Mad og drikkevarerHovedret

Sådan spiser figner og hvordan det er nyttigt

Figurerne - ancient dyrket plante. Det er ganske uhøjtidelig og vokser i tropiske lande uden problemer. Det anses for fødestedet for Malaya Asien. Hvor mange navne gør dette mørke lilla frugt: figner, figen, figen, fig. Men uanset hvad du kalder det, de fordele, det bringer for vores sundhed, bare awesome!

Figner indeholder kalium, som er en elektrolyt, er det absolut nødvendigt for den normale funktion af vores kardiovaskulære og nervesystemet. Folk, der kender hvordan man spiser figner, og ofte forbruge det i fødevarer, kan prale af normalt blodtryk. En anden fordel ved figner - det indeholder en masse kostfibre, som giver vinen bær, er meget sød, ikke så meget for at øge appetitten, ligesom alle de andre søde sager (fordi sukker, der findes i det optages meget langsomt).

Disse kvaliteter af figner blev værdsat af læger, at overvåge
udviklingen af fosteret og sundheden for den vordende moder, så er de stærkt anbefales at bruge figner i graviditeten. Han er en af 7 superfoods og yderst nødvendig i denne periode af en kvindes liv. Kun 8 bær om dagen kan tilfredsstille hendes krop en fjerdedel af den daglige normen af calcium, vil også være en rig kilde til phosphor, magnesium, jern og vitamin C.

Fig nydt godt, er det nødvendigt at vide, hvordan man spiser figner og hvordan du vælger den.

Læger rådes til at købe frugt er grønlig eller mørk lilla nuance.

Figner skal dimensioneres fra en valnød til en stor blomme.

Selvfølgelig skal der ikke være nogen mørke "stale" tønder.

Modne figner vil røre en smule intetsigende. Og hvis han har en sur lugt, denne frugt er ikke frisk.

Køb i det centrale Rusland breddegrader friske figner, opfylder alle disse krav, er det praktisk taget umuligt. Oftest butikkerne vi ser det tørret. Ved at købe den tørrede frugt, opmærksom på, at det var mørkebrun og fri for plak. Hvis den har lyse farver, så den indeholder svovl komponenter, der er skadelige for vores krop.

Hvis de nyttige egenskaber og valget af alt er klar, spørgsmålet er i hvilken form og hvordan man korrekt spise figner, stadig ubesvaret. Alle kendte ernæringseksperter er enige i deres opfattelse, at det er ønskeligt at forbruge det friske. Oftest, spise figner, skåret i skiver, men kan også tilføje til det som et add flødeskum, nødder eller usaltet ostetyper, blandet med bær og nødder. Her, som man siger, og som i så meget. Men under alle omstændigheder, vil resultatet være en enkelt - meget velsmagende, sunde og nok højt kalorieindhold dessert.

Denne egenskab af tørret frugt har været kendt siden oldtiden. Derfor er vores bedstemødre og oldemor behandler os som hoste medicin forberede søde smægtende figner simret med mælk. drikke Hemmeligheden er enkel - det ikke tåler ballade. Efter afdampning af ærgrelse det indebærer lang proces, infusions- og udveksle næringsstoffer mellem et produkt. Af den måde, mange mennesker kan lide at drikke denne drik lige til dessert. Tørret figen adskiller forøget koncentration af kostfibre og vitaminer.

Figurerne - en gammel og meget nyttigt bær. Hvordan at lave mad og hvordan man spiser figner? Meget simpelt. Kog frugtdrikke fra det, tilføje til desserter, kager, kombinere med kylling og ost. Bare ikke overdrive vinen bær, eller en uge senere nødt til at gå på en streng diæt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.