanskaya, datter af Dmitri Stepanovich, medlem af politbureauet. Fra dette ægteskab blev født søn af skuespilleren i 1970 - Dmitri Ivanovich Dykhovichny. Han bor i Tyskland, designeren. Han medvirkede i en række sin fars film fra 1984 til 1995. Hertil kommer, landede hun en rolle i den tyske film "Fremde Haut" i 2005, og flere tv-serier.

Ivan Dykhovichny anden gang han giftede Olge Alekseevne Cherepanovoy. Fra dette ægteskab en søn blev født i 1988 - Vladimir Ivanovich.

Tredje kone - Olga Yurevna Dyhovichnaya. Født i Minsk den 4. september af 1980. Hun er uddannet fra instruktørens kurser Alekseya Germana. Kommende mand mødte hende på tv. Parret arbejdede sammen i studiet.

Priser og nomineringer

Ivan Dykhovichny 1986 for filmen "tester" blev belønnet med "Golden Dragon" på den internationale filmfestival for kortfilm i Krakow. I 1988 vandt han prisen maleri "The Black Monk." Arbejdet blev tildelt Georges Sadoul af den franske Kulturfond som den bedste film debut. I 1992, billedet af "bryde igennem" Film har modtaget prisen. Filmen "ukendte våben" i 1998 blev tildelt sølvmedalje på Lumière. Prisen blev uddelt i de "elsker de film!" Festival, der blev afholdt i Moskva. I 2002 maleriet "Kopeika" en særlig pris af juryen, som er præget af den oprindelige manuskript. Prisen blev uddelt i forbindelse med filmfestival "Window til Europa", der blev afholdt i Vyborg.

filmografi

Vi har allerede talt om, hvem Ivan Dykhovichny. Hans filmografi vil blive bragt frem. I 1974, et mål, han spillede i filmen "Moskva, My Love." Hans historie fortæller om en japansk pige, som kom til Moskva for at studere kunsten at ballet. Elsker billedhuggeren samt en sejr i konkurrencen skole kandidater, der er oprettet på Bolshoi-teatret præsenterede Yuriko lykke, men hun blev født i Hiroshima derfor lider af leukæmi.

I 1976 deltog han i tv-drama "Doctor of Philosophy". I 1987 medvirkede han i "Sunday walk" film. I 1998 landede han en rolle i filmen "ukendte våben." I 2002 medvirkede han i "penge" billede.

Vi har nu diskuterer instruktørens arbejde Ivana Dyhovichnogo. Han tog følgende billede: "The Black Monk", "bryde igennem", "Musik", "ukendte våben", "fatal krig", "Europa-Asien", "Hvor i græsset med en fisk", "Elia Isaakovich", "Face" "Brødre", "Tester", "Money".

Det blev også rettet "Kopeika" film. Hans historie - det er en grotesk historie, som beskriver de sidste tre årtier af Sovjetunionen. Hændelser helliggjort gennem prisme af en bil VAZ-2101, som i 1970 kom ud af samlebåndet. Dashing historie sovjetisk bil, den legendariske "penny", med en klang og en brise fejede skæbner, tid og veje. Unprepossessing maskine, der har optrådt i den cyklus af lidenskaber.

Og han skrev manuskriptet. I denne egenskab, arbejdede han på filmene "The Black Monk", "bryde igennem", "Musik for december", "Kvinders rolle", "Kopeika". Var en producer på "Money."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.